Od Stevanovicevog gola na Kosevu.MortemHz je napisao/la: Otkad si ti poceo fudbal pratiti, iskreno?
Od tada volim Zelju, a dragi su mi jos Bayern, City, Porto, Celtic i CSKA Moskva.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Od Stevanovicevog gola na Kosevu.MortemHz je napisao/la: Otkad si ti poceo fudbal pratiti, iskreno?
Ja mislio od one titule na Koševu sto ste proslavili neki danSlevinKelevra je napisao/la:Od Stevanovicevog gola na Kosevu.MortemHz je napisao/la: Otkad si ti poceo fudbal pratiti, iskreno?![]()
Od tada volim Zelju, a dragi su mi jos Bayern, City, Porto, Celtic i CSKA Moskva.
Ne napadaj covjeka, hrpa ljudi ne zna toMortemHz je napisao/la: Otkad si ti poceo fudbal pratiti, iskreno?
Isti sam. Fudbal pratim ono rezultate, desavanja, promjene i sl. dok mi utakmice budu prvenstveno samo u pozadini na TV-u (najcesce nasa liga, ponekad Liga Prvaka i Liga Evrope te evo sada Kup konfederacija) pa nekada pogledam sta se desava kada je komentator uzbudjen. Iznimke su evropsko prvenstvo, svjetsko prvenstvo, Željezničar gostovanja i veoma cesto A reprezentacija. No zato pokusavam da sto vise utakmica gledam uzivo na stadionu (ili dvorani kod drugih sportova) jer mi je to merak.Signore je napisao/la:Ne napadaj covjeka, hrpa ljudi ne zna toU mom drustvu sam ja medju onim koji najmanje prate, a jedini znam ove 'gluposti'. Nitko od njih ne zna ni da je sutra izvlacenje
Postat ce im zanimljivo tek kad portali izbace parove, a pogledat ce naredne sezone duplo vise utakmica od mene i upratit ce svaki moguci transfer, a ja cu njih u desetom mjesecu pitat 'od kud ovaj ovdje'
Grupne faze nas vise ne zanimaju jer necemo nikad uci u istuTHEC je napisao/la:meni licno je predstojeci period najdrazi dio u sezoni, kad su evropska takmicenja u pitanju, jer se pogleda fin broj utakmica, pored nasih predstavnika naravno, cak vise tekmi pogledam kad su ova pretkola nego kad je grupna faza
THEC je napisao/la:meni licno je predstojeci period najdrazi dio u sezoni, kad su evropska takmicenja u pitanju, jer se pogleda fin broj utakmica, pored nasih predstavnika naravno, cak vise tekmi pogledam kad su ova pretkola nego kad je grupna faza
Au brateTHEC je napisao/la:iskreno sutra se nadam u prvom pretkolu nekom San Marinu ili Andori, moze i Gibraltar, a u drugom pretkolu AiK Stockholm jer vjerujem da bi se s njima mogli 'udarati' a dodatni razlog je sto su oni nosioci i u trecem pretkolu pa ili cemo ispasti u drugom ili cemo do play offa
Bez dva se ne pikaskripar96 je napisao/la:Sutra je najuzbudljiviji dan u godini[emoji1]
Sretno svima i da prodjemo bar po jedno pretkolo
Jel se ocitovala uefa?Virtu4l je napisao/la:Unaprijed se radujem Sliškovićevoj pressici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.