FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Sta se na tog Tetea nije drkalo ovdje prosle sezone xD meni je 99% igraca iz nizozemske smijesno i skoro svaki ce ispast klaun u serie a, mozda jedino ofenzivci mogu proci ali ni oni se nisu iskazali proslih godina. Pocevsi od onog Elie sta je bio u juventusu pa onaj nas novi Henry itd. Milik prosle godine, koji se doduse ozljedio pa i nemos ocjenit njegov ucinak ali isto je masno placen.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nemam pojma, ja prvi put cujem za njega. Mozda sam i cuo prije al nisam ga zapamtio. Po ovim klipovima na youtubeu mogu rec da je losiji od Danila
Ako se ide na to da bude zamjenu Danilu onda je transfer ok. I cijena mu odgovara toj ulozi
Ako se ide na to da bude zamjenu Danilu onda je transfer ok. I cijena mu odgovara toj ulozi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Je,Tete je taj koji se spominjao neko vrijeme prošle godine.Ne znam kako je i zašto popušio mjesto u prvom sastavu u završenoj sezoni,ali potencijal ima i ne vidim kako moze biti losiji od Santona,Nagatoma i Ansaldija.Za 3m bi ga se trebalo dovest da zamijeni nekog od ovih.Mlad,nizak rizik ako je cijena oko 3m...bolje nego da se dokazana krama povlaci jos jednu godinu.Dalbert je pak siguran starter ako dođe.
In a long interview with The Guardian, Joan Laporta, former president of Barcelona, reveals a curious behind the scene that links Lionel Messi to Inter.
"In 2006, Inter made an offer for Messi. They were ready to pay the release clause of 150 million euros so after that, we upped this clause to 250 million. I was calm thanks to the relationship that I had with his father Jorge."
arminz je napisao/la:Ausililo i agent Bernardeschia na sastanku
Ide vikend,sad ništa do idućeg tjedan...to mi je najbolje kako sve staje za vikend...kao da su se ubili od posla preko tjedna.On Friday in Italy, Inter's director Piero Ausilio was meeting with agent Beppe Bozzo, the agent of Fiorentina's Federico Bernardeschi. Inter is doing their homework but are not fully committed to buying him. During the meeting, Ausilio and Bozzo spoke about other players who could be leaving Inter for teams abroad, while Inter's intentions appear to be not to make any concrete offers to Fiorentina for the forward. Ausilio's focus is on a central defender, his top options are Roma's Rudiger and Sampdoria's Milan Skriniar, Contacts with the agent of Borja Valero remain open and active, and Inter will look to accelerate that deal with Fiorentina next week.
Konačno se i ovo riješilo.A ovom Sunderlandu sve najgore,nikad ih nisam volio.Još od Alex Ferguson menadžera na PS1 kad su me redovito uzimali.After two years the soap opera surrounding Ricardo Alvarez' transfer to Sunderland appears to be over. The English club will now have to pay the nerazzurri €10.5 million after the TAS court ruled in favor of the Italian club, originally Sunderland had refused to pay the agreed upon transfer fee because of the conditions of the Argentine midfielder's knee
I tak...još 20m skupit
Iz Španjolske javljaju da Sevilla nudi 10m za Jovetića.Od*ebat to.Iz Turske pak da Bešiktaš želi Medela na posudbu sa opcijom otkupa za 12m.Ništa ni to,kakve uboge opcije više.
Sampdoria za Skriniara traži 15m i Caprarija...na kojim su ovi drogamaSpeaking to Globo Esporte on his vacation, Gabriel Barbosa comments on his future.
"It is difficult to talk about it right now. As for my season, I expected more chances and it was not as I expected. I am working hard, I understand Italian football which is very different from that in the Brazilian league. For now, I think of Inter and I will be there next month but I want to play more because otherwise, I'm bored.
"I really hope that next year will be the year that my work hard finally is paid off. I am an Inter player and I am happy. I have been learning, maturing and I am still a young man. Return to Santos? Santos is my home, the team that I love. I made history and won titles here but now I am in Europe and only think about Inter."
Inter nudi do 6m prema Di Marziu.Navodno ovaj nije zadovoljan što su G.Rodrigueza olako pustili.Fiorentina’s president: “Borja #Valero will not leave Florence”
Jel se za*ebava netko?Espanyol is interested in Inter's Ever Banega. A month ago the club was in Milan to speak to Banega and come to personal terms for a deal to bring him back to Spain. Inter Milan are requiring no less than 12 million Euros be paid. Espanyol are not looking to spend that high and are working to compromise on a transfer fee.
Updejtala se lista:Non solo l'Inter, anche la Juventus pensa a #Dalbert
Repubblica
SiamoNoi je napisao/la:Gazzetta,Tuttosport,Cds,Premium,Calciomercato,Repubblica...
(donekle) Relevantni (za sada) koji ako i fulaju ne pišu besmislice nego se ozbiljno ovime bave:Di Marzio i njegovi Amoyal,Romano...Sky,Pedulla,Barzaghi koji je mislim sa Premiuma,ali ne izvještava besmislice jer poznaje situaciju u klubu,oko FcIN se dvoumim,ali D.Mari je ok...
- Po vama, da li bi Spalletti izborio Ligu prvaka sa samo dva boldana pojačanja?Handanović - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Dalbert - Gagliardini, Kondogbia - Barbosa (Candreva), Joao Mario, Bernardeschi - Icardi
Ja sam siguran da bi većina ovih igrača pod Lucianovom palicom igrala na mnogo većoj razini, pogotovo igraci tipa Murillo ili Joao Mario.
Samo odstranit balkanske i japansko-čileanske luzere iz svlacionice
#Ausilio OUT
Vrlo vjerovatno bi, ali moramo dovest još i provjerenog stopera (Rudigera).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Stoper, desno krilo i lijevi bek su obavezni. Ako Perisic ode onda i za njeg se mora nac zamjena.
Ekipa ovakva kakva je trenutno je dovoljna za cetvrto mjesto.
Ekipa ovakva kakva je trenutno je dovoljna za cetvrto mjesto.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Jbt po ovim izjavama nitko nigdje ne ide."Obviously I am aware of the meeting in Rome between Inter and Sampdoria but I do not think there will be a follow-up."
That was Karol Csonto, agent of Milan Skriniar, talking about what happened yesterday which could be about the future of his client.
"Skriniar to Inter? Milan will stay at Sampdoria next year. In football, everything can happen but it is 100% that he is staying. Inter are a top club, who would not like to wear their shirt? We are talking about a top club here."
Sport Italia journalist, Michele Criscitiello: "Sabatini isn't telling us anything, he declines our phone calls in front of our eyes."
Previše je ovo što se danas piše sa Škriniara (17 mil plus Rano plus Caprari na posudbu), ipak mu je ovo prva sezona u ligi kao starteru. Bolje dat malo više i dovest provjerenog (Rudiger ili Manolas) jer nam trebaju lideri u odbrani a ne talenti.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nije puno s obzirom da imamo pare..
ostaviće ga u Sampdoriji da skuplja iskustvo i da je spreman uskočiti dogodine da zamijeni Mirandu..
Plus, rješavaš se Žabca a Caprari može tamo pokazati da li se može računati na njega bar kao zamjenu za Icardija..
Ovaj mali Maia mislim da će također doći.. nema šanse da Sabatini ne dovede bar jednog juznoameričkog talenta
Plus, rješavaš se Žabca a Caprari može tamo pokazati da li se može računati na njega bar kao zamjenu za Icardija..
Ovaj mali Maia mislim da će također doći.. nema šanse da Sabatini ne dovede bar jednog juznoameričkog talenta
Pa ovo što se spominje za Slovaka je praktički preko 30m.Nekome ozbiljno nije dobro u cijeloj toj priči.Kakvih je*enih 30m za Skriniara.
Thiaga Maiu sam pratio na Olimpijskim igrama i ima sve da bude velik igrač. 14mil€ je presmijesna cifra na danasnjem trzistu tako da se nadam da to završe što prije. Rodrigo Caio i Luan također nebi bili loši od tamo
Za ovog Skriniara nikad čuo
Ova cijena što se spominje za njega 
Za ovog Skriniara nikad čuo
#Ausilio OUT
Otkud sad 30m? 17milki i posudbe Ranocchije i Caprarija.. iako su i to samo nagađanja..
Ostao mi je u sjećanju kada smo igrali sa Sampdorijom ali to je sve što sam ga gledao.. mislim da ga prate jer može igrati lijevo i na beku za nuždu i stopera..
Ne znam gdje bi Maio igrao s obzirom da imamo J Maria i Banegu za te pozicije polušpice.. to bi značilo da Ever ide definitivno kao i Jovetić..
Ostao mi je u sjećanju kada smo igrali sa Sampdorijom ali to je sve što sam ga gledao.. mislim da ga prate jer može igrati lijevo i na beku za nuždu i stopera..
Ne znam gdje bi Maio igrao s obzirom da imamo J Maria i Banegu za te pozicije polušpice.. to bi značilo da Ever ide definitivno kao i Jovetić..
Maia je MC/DMC nesto kao Kondogbia sa puno boljim pregledom igre i passingom. Idealan igrac za rotacije umjesto retarda.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 18 jun 2017, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT
Aha.. onda ok.. riješiti se Medela i Broza..
Borja Valero bi također mnogo toga donio u ovoj tranziciji, iako bi nam.kasnije bio teret jer je u godinama ali ja ga vidim kao alternativu Nainggolanu.. čovjek je mašina..
Borja Valero bi također mnogo toga donio u ovoj tranziciji, iako bi nam.kasnije bio teret jer je u godinama ali ja ga vidim kao alternativu Nainggolanu.. čovjek je mašina..
Pa eto sam si odgovorioThorin je napisao/la:Otkud sad 30m? 17milki i posudbe Ranocchije i Caprarija.. iako su i to samo nagađanja..
Malac je izgleda skoro sve utakmice igrao prosle sezone. A i Juve ga hoce. 17 miliona plus Ranocchia (7,8 miliona) i posudba Capraria je ok. Danasnje trziste je otislo u qrac. Al mora odmah doci. Nista godina jos igranja tamo. Samo odmah.
Izgled da ce Borja doci.
Izgled da ce Borja doci.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ja ne vjerujem da ce borja doci u inter, jer je prije par mjeseci igrac licno izjavio da je jednostavno zaljubljen u Firencu i da njegova porodica zeli da tu ostanu zivjeti i nakon zavrsetka njegove karijere koji zeli i da zavrsi upravo u Firenci....iskreno i ne treba nam on, jer nama ne treba organizator igre, imamo banegu i j maria na toj poziciji....takodjer ovaj potez za dovodjenje correa-e iz atl madrida mi nije bas jasan, bez obzira sto imamo pare mi samo gomilamo neke prosjecne igrace, od kojih ni jedan nema kvalitet da sam rijesi utakmicu kad je potrebno
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
- TheTruth34
- Kontakt:
Ova pojačanja koja se spominju neodoljivo podsjećaju na period Taidera,Belfodila,Kuzmanovica,Gargana i slicnih prevara...
Kad vidim kakav je posao Milan odradio,.place mi se
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Kad vidim kakav je posao Milan odradio,.place mi se
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.