FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 09 jul 2017, 14:31

Kako vas je lahko izmanipulirati. Komedija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 14:31

Dbr ne provaljuj se sa sukobom interesa između d.o.o. i UG.
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 jul 2017, 14:33

DBR1987 je napisao/la:Joj kad izvali ovako neko nesto to je za plakat ....
Messer je generalni sponzor SFK Sarajevo 2000 pa nigdje ne pise velikim lovima i na stranicama da jeste ... cini mi se da je i Celiku sponzor isto ...
Jel nekom palo na pamet da to moze biti nesto kao sukob interesa jer je covjek direktor u 2 firme ?
Ko sve pise na ovom forumu .... samo trazite sitnice da blatite klub .... STRASNO !
Messer nije sponzor FK Sarajevo,boli me **** za SFK ba!
U isto vrijeme Messer je sponzor NK Zeljeznicar.
I ovo samo po sebi nije problem da direktor Messera nije ni manje ni vise nego predsjednik Skupstine FK Sarajevo!
I od njega ja da ocekujem da nesto dobro uradi za klub,osim da izvrsi zadatak utrpanog da se ne bi koja marka vise potrosila.
I tebi je to blacenje kluba sto se jedna takva cinjenica sazna i javno iznese!?

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 09 jul 2017, 14:35

PitarBordo je napisao/la:Glupost je to sa Spahićem sve i da je tačno. Nismo mogli dovesti tipa Petraka, a šatro će se Spahić dovesti. Ma hajte.
Nije to isto u ovom slucaju. Petrak nece vidjeti u fudbalu za zivota sto je Spaha imao samo u jednoj sezoni. Prvi je otisao po egzistenciju,Spaha "dolazi" kao veteran,i pun ko nar. A, iskustvo i znanje koje ima u ovoj ligi moze komotno izdominirati kao malo jaci rekreativac i bez posebnog motiva. Uz to bio bi strasan dobitak za cijeli tim sa psiholoskog aspekta. A tek marketinski..Visestruka dobit zasigurno.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 jul 2017, 14:36

Ma boli me kome je sponzor i sta radi al on je direktor FKS .zadovoljava se izlaskom u evropu gdje odma ispadnemo ,drugi prelazni rok sve se nesto obecava nigdje pojacanja ni rezultata , Obecao je Duljevic ostaje , stadion,evropski islorak itd znam da treba vremena al.Bgm ja ne vidim napredak osim sto manje trosimo to i nije neki uspjeh. Hocemo konkretne igrace- rezultate dosta nam je suplje price kako postajemo evropski klub .

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 jul 2017, 14:37

DenchiNL je napisao/la:
Messer je generalni sponzor SFK Sarajevo 2000 pa nigdje ne pise velikim lovima i na stranicama da jeste ... cini mi se da je i Celiku sponzor isto ...
Jel nekom palo na pamet da to moze biti nesto kao sukob interesa jer je covjek direktor u 2 firme ?
Ko sve pise na ovom forumu .... samo trazite sitnice da blatite klub .... STRASNO !
pa pusti ba isto ko da su se svi sponzorski ugovori messera potpisali kad je Ilievski preuzeo funkciju kod nas???
messer uložio u bih i razvoj bih, sporta, itd. više nego pojedine države(a tek OVA država) al jok hajmo srat na to...
:facepalm:
Koliko je to Messer ulozio,ti imas informaciju?
Koliko je Messer ulozio u FK Sarajevo?
I kako ocekivati od Valentina da sutra nade klubu nekog jakog sponzora,ako nece da dovede firmu u kojoj je on direktor da nam bude sponzor!? A istovremeno ta ista firma sponzorira kone.
Sta mislis da je vakufska banka bila sponzor kona dok je Kusturica bio predsjednik!? Yebali bi mu sve od do.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 09 jul 2017, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 jul 2017, 14:37

DBR1987 je napisao/la: samo trazite sitnice da blatite klub .... STRASNO !
Klub niko ne blati, ne lupaj! Ako ga iko blati to je trenutna garnitura na celu sa Valentinom!

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 09 jul 2017, 14:39

zagorski je napisao/la:
I ovo samo po sebi nije problem da direktor Messera nije ni manje ni vise nego predsjednik Skupstine FK Sarajevo!
I od njega ja da ocekujem da nesto dobro uradi za klub,osim da izvrsi zadatak utrpanog da se ne bi koja marka vise potrosila.
Pretjerujete sa pljuvanjem presli ste sve moguce granice .... vi ste dusmani FK SARAJEVA ... manje nas kone blate nego vas 5 na forumu .....
Da vam je clan porodice pe.der ili ku.rva bil to javno iznosili ili bi rijesi to u 4 zida ! VI STE DUSMANI KLUBA ne govorim da ste u krivu neke stvari AL PREVISE EKSPONIRATE NEKE STVARI .... ljudi koriste vas materijal da nam se smiju po drustvenim mrezama ! I VI VOLITE SARAJEVO ? FUUUUJ !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 jul 2017, 14:40

DenchiNL je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako bi isli dresovi da spaha potpise. :kafa:
Isplatili bi ga kao ManUtd Ibrahimovica. :beba:

Ali nema nista od toga
3-ica slobodna ;) :kafa:
Pomozi mi, ugrijalo zastopao sam. :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 jul 2017, 14:42

mi smo dusmani FK Sarajeva :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jul 2017, 14:45

zagorski je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
pa pusti ba isto ko da su se svi sponzorski ugovori messera potpisali kad je Ilievski preuzeo funkciju kod nas???
messer uložio u bih i razvoj bih, sporta, itd. više nego pojedine države(a tek OVA država) al jok hajmo srat na to...
:facepalm:
Koliko je to Messer ulozio,ti imas informaciju?
Koliko je Messer ulozio u FK Sarajevo?
I kako ocekivati od Valentina da sutra nade klubu nekog jakog sponzora,ako nece da dovede firmu u kojoj je on direktor da nam bude sponzor!?
oko 100 miliona u zadnjih 10-tak godina, zaposlio ljudi ,otvorio firmi nekoliko, i sponzorišu sport i razne druge projekte(pomozi.ba) , vjerujem kao i hercegovačke/hrvatske firme jer im se to ne oporezuje tj. odbije im se ...

očekivati je sigurno da će uskoro se potpisat sponzorski ugovor s nama, ovo sad su vjerujem stari ugovori....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 09 jul 2017, 14:48

Slažem se da je ovo za Messer pretjerivanje. Treba to Valentin sredit ako može, mada imamo mi većih problema.

Ako se kojim slučajem pregovara sa Spahićem, obavezno u ugovor ugradit kazne za suspencije, crvene kartone, incidente.

Ako Said ne želi da pristane na raskid ili smanjenje ugovora, ne isplaćivati mu ništa dok ne dođe do toga da ne možemo dobit liecencu.
Samo naprijed Saraj'vo!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 jul 2017, 14:50

DBR1987 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Pretjerujete sa pljuvanjem presli ste sve moguce granice .... vi ste dusmani FK SARAJEVA ... manje nas kone blate nego vas 5 na forumu .....
Da vam je clan porodice pe.der ili ku.rva bil to javno iznosili ili bi rijesi to u 4 zida ! VI STE DUSMANI KLUBA ne govorim da ste u krivu neke stvari AL PREVISE EKSPONIRATE NEKE STVARI .... ljudi koriste vas materijal da nam se smiju po drustvenim mrezama ! I VI VOLITE SARAJEVO ? FUUUUJ !
Samo glavu u pjesak,kao noj. I tako se voli klub?
Ma bravooo!

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 09 jul 2017, 14:51

E čuj našao lik da je Messer sponzor konama i nasekirao se zbog toga. :urnebes:
Daj samo da se pljuje na sve, daj instagrama, daj analiza ko fali na slikama s treninga...
Situacije je daleko od idealne, ali stvarno morate malo smiriti sa glupostima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 14:53

Ja kontao ovaj DBR normala lik. Ovaj zadnji komentar. Wow. WOW!
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 jul 2017, 14:54

Zna li neko sto Lelic nije bio na klupi protiv Moldavskih yebaca. :think:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 09 jul 2017, 14:55

zagorski je napisao/la: Samo glavu u pjesak,kao noj. I tako se voli klub?
Ma bravooo!
Jarane ja se neki dan na kafi zamalo pobijem sa zeljovcima sto nam blate klub ti ovdje i tebi slicni im jos dajete materijala da shareuju po fb da nas sprdaju ! JA BRATE VOLIM KLUB SVIM SRCEM ! ako imate tih pikanterija napravite fb grupu pa se smijte sprdajte al nemojte to javno radit ..... TO JE NASA KUCA I NEKE STVARI TREBA DA SE KAZU AL U 4 ZIDA ! nemojte to ovako radit MOLIM VAS !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2017, 14:59

DBR1987 je napisao/la:
zagorski je napisao/la: Samo glavu u pjesak,kao noj. I tako se voli klub?
Ma bravooo!
Jarane ja se neki dan na kafi zamalo pobijem sa zeljovcima sto nam blate klub ti ovdje i tebi slicni im jos dajete materijala da shareuju po fb da nas sprdaju ! JA BRATE VOLIM KLUB SVIM SRCEM ! ako imate tih pikanterija napravite fb grupu pa se smijte sprdajte al nemojte to javno radit ..... TO JE NASA KUCA I NEKE STVARI TREBA DA SE KAZU AL U 4 ZIDA ! nemojte to ovako radit MOLIM VAS !
Treb'o si ih sve razbacati, cim to navija za Zelju to odmah nije dobro u glavu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 jul 2017, 14:59

Kakav Spahic, dati mu dobre pare a nema bas od njega neke pomoci. Star, sklon incidentima, bilo bi tuce prvi puta da mu neko opsuje mamu s tribina.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 jul 2017, 15:02

socrates je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Glupost je to sa Spahićem sve i da je tačno. Nismo mogli dovesti tipa Petraka, a šatro će se Spahić dovesti. Ma hajte.
Nije to isto u ovom slucaju. Petrak nece vidjeti u fudbalu za zivota sto je Spaha imao samo u jednoj sezoni. Prvi je otisao po egzistenciju,Spaha "dolazi" kao veteran,i pun ko nar. A, iskustvo i znanje koje ima u ovoj ligi moze komotno izdominirati kao malo jaci rekreativac i bez posebnog motiva. Uz to bio bi strasan dobitak za cijeli tim sa psiholoskog aspekta. A tek marketinski..Visestruka dobit zasigurno.
Govorim da pare koje ćeš dati Spahiću recimo daš na dva-tri igrača na različitim pozicijama koji će ti donijeti mnogo više. Na terenu.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.