FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ljudi moji pa nećemo nakon dva gostujuća poraza , početi pljuvati po našem voljenom klubu ... sjetite se onog Želje od prije 2 ili 3 godine ... ova ekipa ima potencijala , zna Amar šta radi .
Može li mi neko nabrojati sljedeća gostovanja do kraja polusezone ? (bio bih mu veoma zahvalan)
ŽELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRŠIO
Može li mi neko nabrojati sljedeća gostovanja do kraja polusezone ? (bio bih mu veoma zahvalan)
ŽELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRŠIO
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
-
- Kontakt:
pohvala manijacima bodrili su svoj klub onako kako dolikuje....hihih....jak je Zeljo samo sto je sad teska gostovanja imao zna se da u Tz rijetko ko uzima bodeve...ali vise srece u nastavku....

Nije mi krivo zbog poraza,al mi je krivo što igra taj Lazar koji je plačen da daje golove,a prije ću ja sa stolice dati gol nego on.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
kakva teska gostovanja. nema teskih gostovanja. zvijezda nije tesko gostovanje, sloboda nije tesko gostovanje, cak je i teren dobar. treba igrat i gostujuce tekme kao i domace. cuj tesko gostovanje. nije to ovdje prica nego uigravanje. Vala treba nesto hitno mjenjat, treba motivacija igracima. Oni koji ne ulaze cesto su motivirani pa kad udju trude se. Ne znam. Zna li tko gdje igraci idu u teretanu i jel igraci uopste idu ili samo imaju treninge na travi? Ne treba biti toliko pozitivan i govorit sve je u redu ne dizite frku vamo tamo. Jest da smo izgubili, al ima vaze i ne bi trebali gubiti par puta za redom. Jedna se na strani trebala i morala pobjediti pogotovo prosla sa igracem vise. Igra protiv hapoela i ove igre su 1:47 sto znaci nista ne pokazujemo niti se trudimo. gdje su pasovi i precizni sutevi. Nama treba motivacija da pobjedjujemo utakmice na strani, sad imamo ekipu gdje trener moze reci ko mi se ne pokaze na strani, nece slijedecu igrati niti biti placen. Takva kazna nam treba. Ako se pokazu i trude i ne pobjede, svaka cast. Ovo je bruka... Treba se pobjedjivat. Ne brinem za domace tekme jer ih digne i motivira publika al me brinu te na strani sto moramo sve pobjedjivat i dignut igru na vise nivoa
- Interista di cuore
- Kontakt:
nemate se sad fkt na sto zalit,imali ste svoje prilike i niste ih iskoristili i to je sva prica...Zeba je profulo prazan gol na pocetku drugog poluvremena,da ste ga tu uvalili svasta bi bilo,prije toga u prvom Lazar izaso sam na Mujkica al Mujke odlicno odbranio... inace cudna mi je malo pozicija Zebe,igro je po lijevoj strani,pa nije puno dolazio do izrazaja,al je majstor to se vidi...Svaka vam lopta isla na Popovica i ako on sta spusti dobro i jest,po meni on danas nije bio los...
pozz
PS dobra vam ona pjesma salalalalaalaa Zeljeznicarrrrr
pozz

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Kad ce Colic zaigrat ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- KB-TM87
- Kontakt:
Nema veze, nisam ni očekivao ništa posebno od ove utakmice. Sljedeći meč sa Leotarom, gdje mislim da ćemo lagano pobijediti. Ne znam zašto svi pljujete i nešto serete sad. Dvije smo gostujuće igrali, da mi je vidjet kako bi Sarajevo ili bilo koja druga ekipa igrala sa ovima što smo mi. Garantujem, isto kao i mi....
Zato, ne serite
Svi u dolinu protiv Leotara i vraćamo se opet u vrh
Zato, ne serite

Svi u dolinu protiv Leotara i vraćamo se opet u vrh

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
najbolja nam je bila onaInterista di cuore je napisao/la:
mi : sloboda ; a vi : na kura*c

nego ima li djevojcica koje su bile danas na " tribini " sa nama , na ovom forumu ?

jb ovu tekmu kao da je neko ocekivo' bodove iz tz

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- KB-TM87
- Kontakt:
Znam ja jednuLudLo je napisao/la:najbolja nam je bila onaInterista di cuore je napisao/la:
mi : sloboda ; a vi : na kura*c![]()
nego ima li djevojcica koje su bile danas na " tribini " sa nama , na ovom forumu ?![]()
jb ovu tekmu kao da je neko ocekivo' bodove iz tz

Željezničar - kult glavnog grada
-
- Kontakt:
lazo je mogao promijeniti tok utakmice sam pred golmanom i pravo u golmana opucati ne kontam
zeba prazan goo niko sam fuli sve
to je sve vrijedno pomena za 90 minuta,ja poslije travnika i slobode mogu samo reci prosli smo najgora gostovanja,ali isto tako mogu naglasiti da nam dolaze gostovanja gdje su ekipe vec gubile na svom sto cisto sumnjam da ce dopustiti vise da im se to desi,ako klepimo bodove u lukavici,mostaru 3 i zapadnom 1 mi smo medu prve dvije ekipe sigurno,i manijaci kao u kokosinjcu danas kao i svaki put do sad u tuzli pa ko im dade licencu za stadion
fukare sve se svelo na spominjanje zelje tako da nebi puno komentarisao,nadam se ubrzo colicu i konacno dva spica

Ima jos dosta da se igra do kraja prvenstva, mozda im poslozimo kockice, mozda i ne.
Proslu sezonu smo uzeli titulu i igraci su bili zedni trofeja, ove je vec druga prica i sve je stvar motivacije.
Ako otkinemo jos negdje bod dva sa strane a da ne kiksamo kuci, mozemo nejesen biti medju prvih 4 - 5 ekipa sto je solidno, sve ostalo je master card
Proslu sezonu smo uzeli titulu i igraci su bili zedni trofeja, ove je vec druga prica i sve je stvar motivacije.
Ako otkinemo jos negdje bod dva sa strane a da ne kiksamo kuci, mozemo nejesen biti medju prvih 4 - 5 ekipa sto je solidno, sve ostalo je master card
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
imas ppKB-TM87 je napisao/la:Znam ja jednuLudLo je napisao/la:najbolja nam je bila onaInterista di cuore je napisao/la:
mi : sloboda ; a vi : na kura*c![]()
nego ima li djevojcica koje su bile danas na " tribini " sa nama , na ovom forumu ?![]()
jb ovu tekmu kao da je neko ocekivo' bodove iz tz![]()

nego jel' mislis na one 3 ili na one 2

imas ppLudLo je napisao/la:Znam ja jednuInterista di cuore je napisao/la:

2 gostovanja najteza za bodove...danas ko i uvijek nada bila za bodom ali na kraju nista...ali ja stvarno ne znam sta radi POPOVIC u prvoj postavi nevjerovatno je ono uraditi,sto se tice mjesta gdje smo stajali pa bolje uslove imaju zivotinje u PIJONIRSKOJ DOLINI...jos namjerno nam stali iza ledja i podjebavaju da bude belaj ali dobro je pa nije nista bilo...
PS:hocu i ja ime i prezime onih treba

Zeljo danas odigro dobru utakmicu (po meni) nismo imali srese al bas nikako.Da je jedna usla dobili bi sigurno sa dva razlike,u prvom pol sloboda nije imala sut po golu sehica.Pohvalio bi kerlu koji je odigrao po meni najbolje dobio je svaki skok...... Beslija dobar bio,najvise su ga tukli a da ne govorim dobacivanje sa tribina.Pohvalio bi ono kada se zavratio i udario njihovog igraca kad je zuti dobio Tako treba kralju samo vrati.Manijaci odlicni danas...........
Dinstanje do Tuzle, i dođeš u konc-logor od stadiona, Ugljevik je Anfield za ovakav Tušanj. Ne čudi što nismo zabili, da smo napravili više prilika bilo bi golova. Biće bolje, bićemo kompletniji.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A o cemu sam ja govorio u prvom postu? O tome da ne treba 100% ocekivati pobjedu na svakoj gostujucoj utakmici i da se ne treba dizati previse jer se covjek brzo razocara. Ocekivati pobjedu ili bod je u redu tj. nadati se tome ali ako ne dodje do toga, Boze moj, idemo dalje u sljedece utakmice.Mandrak je napisao/la:Hajd de malo budemo realni i pošteni prema sebi samima.Stole iz Bora je napisao/la:A sto su porasli apetiti kod navijaca/simpatizera Zelje. Digli se ljudi i u svoje glave utuvili da ce Zeljo da dere sve redom a nikako da gubi od tamo neke Slobode i Travnika ciji su tereni poznati kao "gostoljubivi". Da ce Zeljo da ima, ako ne 45 bodova onda barem 40 do kraja polusezone.
Samo polako, treba biti nogama cvrsto na zemlji, j.bena je stvar kad se covjek necemu nada pa se brzo razocara ..
Nismo nista slabiji nego prosle sezone, to je sigurno. Na pocetku prosle sezone smo poslije 4 kola imali 7 bodova a sad imamo 6 uz isti broj gostujucih utakmica. S tim sto smo peto kolo kiksali kuci i osvojili samo jedan bod a sad mozemo i tri protiv Leotara.Mandrak je napisao/la:Mi nismo toliko jaki kao prošle godine, tada samo redovno donosili bodove sa gostujucih utakmica.
Samari? Prosle sezone, samar u Gradaccu (cetvrto kolo) pa samar kuci sa Zrinjskim (peto kolo) pa samar protiv Rudara kuci (sedmo kolo). Prvi dio sezone se nismo nauzimali bodova sa strane. Prva pobjeda, cini mi se, tek protiv Laktasa pred kraj polusezone.Mandrak je napisao/la:Ove godine odmah u startu dva šamara i to protiv ekipa gdje smo trebali i mogli uzeti bodove.(ako se ne smijemo nadati bodovima iz Travnika ili Tuzle i ako se mislimo uvijek vaditi na njihova "domacinsvta" onda se i ne trebamo boriti za evropu)
Isto sto i prosle sezone.Mandrak je napisao/la:Šta tek ocekivati u Širokom ili Zap.Mostaru ako ne možemo uzeti u Travniku ili u Tuzli.
O prvoj recenici sam vec govorio. Najbitnije je da se ljudi previse ne nadaju da smo aman zaman najjaci i da sve moramo pobjedjivati bez obzira gdje igrali.Mandrak je napisao/la:Treba biti pošten pa reci, nismo toliko jaka ekipa kako smo umisli da možemo i trebamo uvijek ici na bodove bilo gdje da se igra.
Ovako se samo dodatno furamo da smo nešto jaki, a iz kola u kola nas protivnici spuštaju na zemlju da se ne zanosimo da smo nešto jaki.
Ne pricamo o Hapoelu, vec o jeb.enom Travniku evo danas i Sloboda.
Spustio nas je Travnik i lani a i Sloboda.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sad iz Tuzle,pošto sam bio na utakmici sa jednim dedom sjedio sam na jedinoj im tribini.Bio sam u svakakvim vukojebinama ali onakav primitivizam nisam čuo,psuju Kovače,Bešliju su toliko isprovocirali u prvom poluvremenu da sam mislio da će fasovati crveni a vrhunac njihovog navijanja je kada cijeli Tušanj Šehiću skandira "rupo,rupo..." nakon što smo primili prvi gol.Kada su poveli,najsmješnija su bila ona djeca koja dodaju loptu,ne da je ni ocu rođenom,od malena ih uči na zdržavanje i valjanje.
Igrom sam zadovoljan ali zaista.Ipak,promašiti u Tuzli 3 stopostotne prilike(vidim da niko ne spominje Ćulumovu u 5.minuti kada je sam sa peterca neometan prebacio gol) i jednu polupriliku kada je izblokiran siguran pogodak udarcem sa šesnaesterca,to tamo ne može proći nekažnjeno.Od gore ekipe teško da se može izgubiti,sva im je igra bila nabij,izbij i tako sve do gola,nisu šuta uputili kako treba ali sam samo čekao kada će nam glavom dati gol i kazniti nas za promašaje.
Sjedio sam na samom ćošku tribine(do svlačionica) a Manijaci su odjekivali,vjerujte da se domaći nisu ni čuli od naših momaka.
Šeha vrlo dobar,siguran,nije kriv ni za jedan gol a čini mi se da je prvi gol Slobode zapravo autogol
-Bogićević onako
-Kerla odličan ako ne i najbolji danas
-Radovanovića inače gotivim ali je danas bio loš u odbrani a naprijed ga nije nikako bilo
-Stanić napravi sjajan prodor,pokaže da zna pa onda opet panično igra 5 minuta i sve tako,puno više mu paše igra naprijed bez obaveza na boku u odbrambenim zadacima
-Perak loš
-Savić loš
Ćulum toplo-hladno,čas dobar potez pa onda kiks
Bešlija M.-tukli su ga kako su god stigli,isprovociran i opet jedan od najboljih i definitivno igrač nakon Bukija koji ima muda
-Popović-nevjerovatno je kako nije pogodio sa 6-7 metara sam neometan,čekao je da golman dođe do njega i uđe mu u šut.Inače,jedan od boljih danas,gotovo da nije duela izgubio
-Zeba mi je djelovao jako raspoložen za igru ali je imao premalo lopti,onaj prebačaj praznog gola je nesreća,ništa drugo
-Haris Bešlija je za razliku od Svrake unio dosta živosti,imao je dva-tri sjajna prodora koji su ostali neiskorišteni
Sudija odličan,nije nasjeo na papansko traženje penala čak tri puta u prvom poluvremenu,na pauzi je napadnut zbog toga na ulasku u svlačionicu
Igrom sam zadovoljan ali zaista.Ipak,promašiti u Tuzli 3 stopostotne prilike(vidim da niko ne spominje Ćulumovu u 5.minuti kada je sam sa peterca neometan prebacio gol) i jednu polupriliku kada je izblokiran siguran pogodak udarcem sa šesnaesterca,to tamo ne može proći nekažnjeno.Od gore ekipe teško da se može izgubiti,sva im je igra bila nabij,izbij i tako sve do gola,nisu šuta uputili kako treba ali sam samo čekao kada će nam glavom dati gol i kazniti nas za promašaje.
Sjedio sam na samom ćošku tribine(do svlačionica) a Manijaci su odjekivali,vjerujte da se domaći nisu ni čuli od naših momaka.
Šeha vrlo dobar,siguran,nije kriv ni za jedan gol a čini mi se da je prvi gol Slobode zapravo autogol
-Bogićević onako
-Radovanovića inače gotivim ali je danas bio loš u odbrani a naprijed ga nije nikako bilo
-Stanić napravi sjajan prodor,pokaže da zna pa onda opet panično igra 5 minuta i sve tako,puno više mu paše igra naprijed bez obaveza na boku u odbrambenim zadacima
-Perak loš
-Savić loš
Bešlija M.-tukli su ga kako su god stigli,isprovociran i opet jedan od najboljih i definitivno igrač nakon Bukija koji ima muda
-Popović-nevjerovatno je kako nije pogodio sa 6-7 metara sam neometan,čekao je da golman dođe do njega i uđe mu u šut.Inače,jedan od boljih danas,gotovo da nije duela izgubio
-Zeba mi je djelovao jako raspoložen za igru ali je imao premalo lopti,onaj prebačaj praznog gola je nesreća,ništa drugo
-Haris Bešlija je za razliku od Svrake unio dosta živosti,imao je dva-tri sjajna prodora koji su ostali neiskorišteni
Sudija odličan,nije nasjeo na papansko traženje penala čak tri puta u prvom poluvremenu,na pauzi je napadnut zbog toga na ulasku u svlačionicu
RuS_TM87 je napisao/la:imas ppLudLo je napisao/la:Znam ja jednuInterista di cuore je napisao/la:
![]()
2 gostovanja najteza za bodove...danas ko i uvijek nada bila za bodom ali na kraju nista...ali ja stvarno ne znam sta radi POPOVIC u prvoj postavi nevjerovatno je ono uraditi,sto se tice mjesta gdje smo stajali pa bolje uslove imaju zivotinje u PIJONIRSKOJ DOLINI...jos namjerno nam stali iza ledja i podjebavaju da bude belaj ali dobro je pa nije nista bilo...
PS:hocu i ja ime i prezime onih treba

stani u red

i kako si obrno ova citiranja nisam ja reko' da znam jednu nego sam ja ti pitao

Meni se cini da sam ja opet usamljen u razmisljanju da imamo dobru ekipu, ma koliko nekom ludo zvucalo ja fakat mislim da smo mi jaci nego prosle godine IGRACKI to sto mi jos uvijek trazimo prvih jedanaest je nesto drugo, uostalom dva igraca za prvu postavu jos uvijek samo treniraju i cekaju svoju sansu, postoji nesto sto se zove forma i forma se tempira, vec sam i prije pisao o tome da ocekujem slican rasplet kao i prosle godine, neki dan me kolega boccaccio i podsjeti na to koliki broj pripremnih utakmica smo odigrali u jako kratkom vremenskom roku.Drugim rijecima nismo jos igracki kompletni, nismo ni dostigli ocekivanu formu iz utakmice u utakmicu cemo izgledati bolje, pokazace rezultati pa i prosle je godine bilo i vecih kikseva od ovoga sto nam se desilo pa smo na kraju umalo osvojili oba trofeja, nazalost da se i obijasniti sto je to tako u nekim normalnim uslovima bi obezbjedili unaprijed igrace i formirali ekipu koja bi se uigravala uz eventualno jednu dvije izmjene, kod nas je slucaj, kao i kod vecine ekipa da se to radi u nekim etapama sto dovodi do ovoga gdje se nalazimo, jednostavno ovako kako se radi treba vise vremena da bi ekipa pokazala koliko moze a ubjedjen sam da moze puno vise od do sad prikazanog.U ovom prelaznom roku smo odradili pa i fin posao ali kao sto sam vec rekao radi sistema po kom se radilo treba vremena da i taj kvalitet ispliva, ono sto je meni bitno mislilo se i na buducnost sa ovim mladjim igracima.Ono u cemu bi se slozio sa vecinom ovdje je da nam treba svjeza krv u napadu, jednostavno treba nam izriciti napadac i iskreno se nadam da i u strucnom stabu djele moje misljenje i da cemo uskoro ugledati i nekog novog igraca i na toj poziciji.Uostalom malo vise povjerenja u ono sto Amar radi ne bi nam skodilo...
Utakmicu ne bih komentarisao jer je nisam ni gledao.
Utakmicu ne bih komentarisao jer je nisam ni gledao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jbg druze, malo si pretjerao to je tvoje subjetivno misljenja samo ja mislim da nisi realan.manijakdv je napisao/la:Sad iz Tuzle,pošto sam bio na utakmici sa jednim dedom sjedio sam na jedinoj im tribini.Bio sam u svakakvim vukojebinama ali onakav primitivizam nisam čuo,psuju Kovače,Bešliju su toliko isprovocirali u prvom poluvremenu da sam mislio da će fasovati crveni a vrhunac njihovog navijanja je kada cijeli Tušanj Šehiću skandira "rupo,rupo..." nakon što smo primili prvi gol.Kada su poveli,najsmješnija su bila ona djeca koja dodaju loptu,ne da je ni ocu rođenom,od malena ih uči na zdržavanje i valjanje.
-Bogićević onako
-Perak loš
-Savić loš
Zeljo krivca moze traziti u svojoj basci, prose godine puno su bolje igrali i tecnije
Navijaci ko navijac ljudi dodu da izbace svoje frustracije
sudija dobar volio bih da sloboda ima onakvo sudenje na gostujucim terenima.
i zao mi je sto su manijcai morali biti na "gradilist" ali vidili ste da se gradi aBd iduce sezone imat ce te vise nego dobre uslove za navijanje.
pozz
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, Pablo11 i 32 gosta.