NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Boze sacuvaj,kradu nas i na prijateljskim[emoji23]96BadBoy je napisao/la:A moj sudac,ne svira cist faul i primamo gol ccc
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Bravo momci,sjajno. Svaka cast.
Jel moguce da cujem Sprajcu Jr. na tribini
EKONNP
Moguce je,Bozi nista nije nemoguceskripar96 je napisao/la:Bravo momci,sjajno. Svaka cast.
Dobro je ovo bilo
Igraj Široki ti si najbolji!
Ovo je bilo odlicno i prvo i drugo pol., imamo odlicne nase juniore i maloga Grubisica sa njim treba potpisati minimalno 3 god, kaze Sprajco "lomi ga" !!!

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Niste ništa specijalno, ali eto čestitke na remiju
Ovaj Grubišić je vrhunski igrac. Oprosti momak na pisanju nedavno. Nadjoste mu mjesto u prvih 11, nezanima me tko Ce ispasti i produziti ugovor sto duze. Odlicni su MILICEVIC, Juric, Grubisice. Ali nam malo tanka klupa. Jos 2-3igraca, a neke poslati na posudbu. Recemo Marica i Vukoju.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ako mi nismo nista specijalno bgm vi bi se trebali dobro zamislitiSemirSema je napisao/la:Niste ništa specijalno, ali eto čestitke na remiju
- Evolve
- Kontakt:
Puno više smo pokazali od vas to je sigurno, iako su teške noge i vama i nama, vruće vrijeme. Sretno u europi.SemirSema je napisao/la:Niste ništa specijalno, ali eto čestitke na remiju
NK Široki Brijeg
Rekoh ti. Gledao sam ga u Splitu dok je bio malac. Ja sam iznenađen da smo ga uspjeli dovesti. On će biti iznenađenje lige.PERO1234 je napisao/la:Ovaj Grubišić je vrhunski igrac. Oprosti momak na pisanju nedavno. Nadjoste mu mjesto u prvih 11, nezanima me tko Ce ispasti i produziti ugovor sto duze. Odlicni su MILICEVIC, Juric, Grubisice. Ali nam malo tanka klupa. Jos 2-3igraca, a neke poslati na posudbu. Recemo Marica i Vukoju.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Ne znam zasto hvalite Grubisica toliko,sigurno da je mali talenat i vidi se da zna,a da je bas nesto specijalno odigrao nije.Sasvim korektno je odigrao,a vi ga digli u nebesa.Milicevic,ne znam sta bih rekao,moze puno bolje.
Meni je Grubisic isto bio dobar,cim sam ga uspio upratit[emoji1]
Mali ima potez,briljantno zna odigrat,ko sto je npr onda kad se provukao izmedju 2 igraca izvukao loptu i poslao naprijed
Mali ima potez,briljantno zna odigrat,ko sto je npr onda kad se provukao izmedju 2 igraca izvukao loptu i poslao naprijed
EKONNP
Gledaj. Ja ne kazem da je odigrao perfektno. Samo kazem da je predobar igrac. Nije da se hvalim, ali mislim da nas vecina ovdje zna prepoznati igraca koji je klasa u odnosu na ostale. Meni on jest i napokon nismo pogriješili. Opet kazem, sto duzi ugovor. Kao prvo lijepi mu se lopta za nogu, drugo kao hiperaktivnosti dijete, zuji non stop, vizljast, otvara se, ulazi u medjulinije. Bad Boy, budi siguran da Ce ovo biti dobar igrač. Juric takodjer nije nista specijalno odigrao ali se vidi da zna. Nudi se, fizicki odlicno djeluje. Meni ovo nije lose. Samo bi ja sto prije rijesio Krstanovica, doveo drugog napadača, Marica i Vukoju na posudbu.96BadBoy je napisao/la:Ne znam zasto hvalite Grubisica toliko,sigurno da je mali talenat i vidi se da zna,a da je bas nesto specijalno odigrao nije.Sasvim korektno je odigrao,a vi ga digli u nebesa.Milicevic,ne znam sta bih rekao,moze puno bolje.
Kao sto sam neki dan rekao Vukoja i Maric na posudbu,a mozda bi mogao i Nikic ne djeluje mi sigurno nimalo,pogotovo ako dobije priliku u prvenstvu pod pritiskom se bojim gore reakcije,rado bih ga vidio na posudbi u Vitezu ili Gosku da skupi iskustva jer je veliki potencijal,bit ce koristi u buducnosti od njega,Juric solidno odigrao,strasan je igrac,sve mladje momke odlicno poznajem i po je meni Stipe korisniji od Krste,Milicevic nista posebno danas al bit ce prilike i za njeg zna i hrabar je on. Grubisic najbolje odigrao od mladjih igraca djeluje mnoogo sigurnije od ostalih. Vidi se rukopis Sablica na cjeloj ekipi i cestitam mu na tome. Dobro ide jos jednog napadaca i stopera i imat cemo mozda i najbolji tim ove sezone u ligi. Borbena i radnicka ekipa je ovo koja ima vica u igri.
Samo jedno ime
Bilobrk, Bralic, Barisic, Marković, Corluka, J. Coric, Loncar, Grubisic, Menalo, Cabraja, Krstanovic.
Po meni najboljih 11 trenutno
Bez Dine i sa Grubisicom u unutra.
Po meni najboljih 11 trenutno
Bez Dine i sa Grubisicom u unutra.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Onaj dribling preko glave i pas za jedan na jedan situaciju je bio dovoljan da se vidi kvalitet. U cemu je problem, pa neigra za veliku tricu u Hrvatskoj?PERO1234 je napisao/la:Gledaj. Ja ne kazem da je odigrao perfektno. Samo kazem da je predobar igrac. Nije da se hvalim, ali mislim da nas vecina ovdje zna prepoznati igraca koji je klasa u odnosu na ostale. Meni on jest i napokon nismo pogriješili. Opet kazem, sto duzi ugovor. Kao prvo lijepi mu se lopta za nogu, drugo kao hiperaktivnosti dijete, zuji non stop, vizljast, otvara se, ulazi u medjulinije. Bad Boy, budi siguran da Ce ovo biti dobar igrač. Juric takodjer nije nista specijalno odigrao ali se vidi da zna. Nudi se, fizicki odlicno djeluje. Meni ovo nije lose. Samo bi ja sto prije rijesio Krstanovica, doveo drugog napadača, Marica i Vukoju na posudbu.96BadBoy je napisao/la:Ne znam zasto hvalite Grubisica toliko,sigurno da je mali talenat i vidi se da zna,a da je bas nesto specijalno odigrao nije.Sasvim korektno je odigrao,a vi ga digli u nebesa.Milicevic,ne znam sta bih rekao,moze puno bolje.
Čak ni Vagner ne mijenja ritam igre kao mali a tek mu je 19 godina. Sigurno će biti pojačanje.96BadBoy je napisao/la:Ne znam zasto hvalite Grubisica toliko,sigurno da je mali talenat i vidi se da zna,a da je bas nesto specijalno odigrao nije.Sasvim korektno je odigrao,a vi ga digli u nebesa.Milicevic,ne znam sta bih rekao,moze puno bolje.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Ima li ikakvih novosti u vezi onog jucer sto smo pricali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.