FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zijaniš pola milke kaemova protiv amatera iako si imao penal za pobjedu, pola sata igrača više i niko ne odgovara. Lololololo.
Samo Saraj'vo.
retardiranu i uhljebljenuSiouxLukavac je napisao/la:Mayku li vam yebem nesposobnu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- escobarpablo
- Kontakt:
Mehmed Janjoš Čala- selektor BiH

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Coravu im majku nesposobnu i uhljebljenu vezni red slijepci vezni red majku vam nesposobnu,vezniiii reeeedddd dovediteee ilii tjerajjj bagru
Naj veci krivac za ovo sve je Tan, stara uprava sa Jesicem na kormilu ! ... sad se ispastajku greske i ispastat ce jos ....
Po meni Valentin radi dobar posao al treba vremena .... da se ima para pojacanja bi davno bila tu .... Jos je ispravljaju greske stare uprave i trebat ce po meni jos najmanje godina da se istrijebe uhljebi u klubu ..... svako ko je radio bilo sta u zivotu zna da je lakse pokrenut novi posao nego stari ozivljavat .... to je nesto slicno i u fudbalu ...
Said Husejinovic je najveci problem trenutno u klubu jer realno za njegovu platu se moze dovest 2 "Rahmanovica" ili jedan extra igrac (kapitalac).
Cala je limitiran ne kazem da nije .... al (ne pravdam) mi napadaca nemamo ... Ahmetovic se nemoze zvat napadacem covjek dao 3-4 gola u drugoj polusezoni ... od toga jedan iz penala ... Cala moza jeste za smjene al samo za konkretnog trenera ako ce doc neki anonimus da se uci na nama ...neka hvala !
Mi da jednog Benku imamo to bi bila druga dimenzija totalno ... Seljo Lendrica da nema nebi ni Zetu prosao 10000% niti bi bio medju prvih 3 .... to su igraci koji donose prevagu na terenu ..... mi to igraca nemamo kako je Benko otisao i to je naj veci problem ... da smo imali dobrog napadaca koji bi dao cca 15+ golova mi bi mozda i duplu uzeli ove sezone ....
Nama ocajno trebaju 3 POJACANJA ne igraci vec POJACANJA ... napadac jos jedan covjek u vezi i stoper ....
Bez toga bez tih ljudi koji ce donijet neku novu dimenziju nama nijedan trener nemoze pomoc ...
Naj bolji primjer je Rahmanovic ... drasticna razlika u sredini cim imas covjeka koji malo odskace od ekipe ....
Pojacanjima se jos uvijek nadam jer to je tako u nasoj ligi mi smo NEINTERESANTNA LIGA za svakog obecavajuceg igraca pa ocekujem nesto konkreno krajem prelaznog roka ...
Ovo je moje misljenje neko ce se slozit neko nece ... jbg bruka i sramota ... al staces mora se dalje ...
Po meni Valentin radi dobar posao al treba vremena .... da se ima para pojacanja bi davno bila tu .... Jos je ispravljaju greske stare uprave i trebat ce po meni jos najmanje godina da se istrijebe uhljebi u klubu ..... svako ko je radio bilo sta u zivotu zna da je lakse pokrenut novi posao nego stari ozivljavat .... to je nesto slicno i u fudbalu ...
Said Husejinovic je najveci problem trenutno u klubu jer realno za njegovu platu se moze dovest 2 "Rahmanovica" ili jedan extra igrac (kapitalac).
Cala je limitiran ne kazem da nije .... al (ne pravdam) mi napadaca nemamo ... Ahmetovic se nemoze zvat napadacem covjek dao 3-4 gola u drugoj polusezoni ... od toga jedan iz penala ... Cala moza jeste za smjene al samo za konkretnog trenera ako ce doc neki anonimus da se uci na nama ...neka hvala !
Mi da jednog Benku imamo to bi bila druga dimenzija totalno ... Seljo Lendrica da nema nebi ni Zetu prosao 10000% niti bi bio medju prvih 3 .... to su igraci koji donose prevagu na terenu ..... mi to igraca nemamo kako je Benko otisao i to je naj veci problem ... da smo imali dobrog napadaca koji bi dao cca 15+ golova mi bi mozda i duplu uzeli ove sezone ....
Nama ocajno trebaju 3 POJACANJA ne igraci vec POJACANJA ... napadac jos jedan covjek u vezi i stoper ....
Bez toga bez tih ljudi koji ce donijet neku novu dimenziju nama nijedan trener nemoze pomoc ...
Naj bolji primjer je Rahmanovic ... drasticna razlika u sredini cim imas covjeka koji malo odskace od ekipe ....
Pojacanjima se jos uvijek nadam jer to je tako u nasoj ligi mi smo NEINTERESANTNA LIGA za svakog obecavajuceg igraca pa ocekujem nesto konkreno krajem prelaznog roka ...
Ovo je moje misljenje neko ce se slozit neko nece ... jbg bruka i sramota ... al staces mora se dalje ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Pa ovi će, koliko su ćoravi, dovesti Dupovca, pored nikakvog napada!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo za Valentina
Nadam se da ces doci kuci sa posla i naci tri vodoinstalatera na zeni, da vidis bar 10% kako je nama!
Ti si kriv za ovo, skresao si sve zivo ljudi nisu imali volje da penal osutaju!
Nadam se da ces doci kuci sa posla i naci tri vodoinstalatera na zeni, da vidis bar 10% kako je nama!
Ti si kriv za ovo, skresao si sve zivo ljudi nisu imali volje da penal osutaju!
-
suarez000000
- Kontakt:
Jel moguce ovo ? Jel normalan ovaj Ilievski ? Pa mi nemamo zadnjeg veznog nikako a on kaze jos samo stoper treba doci. Radovac ne moze igrat u prvih 11 u Bosni semi. Saric, Radovac ko je treci vezni ? Ivetic ? Pa jesu li oni normalni ? Oni pojma nemaju o fudbalu otjerali 5 igraca dovesce 4 nisu ni zamjenili ovih 5 a i da su svi ostali trebalo nam minimlano 2 igraca ovo nije normalno fuj fuj fuj
Misliš sredine, napad je dolaskom Krstea sad sasvim ok, naravno ako on bude sličan onom iz prvog mandataHigh je napisao/la:Pa ovi će, koliko su ćoravi, dovesti Dupovca, pored nikakvog napada!
Krste
Crnkić Rahmanović Kuzmanović
na klupi Ahmetović i Hebibović
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jbg nismo imali srecePitarBordo je napisao/la:Zijaniš pola milke kaemova protiv amatera iako si imao penal za pobjedu, pola sata igrača više i niko ne odgovara. Lololololo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Treba još jedan gore, pored sredine i lijevog beka. Sejfudina treba otisnuti niz livadu.bodi123 je napisao/la:Misliš sredine, napad je dolaskom Krstea sad sasvim ok, naravno ako on bude sličan onom iz prvog mandataHigh je napisao/la:Pa ovi će, koliko su ćoravi, dovesti Dupovca, pored nikakvog napada!
Krste
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Igrali uzvrat bez napadača pvaj priča o defanzivi. Znači postići ćemo 30 golova za cijelu sezonu.Evolution87 je napisao/la:Jbg nismo imali srecePitarBordo je napisao/la:Zijaniš pola milke kaemova protiv amatera iako si imao penal za pobjedu, pola sata igrača više i niko ne odgovara. Lololololo.
Samo Saraj'vo.
Goli amaterizam.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne možeš iz uigrane akcije dati gola amaterima, nećeš sa ovom ekipom probit nijednu ozbiljniju odbranu, patit ćeš se sa ovim veznim redom i napadom i protiv raspalog Čelika, Viteza, Goška i to na Koševu, a naši stručnjaci hoće da pojačaju defanzivu.High je napisao/la:Pa ovi će, koliko su ćoravi, dovesti Dupovca, pored nikakvog napada!
Sredina nam je imperativ, ako bi trebao doći još samo jedan igrač onda to mora biti vezni igračHigh je napisao/la:Treba još jedan gore, pored sredine i lijevog beka. Sejfudina treba otisnuti niz livadu.bodi123 je napisao/la:Misliš sredine, napad je dolaskom Krstea sad sasvim ok, naravno ako on bude sličan onom iz prvog mandataHigh je napisao/la:Pa ovi će, koliko su ćoravi, dovesti Dupovca, pored nikakvog napada!
Krste
Sejfudin se ubio za posljednjih 15ak minuta svake utakmice, da uleti kad treba bunarit ako se ganja rezultat, il kad treba malo loptu sačuvat, zagradit, skočit.. kad se čuva rezultat, neka ga u toj ulozi, samo što dalje od prve postave
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Još hadžije sužiše sami izbor za kapitena (Radovac ili Mihojević)! Neznalice! Bagatelizacija kapitenske trake - samo u FKS!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I jel normalan on. Ko ce citati ova njihova posrana saopstenja! Okaci ti to macku o rep ja znam sta vifim kaddodem na stadion, kad pricam sa rajom, udem na forum! I kad nas zrinjski nafiluje samo cekam sarica da kaze nije smak svijeta i calu to je fudbal, oni prvo mi drugo mi se okrecemo dalje. I poljevam se benzinom na centru!
Ima li dje onaj promasaj Andjusica da pogledam jos jednom da se ranim ? Sedam metara go jarane ti igraca pogodis
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dupla kruna 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Imas picketine od igraca, ne smiju penal yebeni da izvedu kao da stoji Kahn na golu i hoce neke titule. 
Osvojit ces titulu za najveci cir na zeludcu!
Osvojit ces titulu za najveci cir na zeludcu!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.