Zasto pored Nurka :OBassha je napisao/la:Portland will select Zach Collins with the No. 10 pick, league **** tell
Al mi se jako svidja Collins, cak su Bullsi mozda ga trebali birat prije Finca.
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Zasto pored Nurka :OBassha je napisao/la:Portland will select Zach Collins with the No. 10 pick, league **** tell
Ma ne znam fakat, jos sam neodlucan, nisam ga nesto puno gledao, nit smrdi nit mirise.Clutch je napisao/la:Sta kazes na Tatuma?rio_Ferdy88 je napisao/la:Strašan bi bio da su ovo sve visoki igrači, ovako [emoji107]Clutch je napisao/la: Da, pretpostavljam da ce tako biti.
Nevjerovatno da su Smith i Monk dostupni na broju 9 i 10. Strasan draft.
moze igrat i PFClutch je napisao/la:Zasto pored Nurka :OBassha je napisao/la:Portland will select Zach Collins with the No. 10 pick, league **** tell
Sa Nurkom kraj sebe, tesko.Chinaglia je napisao/la:moze igrat i PFClutch je napisao/la:Zasto pored Nurka :OBassha je napisao/la:Portland will select Zach Collins with the No. 10 pick, league **** tell
Zanimljivo. Zvuci kao revolveras sa klupe koji ce karijeru provesti ispucavajuci se u losim ekipama.Clutch je napisao/la:Previse upitnika. Tijelo jedinice sa igrom dvojke. Morat ce ga se prebacit na PG, al to je upitno jer igra s loptom daleko od dobre.Donnie Darko je napisao/la:zašto je monk 10. iako svi svršavaju po njemu?
takvih bustova puna liga, winslow prvi pada na pamet.
Ima svoje kvalitete, tranzicija, kretnje bez lopte i sut su njegov forte al taj nedostatak kreacije i odbrana ga cine rizicnim izborom, zato je pao nize nego sto se najavljivalo.
He even looks like Meyers.
Prvo, uvijek.TheChief je napisao/la:Šta mislite vi da li se na draftu treba birati najbolji dostupni igrač, pa kasnije vidjeti šta s njim ili igrač koji bi ekipi bolje legao ?
Tatum je u ovom trenutku mozda i najbolji igrac na draftu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ne znam fakat, jos sam neodlucan, nisam ga nesto puno gledao, nit smrdi nit mirise.Clutch je napisao/la: Sta kazes na Tatuma?
pa nismo dali dva picka prve runde da bismo doveli rezervnog centra lolClutch je napisao/la:Sa Nurkom kraj sebe, tesko.
PPClutch je napisao/la:Tatum je u ovom trenutku mozda i najbolji igrac na draftu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ne znam fakat, jos sam neodlucan, nisam ga nesto puno gledao, nit smrdi nit mirise.Clutch je napisao/la: Sta kazes na Tatuma?
Al da ima neki visok plafon, to ne vidim u njemu.
Meni on djeluje kao Melo 2.0.Clutch je napisao/la:Tatum je u ovom trenutku mozda i najbolji igrac na draftu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ne znam fakat, jos sam neodlucan, nisam ga nesto puno gledao, nit smrdi nit mirise.Clutch je napisao/la: Sta kazes na Tatuma?
Al da ima neki visok plafon, to ne vidim u njemu.
To i jest problem. Dao si 2 picka da se pomakneš 5 mjesta i uopće ne znaš oće Collins startat.Chinaglia je napisao/la:pa nismo dali dva picka prve runde da bismo doveli rezervnog centra lolClutch je napisao/la:Sa Nurkom kraj sebe, tesko.
POR najozbiljnije racuna na Juku, a i sam Olshey je rekao da ne trazimo C, sto ce reci da vide Collinsa na PF
Ovo je sasvim logicno igrat ce 2 pozicije, mijenjat ce Nurkica i igrat ce na PF. Sad se treba otarasiti losih ugovora.Chinaglia je napisao/la:pa nismo dali dva picka prve runde da bismo doveli rezervnog centra lolClutch je napisao/la:Sa Nurkom kraj sebe, tesko.
POR najozbiljnije racuna na Juku, a i sam Olshey je rekao da ne trazimo C, sto ce reci da vide Collinsa na PF
Ma shvatam ja njihov rezon, al ne vidim tu kombinaciju kao dobru. Vidjecemo.Chinaglia je napisao/la:pa nismo dali dva picka prve runde da bismo doveli rezervnog centra lolClutch je napisao/la:Sa Nurkom kraj sebe, tesko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.