neka se seru, ja cu prvi sam sebi se posratidundee je napisao/la:Kad sutra dva kapitalca potpisu pa vam se svima poseru na ovo pljuvanje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Handzic izgleda ode u Skenderbau, kako vec.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Do ponedjeljka ako ne realiziraju jednog-dva ozbiljna igrača, da se ne sramotimo u Evropi, svi ovi nazovi 'dobri' potezi padaju u vodu.
Samo naprijed Saraj'vo!
Jebote ja sam fakat mislio za 5 god. liga je nasa, samo kad se sjetim prve ekipe kad je brko doso o sad odjednom, rinaka , ne mozemo iz nase lige dovest igrace
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Možete spavati vikend je, ne rade do ponedeljka.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- streamnavijac
- Kontakt:
Opasno mijenja klubove u zadnje vrijeme. Sto li, mozda mu se dasvi tura para na ruke.zlo87 je napisao/la:Handzic izgleda ode u Skenderbau, kako vec.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
pa logičan sljed događaja jbg , mi na 9 krila u ekipi doveli MićuCoromandel je napisao/la:Znaci, kako stvari stoje, uigravamo se na jahorini sa jednim napadacem?!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
baš bi to čudno bilo...ne samo što je i Boki i Pero, daleko bolji za tu ulogu...pa i Marko po nekim zaslugama, zalaganju, nego frajer nije postojao minule sezone uopšte...extremno baš....PitarBordo je napisao/la:Ako je Radovac, sa minulom sezonom iza sebe, kapiten FKS pored živog Pavlović Bojana i Mihojević Marka, eh onda nabijem ja tog ko ga je krunisao. Izgleda da mene Koševo neće ugledati u 2017... Ko zna možda proigraju bez mene na tribinama.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- streamnavijac
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:baš bi to čudno bilo...ne samo što je i Boki i Pero, daleko bolji za tu ulogu...pa i Marko po nekim zaslugama, zalaganju, nego frajer nije postojao minule sezone uopšte...extremno baš....PitarBordo je napisao/la:Ako je Radovac, sa minulom sezonom iza sebe, kapiten FKS pored živog Pavlović Bojana i Mihojević Marka, eh onda nabijem ja tog ko ga je krunisao. Izgleda da mene Koševo neće ugledati u 2017... Ko zna možda proigraju bez mene na tribinama.
Broj nastupa 109.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nemojte se ložit bezze.. Niti će Radovac biti kapiten niti će biti u prvoj postavi. Takodje, previše pažnje i rasprave posvećujete Hadžiću. Dijete nije ni zaigralo, na forumu je klupski neprijatelj br. 1. Prijelazni rok nije ni započeo, mi se već borimo za opstanak sljedeću sezonu. Ambicije kluba za predstojeću sezonu još uvijek niko ne zna. Popustite malo ljudi. Slažem se sa treba kritizirati al' još je rano za osuđivanje. Valjda su svjesni i u klubu da smo sa trenutnom ekipom u rangu Viteza i Travnika. Većina je bila za to da Janjoš ostane (lično nisam al' ga neću pljuvat) , pa valjda čovjek zna šta radi. Nisam ni za ostanak Bekića, Ahmetovića al očito Janjošu valjaju. Možda ovo sve na dobro izađe. Biće vremena za yebavanje majki.. 
IDEMO PONOVO!
- ThrillerHz
- Kontakt:
-Janjos je ostao jer nemamo para za drugog trenera.
-Nema pojacanja jer nema para.
-Kovacevic otisao, jer nema para.
-Bekic otisao, jer nema para.
-Nedim ne produzuje ugovor, jer nema para.
-Dulja ode, jer nema para.
-Said se tjera, jer nema para.
-Novi ugovori su losiji, jer nema para.
-Akademija se nije izgradila, jer nema para.
-Plate nisu redovne, jer nema para.
-Evropa je cilj, jer nema para.
-Nema ambicija, jer nema para.
-Nema para, jer Tan ne da.
Igraj bordo bijeli ale ale

Igraj bordo bijeli ale ale
1946~
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
BrutalnoThrillerHz je napisao/la:-Janjos je ostao jer nemamo para za drugog trenera.
Igraj bordo bijeli ale ale![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To je toThrillerHz je napisao/la:-Janjos je ostao jer nemamo para za drugog trenera.
Igraj bordo bijeli ale ale![]()
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sta bolan nemojte? Pa prekosutra se prijavljuje ekipa za EL, a nikog nismo doveli u vezni red...MartinSco je napisao/la:Nemojte se ložit bezze.. Niti će Radovac biti kapiten niti će biti u prvoj postavi. Takodje, previše pažnje i rasprave posvećujete Hadžiću. Dijete nije ni zaigralo, na forumu je klupski neprijatelj br. 1. Prijelazni rok nije ni započeo, mi se već borimo za opstanak sljedeću sezonu. Ambicije kluba za predstojeću sezonu još uvijek niko ne zna. Popustite malo ljudi. Slažem se sa treba kritizirati al' još je rano za osuđivanje. Valjda su svjesni i u klubu da smo sa trenutnom ekipom u rangu Viteza i Travnika. Većina je bila za to da Janjoš ostane (lično nisam al' ga neću pljuvat) , pa valjda čovjek zna šta radi. Nisam ni za ostanak Bekića, Ahmetovića al očito Janjošu valjaju. Možda ovo sve na dobro izađe. Biće vremena za yebavanje majki..
Nijedna ti nije na mjestu... ovaj krelac drugi put pripreme propusta, treba ga na tribine poslati do kraja ugovora
Pa i meni sve to smeta druže, i a bih najradije počeo yebavat od do.. Al hajd bar da im damo 10 dana u julu pa da onda počnemo.. Da vidimo te famozne "kapitalce" koji se spominju..OsmanhodzicBuco je napisao/la:Sta bolan nemojte? Pa prekosutra se prijavljuje ekipa za EL, a nikog nismo doveli u vezni red...MartinSco je napisao/la:Nemojte se ložit bezze.. Niti će Radovac biti kapiten niti će biti u prvoj postavi. Takodje, previše pažnje i rasprave posvećujete Hadžiću. Dijete nije ni zaigralo, na forumu je klupski neprijatelj br. 1. Prijelazni rok nije ni započeo, mi se već borimo za opstanak sljedeću sezonu. Ambicije kluba za predstojeću sezonu još uvijek niko ne zna. Popustite malo ljudi. Slažem se sa treba kritizirati al' još je rano za osuđivanje. Valjda su svjesni i u klubu da smo sa trenutnom ekipom u rangu Viteza i Travnika. Većina je bila za to da Janjoš ostane (lično nisam al' ga neću pljuvat) , pa valjda čovjek zna šta radi. Nisam ni za ostanak Bekića, Ahmetovića al očito Janjošu valjaju. Možda ovo sve na dobro izađe. Biće vremena za yebavanje majki..
Nijedna ti nije na mjestu... ovaj krelac drugi put pripreme propusta, treba ga na tribine poslati do kraja ugovora
IDEMO PONOVO!
izgorit ćete u želji bezze
rano se počelo kukat....
jedini razlog jer su kone dovele 2-3 igrača....koji su bili slobodni...
jedini razlog jer su kone dovele 2-3 igrača....koji su bili slobodni...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Evo i Amer Bekic ide put Mostara. Najbolji strijelac lige ce bit ko da gledam
To je ta privatizacija **** vas ona. Koliko ste kukali da nas hoce neki stranac kupiti i evo sad kad nas je kupio milijarder mi postadosmo kokuzi. Klub nikad manje para nije imao. Bukvalno vise para je u klub unio Ismet Bahramovic od Vincenta Tana.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Dadox, Djulboni, Hajdeee, HordasFks, mosarajvosa83, Mostarac12345, Vanja8 i 70 gostiju.