AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 17 jun 2017, 14:23

ma i ja bih potpisao hameza svaki dan, vjerujem da bi moglo proći nekih četrdesetak miliona plus dolaruma.

ako ne, onda na tribine s njim :zzz: ako ne ponudi real pare, neće niko, a nije usključena mogućnost ni da oni sačekaju da naredne godine dovedu besplatno.
mada evo milan daje rok od 48 sati da se predomisli ako želi, u svakom slučaju kako god završilo neće biti katastrofa po milan.

a to da će real imati golmana za narednih 15 godina okačite mačku o rep :mrgreen: čak i da se uspije izgurati u prvi tim (u što se ja ne bih kladio jer su velike šanse da flopne u toj sredini), taj će opet pod palicom raiole za par godina zatražiti transfer da se krmku opet napuni bankovni račun, vidiš da su svi familijarno mentalno zakinuti da kao slijepi slušaju šta ovaj priča.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jun 2017, 14:43

I ako se čini da je u Milanu sve mirno što se merkata tiče, Milannews izvještava drugačije.Naime uveliko se radi i kontaktiraju agenti i drugi klubovi, najveći angažman je oko završetka posla sa Bigliom i Contiem.Oba igrača su već prihvatili ono što im Milan nudi, ali klubovi traže 3-4M više u oba slučaja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jun 2017, 17:53

Ako je istina da se pokusava napraviti deal sa Real-Rodrigez ili PSG-Lucas, u oba slucaja bismo bili jaci za najmanje 25% u narednoj sezoni s jednim od ova 2 igraca. Lucas je moja zelja godinama unazad, ovdje sam nerijetko ga prizeljkivao, momak je masina i imali bismo napad fantazija. Sa Rodrigezom bismo pojacali sredinu, ali u Slucaju dolaska Moure zasto ne pokusati sa Susom u sredini, obzirom da je tehnicki potkovan igrac i dosta je napredovao u Milanu, a moze se i rotirati sa Lucasom tokom 90 minuta.

Obzirom da Uprava radi nevjerovatno dobar posao, mene su pozitivno iznenadili, nisam ocekivao bas ovako predan i pametan pristup izboru igraca, ne bi me cudilo da sad i kupe poneki clanak u medijima kako zele trejdovati Dollarumu i na taj nacin jasno pokazu koga bi volili dovesti u zamjenu, sto olaksava i klubovima koji bi volili dovesti "izdajicu".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jun 2017, 18:02

Ja sam uvjeren da će još minimalno 5 igrača doći u Milan do kraja ljeta.

-Biglia
-Conti
-Perin
-Kalinić/Belotti
-Forsberg/James
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jun 2017, 18:51

:urnebes: :urnebes:
slika
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jun 2017, 18:59

slika

Nije ni njemu lahko ovih dana.Nema ko ga nije kritikovao zaista, pa i neka najveća imena Italijanskog fudbala.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jun 2017, 19:44

Poslije njanjanja nema kajanja.

Nije njemu 10 godina pa da nije znao kakve posljedice nosi ova prljava igra njega i njegovog menadžera. Jeste mlad, al' je momak od 18 godina, neko ko je punoljetan i neko ko treba da zna šta njegovi postupci nose i da odgovara za njih.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 jun 2017, 19:59

Ma ko ga yebe vise, apsolutno i ne zasluzuje toliko paznje. Gotovo, sta je tu je. Nadam se da ce naci adekvatnu zamjenu, zapravo ne sumnjam u to. A sutra Portugal igra, malo propratit naseg Silvu da vidimo cime raspolaze :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 jun 2017, 20:22

Sutra se sprema svašta, da se pripremite na sutra navečer :kafa:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 jun 2017, 21:12

nextterrain je napisao/la:Sutra se sprema svašta, da se pripremite na sutra navečer :kafa:

Sta se sprema? da nam nece Ronaldo :rol: :rol:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 jun 2017, 21:18

muha milanez je napisao/la:
nextterrain je napisao/la:Sutra se sprema svašta, da se pripremite na sutra navečer :kafa:

Sta se sprema? da nam nece Ronaldo :rol: :rol:

Ismijavaj, sutra nećeš tako mislit :mrgreen:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 jun 2017, 21:26

al bez zafrkancije ocekujem jos dosta dobrih stvari da se desi, tako da nema mjesta bilo kakvom ismijavanju, nego zafrkanica za Ronalda. Jedino ako bas ne mislis da ce se desit nesto kad je on u pitanju :D :thumbup:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 jun 2017, 21:28

Ma dobio sam insajdersku informaciju, Messi dolazi u paketu sa Ronaldom :urnebes:

Zezam se i ja, ali i prošle sedmice ovako je sve utihnulo i onda iz vedra neba Silva došao, čitajući intervjue Fassone-a rekao je da će mu možda poklon stići za rođendan koji je sutra, tako da očekujem minimalno Bigliu ili Perina :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jun 2017, 21:41

ma pusti loži nas :mrgreen:

FORZA MILAN !

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 17 jun 2017, 21:47

Sta su navalili ovoliko na Kalinica? Citam danas da daju Baccu za njega. Pa nije on tolika klasa, ne znam uopce sta ce nam...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 jun 2017, 21:53

koraj je napisao/la:Sta su navalili ovoliko na Kalinica? Citam danas da daju Baccu za njega. Pa nije on tolika klasa, ne znam uopce sta ce nam...
Potpis! Navaljuju, a siguran sam da je Bacca podjednakno dobar, ako ne i bolji napadac od Nikole. Ali eto..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 jun 2017, 22:00

S ovakvom taktikom koju Montella forsira Bacca je beskoristan jer ne može zadržati loptu i uputiti dobar pas, što Kalinić može, nije ni on meni toliko dobar igrač, ali imao bi minutažu koju bi iskoristio jer ekipu ne čine najbolji pojedinci nego kolektiv koji se mora nekako uklopiti. Tako da mi je svejedno ko će nam biti drugi napadač jer će Silva biti prvi. Kalinić ima 3 dobre sezone u Seriji A i mislim da bi prihvatio ulogu iz drugog plana, ali eto imaju ljudi koji brine o taktici i transferima, ali generalno mislim da bi bio solidno pojačanje, ali brate dovedi Perina, Contija, Bigliu pa onda ganjaj Kalinića

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jun 2017, 22:22

bacca hoće da ide jer želi na SP tako da otpada opcija da on ostane, a kalinić je iskusan igrač i već godinama u kontinuitetu igra dobro u italiji.

on je ustvari samo pripomoć silvi kojem će trebati vremena da se adaptira i da uhvati neku konstantu, dakle ne trebaju nama belotiji za 80 miliona nego neko u koga ćeš se moći uzdati kad silvu ne bude išlo i ko ti može garantovati bar 15 golova u sezoni.

od silve očekujem da bude budućnost kluba i prva devetka tima, tako da nam ne treba neki veći level od kalinića.

FORZA MILAN !

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 18 jun 2017, 01:05

nextterrain je napisao/la:S ovakvom taktikom koju Montella forsira Bacca je beskoristan jer ne može zadržati loptu i uputiti dobar pas, što Kalinić može, nije ni on meni toliko dobar igrač, ali imao bi minutažu koju bi iskoristio jer ekipu ne čine najbolji pojedinci nego kolektiv koji se mora nekako uklopiti. Tako da mi je svejedno ko će nam biti drugi napadač jer će Silva biti prvi. Kalinić ima 3 dobre sezone u Seriji A i mislim da bi prihvatio ulogu iz drugog plana, ali eto imaju ljudi koji brine o taktici i transferima, ali generalno mislim da bi bio solidno pojačanje, ali brate dovedi Perina, Contija, Bigliu pa onda ganjaj Kalinića
Bravo za post. Bacca bas izgleda beskoristan u ovakvoj formaciji i igrac tipa Kalinica moze vise pomoci ekipi. Nisam ja neki veliki fan Nikole al za sljedecu sezonu mislim da bi vise pomagao nego Bacca
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 jun 2017, 01:47

nextterrain je napisao/la:S ovakvom taktikom koju Montella forsira Bacca je beskoristan jer ne može zadržati loptu i uputiti dobar pas, što Kalinić može, nije ni on meni toliko dobar igrač, ali imao bi minutažu koju bi iskoristio jer ekipu ne čine najbolji pojedinci nego kolektiv koji se mora nekako uklopiti. Tako da mi je svejedno ko će nam biti drugi napadač jer će Silva biti prvi. Kalinić ima 3 dobre sezone u Seriji A i mislim da bi prihvatio ulogu iz drugog plana, ali eto imaju ljudi koji brine o taktici i transferima, ali generalno mislim da bi bio solidno pojačanje, ali brate dovedi Perina, Contija, Bigliu pa onda ganjaj Kalinića
Kakav fudbal Montella preferira i kakav je trener to se najbolje moglo vidjeti tokom 3 sezone u Firenci kad je imao koliko toliko kvaliteta u rosteru. Niti jednom od tri sezone nije završio ispod četvrtog mjesta.A u dvije od te tri sezone je bio nadomak treće pozicije, ali manjak sreće ih je samo dijelio od LP-a. Vodio je ekipu do finala i polufinala kupa, te do polufinala i 1/8 finala evropsle lige.A pritome je Fiorentina igrala lijep i atraktivan fudbal. Bacca jednostavno ne odgovara profilu napadača kojeg Montella želi i vrijeme mu je da ide. Uostalom prvi put nakon deset godina sigurno trener je taj koji bira pojačanja u Milanu, i igrači mu neće biti nametnuti.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []