Jel ovo gotal predstavljen?DenchiNL je napisao/la:OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ovaj dres me podsjeca na onu najlon kesu, kad je onaj mali obukao i na ledjima napisao messi...
aj umrijet ću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- muhamedhulk
- Kontakt:
To samo u kunama moze, cuj 25k 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
the truth has been spokenEisenbahner1921 je napisao/la:To je samo bez bonusa.Pantelija je napisao/la:cuj 25 milja plata gotalu .. hahhaha ako ne bude zabijao gol svaku tekmu, treba ga objesiti
znas da kad se ovdje nesto kaze, poslije nema izvlačenja...
e cuj 25 milja, koliko je to navalilo da ga uzme da ne ode u sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Prodajem najlon kese, 100 komada 2 KM. Samo uz clansku FK zeljeznicar
Ima li DNK?
ihtijarević do ćenana iiiii ništtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPantelija je napisao/la:the truth has been spokenEisenbahner1921 je napisao/la:To je samo bez bonusa.Pantelija je napisao/la:cuj 25 milja plata gotalu .. hahhaha ako ne bude zabijao gol svaku tekmu, treba ga objesiti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Znamo i ja i ti da to nije istina.Pantelija je napisao/la:the truth has been spokenEisenbahner1921 je napisao/la:To je samo bez bonusa.Pantelija je napisao/la:cuj 25 milja plata gotalu .. hahhaha ako ne bude zabijao gol svaku tekmu, treba ga objesiti
Životni saputnik! 1921
Pantelija je napisao/la:cuj 25 milja plata gotalu .. hahhaha ako ne bude zabijao gol svaku tekmu, treba ga objesiti
A mi mu nudili 50, nije zelio
Kakav bolid trebas biti pa reci da neko ko nema blage veze ni sa cim ovdje, ko ne znam je li ikad bio prije u BIH, igrat ce Sarajevo ili Zelju za upola manju platu
Haj da je recimo rijec o Tomicu, koji je nakad igrao za Zelju, pa onda neki sentimentalni razlozi, ali toga vise danas nema medju igracima poniklim u omladinskim ekipama, a ne kod nekakvog lika koji nikad ovdje nije bio, a ni uglavu nije dobar.
Crnogorac
Fakat imaju para da ih krava pojesti ne može, a i tako su u mogućnosti, može im se. Bahati, bahati Željkan!Pantelija je napisao/la:cuj 25 milja plata gotalu .. hahhaha ako ne bude zabijao gol svaku tekmu, treba ga objesiti
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- escobarpablo
- Kontakt:
Opet nam bahata SDA prčija otela igrača 
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Lako je nama, mi imamo stelu u poreskoj.
Pogledajte koliko je minuta odigrao i koliko je golova dao zadnje dvije sezone.alenpitar je napisao/la:nasi mu ponudili 4 puta vise od zelje, ali on odbio. kaze da ima takav dnk..Virtu4l je napisao/la:Ovo im je inace najjaci insajder na temikinosvra je napisao/la:Danas poslije Cenana, Gotal je isao na razgovor sa Ihtijarevicem.
Razgovarali su o uslovima, Gotal bi kako kaze radije u Sarajevo nego kod kona pa cemo vidjeti.
Mi mu sigurno mozemo dati bolje uslove.![]()
To je igrac bas za zeljA, totalno van forme.
Zato smo mi i odustali iako je plakao da dodje kod nas i preko zelje dizao cijenu.
Po ko zna koji put miske spolovilom lupao po celu kolege iz nebitnijeg sarajevskog kluba...
Nije im sigurno ugodno s obzirom koliko im je misketaur pruzio samara otkako je dosao na celo kluba... bride obrazi....
Sve ijedan igrac koji je razgovarao sa zeljom i sarajevom je izabrao Zelju, evo i gotal i ramovic..... doduse istina zeljo jest mnogo veci klub, trofejniji i sl. ali opet milijarderi iz kuala lumpura imaju para ne moze ih krava sazvakati...
Nije im sigurno ugodno s obzirom koliko im je misketaur pruzio samara otkako je dosao na celo kluba... bride obrazi....
Sve ijedan igrac koji je razgovarao sa zeljom i sarajevom je izabrao Zelju, evo i gotal i ramovic..... doduse istina zeljo jest mnogo veci klub, trofejniji i sl. ali opet milijarderi iz kuala lumpura imaju para ne moze ih krava sazvakati...
miske-taur

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vise Petrak dao golova u ovoj sezoni nego Gotal u prethodne dvije, ko je ovdje napadac 
Ne provociraj, uzet će Misketaur i Petraka ako mu se bude htjelo! Ali Misketaur!Lakoste je napisao/la:Vise Petrak dao golova u ovoj sezoni nego Gotal u prethodne dvije, ko je ovdje napadac
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Kako vas brat odbi da bi dosao kod nas, bez obzira sto ste mu vise para davali.kinosvra je napisao/la:
Pogledajte koliko je minuta odigrao i koliko je golova dao zadnje dvije sezone.
To je igrac bas za zeljA, totalno van forme.
Zato smo mi i odustali iako je plakao da dodje kod nas i preko zelje dizao cijenu.
Životni saputnik! 1921
Ne razumijem ovu potrebu nekog vjestackog ismijavanja? Ali ako ce ti biti lakse onda samo naprijed. Nemorate pretjeravati, na vasem forumu se pisalo polijepo o tom istom Gotalu, em hoce kod nas, em ovo, em ono. Iako je momak rekao da uopste ne razmislja o Sarajevu. Sad kad je Zeljin igrac ide ismijavanje. Cudno, bas cudno. Da sad ne bude da ste samo vi takvi, ima i Zeljovaca koji su pricali super o Petraku pa na kraju neki promijenise misljenje.Lakoste je napisao/la:Vise Petrak dao golova u ovoj sezoni nego Gotal u prethodne dvije, ko je ovdje napadac
Samo se vi drzite svojeg fudbalskog kluba i nemojte se brinuti o klubu s Grbavice na celu sa novim kineskim diktatorom Mao Tse Tungom
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Moj Sajo, vidis da ne znaju sta ce od muke, al neka ih treba ih pustiti da se sami sebi smiju.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
scootzzZzTM87 je napisao/la:Moj Sajo, vidis da ne znaju sta ce od muke, al neka ih treba ih pustiti da se sami sebi smiju.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.