PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Šta piše na prsima na ovim dresovima, vidi li iko?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
1998-2018 jeli to dvajs godina od promjene iz NK u FK?Virtu4l je napisao/la:Šta piše na prsima na ovim dresovima, vidi li iko?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pitaj pitare.Penaltiky je napisao/la:1998-2018 jeli to dvajs godina od promjene iz NK u FK?Virtu4l je napisao/la:Šta piše na prsima na ovim dresovima, vidi li iko?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Vidim. Pise pidzame unisex Alma Ras.Virtu4l je napisao/la:Šta piše na prsima na ovim dresovima, vidi li iko?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
samo na papiru , u srcima nikadPenaltiky je napisao/la:Pitari jesu 98 kmeljovci prešli iz NK u FK
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
@Penaltiky onako masan bez problema usao u su.pak pitarima. Inace se ova njegova raja iz Tuzle dobro napati.
Životni saputnik! 1921
ahahahahaha vrhProbisvjet je napisao/la:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta je ovo izblijedilo. A o prugicama da ne pričam. Pidžama party
Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
- Probisvjet
- Kontakt:
Jos su ih zakinuli za tri dugmeta ispod vrata gdje je ona bijela prugica, valjda vitrualna kragna ili kravata. Ne znam jbg.DenchiNL je napisao/la:ahahahahaha vrhProbisvjet je napisao/la:![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
ma meni je ovaj naci-orao ipak najjači detaljProbisvjet je napisao/la:Jos su ih zakinuli za tri dugmeta ispod vrata gdje je ona bijela prugica, valjda vitrualna kragna ili kravata. Ne znam jbg.DenchiNL je napisao/la:ahahahahaha vrhProbisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
- Neandertalac
- Kontakt:
DeLpchi je zgrožen modnim detaljima. 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Probisvjet
- Kontakt:
Gdje orao? Jel' onaj sto ga je neko crtao trokutom?DenchiNL je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:ahahahahaha vrhDenchiNL je napisao/la:![]()
ma meni je ovaj naci-orao ipak najjači detalj![]()
![]()
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ovaj dres me podsjeca na onu najlon kesu, kad je onaj mali obukao i na ledjima napisao messi...
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ovaj dres me podsjeca na onu najlon kesu, kad je onaj mali obukao i na ledjima napisao messi...

aj umrijet ću
cuj 25 milja plata gotalu .. hahhaha ako ne bude zabijao gol svaku tekmu, treba ga objesiti 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Isto ocm! Nisi normalan!OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ovaj dres me podsjeca na onu najlon kesu, kad je onaj mali obukao i na ledjima napisao messi...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
To je samo bez bonusa.Pantelija je napisao/la:cuj 25 milja plata gotalu .. hahhaha ako ne bude zabijao gol svaku tekmu, treba ga objesiti
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.