Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

no comment
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la no comment » 18 mar 2009, 23:47

mene isto licno zanima dali bi mogli igrati 7-2-1 i dali bi Ibricic tu mogao nekako da igra lijevog beka i da posto je jako brz probija van buytenovu odbranu...

eeee teneru svih trenera, muka mi..samo nesto raja, ako Feko nista nepokaze, nije on kriv, nego formacija, koja mu naprijed prireduje samu pustinju, sam protiv 4vorice u odbrani jer Belgija ima samo 4voricu u odbrani, mi **** malo vise ali sta ces, takav je zivot, ne mozemo biti ni svi isti...

miske sam naprijed, protiv turaka smo vidjeli jedno veliko nista kada igrac igra sam naprijed, i umijesto da jedan perspektivan Stilic iga pored njega da mu uzme pritiska i da mu stvori mogucnost da ova briljira assistima mi imamo Ibru, i njega cemo gledati dok neode u Arsenal....

7-2-1 formacija, imacemo 4 suta na gol, 2 dobre prilike, 1 losiju i jednu eto onako sut neki sa 25 metara :-)!

Ciro resumee: trener svih trenera!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 18 mar 2009, 23:57

katalinski5 je napisao/la:nije lose samo sto muratovic zasluzuje da igra prije pjanica.
da si gledao zadnje 4 utakmice sto je muratovic igrao za svoj klub vjerujem da bi ti pet puta razmislio prije nego sto bi stavio muratovica u prvi sastav! znam..sad ce neki strucnjaci pisati "pa pjanic nikako neigra" ali ljudi moji nemogu se te lige uporediti..ako muratovic u austrijskoj ligi nemoze da bude medzu boljima, pa bolje je onda forsirati mladze i neka stilic i pjanic igraju ispred iskusnog rahimica a iza genija misimovica..sta ima bolje za takve mlade i perspektivne igrace??! bice vodzeni i naprijed i nazad a sa svojim znanjem i sa svojom lahkocom (kao sto je imaju igraci belgije!) oni ce se zajedno sa navedenim misketom i sa dzekom prosetati defanzivu Belgijanaca!!! kad vec neigramo moderne formacije (4-4-2) i kad vec igramo samo sa jednim spicom, sto makar nepostavi vezni red sto igra moderno i brzo, da ih makar tako mozemo iznenaditi!..ali na kraju ce vjerovatno i biti tako..umjesto stilica i pjanica ce igrati ibricic i muratovic..umjesto jahica ce vjerovatno staviti Vladavica i to je to..Cirina formacija..Cirin sastav..Ciro trener svih trenera! (**** onoga koji je doso na tu ideju da mu dadne taj nadimak! Glupson zesci! ;))

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 19 mar 2009, 00:28

Kad nam Belgijanci stave 4 komada u mrezu ima da idemo na taj koncert i da se medjusobno mlatimo flasama do sabaha.... hahahahahahah

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 19 mar 2009, 01:10

CheGuevara je napisao/la:
katalinski5 je napisao/la:nije lose samo sto muratovic zasluzuje da igra prije pjanica.
da si gledao zadnje 4 utakmice sto je muratovic igrao za svoj klub vjerujem da bi ti pet puta razmislio prije nego sto bi stavio muratovica u prvi sastav! znam..sad ce neki strucnjaci pisati "pa pjanic nikako neigra" ali ljudi moji nemogu se te lige uporediti..ako muratovic u austrijskoj ligi nemoze da bude medzu boljima, pa bolje je onda forsirati mladze i neka stilic i pjanic igraju ispred iskusnog rahimica a iza genija misimovica..sta ima bolje za takve mlade i perspektivne igrace??! bice vodzeni i naprijed i nazad a sa svojim znanjem i sa svojom lahkocom (kao sto je imaju igraci belgije!) oni ce se zajedno sa navedenim misketom i sa dzekom prosetati defanzivu Belgijanaca!!! kad vec neigramo moderne formacije (4-4-2) i kad vec igramo samo sa jednim spicom, sto makar nepostavi vezni red sto igra moderno i brzo, da ih makar tako mozemo iznenaditi!..ali na kraju ce vjerovatno i biti tako..umjesto stilica i pjanica ce igrati ibricic i muratovic..umjesto jahica ce vjerovatno staviti Vladavica i to je to..Cirina formacija..Cirin sastav..Ciro trener svih trenera! (**** onoga koji je doso na tu ideju da mu dadne taj nadimak! Glupson zesci! ;))
ama gdje ces misimovica i stilica stavit u isto vrijeme i uz to jos i pjanica...haloooooo....sada kad salihovic nece igrati pjanic ide na lijevu stranu,nema druge...damjanovic i rahimic moraju biti 2 vezna bajramovic na desnoj strani...poluspic misimovic...radeljic igra standardno u bundesu i vi cete meni pricat da on nema pojma...jooooj ...kako bolan pjanic neigra u lionu...pa svaku tekmu igra bar 25 minuta nerijetko je i standardan...tih 25 minuta su jace nego 2 tekme na dan u austrijskoj ligi...vi ili zaista nemate uvid u kvalitet pojedinih igraca ili sta vec...iz austrijske lige nebi ni trebao pozivati igrace osim ako su najbolji u ligi,bolje zvati zajka zebu ili braneta krunica iz ruske lige...

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 19 mar 2009, 01:16

Momak muratovic prije pjanica-ne budi smijesan-pa muratovic se nebi snasao u rudaru iz kaknja a kamoli na tribinama lyona-kakva ba austrijska liga.
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 19 mar 2009, 01:45

_________________??????????__________________
_______Nadarević____Spahić_____Jahić________
___________Bajramović___Rahimić____________
___Stilić__________Misimović_______Pjanić____
_________Džeko__________Topić_____________

Ako Keno nebude spreman onda Mitrović il onaj drugi ..
Obrana:Nadarević .. Spaha .. Jahić ...
Tri najbolja obrambena što imamo ..
Bajramović i Rahimić jaka pomoć odbrani ..
Stilić.. Misimović .. Pjanić (ako se neoporavi Sejo ) ..
Džekson i Topić (Joker Musla je u slaboj Formi a i dobar je kad udje sa klupe .. Armencima je zabijo 2 komada .. )

_________________________________________________________________________________________________

Štila : Brz .. Tehničar .. Ima dobre slobodnjake i dodavanja ..
Miske : Neču da Komentarišem ..
Pjanić : Brz .. Tehničar .. Precizna dodavanja .. Dobro zapošljava suigraće .. Željan dokazivanja u Repci

Džeko : Džekson je Džekson ..
Topić : Nisam ga baš gledao nikad .. Ali ako je jedan boljih napadača Ruske Lige onda nemože biti slab ;)

Mislim da bi vršili velik Pritisak na Obranu Belgije ..
Znamo da Belgijanci igraju vrlo prljavu igru i agresivnu ..
To znaci više Slobodnjaka a tu imamo dobrog Štilića i Misketa koji znaju zabiti iz Slobodnjaka ..
Džekson je u Top Formi svaku utakmicu zabija tako da od njega puno očekujem u Genku i Zenici..

Bajramović i Rahimić pomažu Odbrani ..
Najbolje je da se tu već napad zaustavi ..

U odbrani tri najbolja igrača koje imamo ..
Sva trojica su jako borbena Igraća ...
Samo hladne Glave bez nervoze .. Pametna igra bez Bezpotrebnih prekršaja ..

Još kad bi Keno bio spreman ...

Uz našu podršku ..
Koje sigurno neče manjkati ;)

Vjerujem u 3 Boda ..

Vidimo se u Žuto Plavom Genku ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 mar 2009, 02:19

usrali ste se ko grlice.ko sumnja u repku nek ne daje nikakav komentar.kako cu da budem pesimista protiv nasih.niti mogu niti zelim da budem.nemogu da zamislim da nas slaba belgija moze dobiti.ljudi moji mi mozemo da ih pobjedimo sa B sastavom.ako odigramo kao protiv turaka prvo poluvrijeme,njima ne ginu 3 gola u mrezi i onda utakmicu mirno dokrajciti.recita sta hocete protiv mene ali zivi bili pa vidili. na kladionicu stavljam 1000 eura na BIH.pa da se pocastim i izmahnitam tu noc.IMA tako da ih izbusimo da im nece pasti na pamet u zenici da predju polovicu terena.Molit ce boga da izgube sa sto manje golova.KOJA BA BELGIJA? manja je od hercegovackog kantona... vladavic.spahic.nadarevic,jahic,rahimic,bajramovic,stilic,misimovic,pjanic,dzeko. golman bilo koji jer nece raditi nista,nek stane ciro na gol.zamjene:muslimovic topic kao napadaci da pomognu dzeki u drugom poluvremenu na kontre kad belgijanci navale da poravnaju nemogucih 0:3.i jos jednom za kraj KOJA BA BELGIJA?????

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 19 mar 2009, 02:25

Hahahahahahah :lol: :lol:

Dabogda dobijo :lol: :lol:

I ja kazem cista dvica :lol: :lol:

Ne ozbiljno ..

Siguran sam u Pobjedu ..

Još ako je istina da če bit 11 hiljada naših ..
Pa ima da se upišaju Belgijanci :mrgreen:
-HzsA87-

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 19 mar 2009, 08:39

Ima li neko da zna dobro braniti....... da ga stavimo na gol..............
Pa šta je ovo, ko če nam na gol stati, haman ništa od Mitrovića.........
SAMO ŽELJO

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 mar 2009, 12:09

Kazu svi kako nemamo mnogo izbora za desnog beka ali ja bih stavio Vladavica prije Berberovica na toj poziciji.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 19 mar 2009, 12:23

Tarik14 je napisao/la:Kazu svi kako nemamo mnogo izbora za desnog beka ali ja bih stavio Vladavica prije Berberovica na toj poziciji.
posto znam da ce ciro igrati sa 3 stopera neka to bar budu spahic nadarevic i pandza a nek jahic i vladavic igraju po bokovima

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 19 mar 2009, 12:32

bubooty je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
ama gdje ces misimovica i stilica stavit u isto vrijeme i uz to jos i pjanica...haloooooo....sada kad salihovic nece igrati pjanic ide na lijevu stranu,nema druge...damjanovic i rahimic moraju biti 2 vezna bajramovic na desnoj strani...poluspic misimovic...radeljic igra standardno u bundesu i vi cete meni pricat da on nema pojma...jooooj ...kako bolan pjanic neigra u lionu...pa svaku tekmu igra bar 25 minuta nerijetko je i standardan...tih 25 minuta su jace nego 2 tekme na dan u austrijskoj ligi...vi ili zaista nemate uvid u kvalitet pojedinih igraca ili sta vec...iz austrijske lige nebi ni trebao pozivati igrace osim ako su najbolji u ligi,bolje zvati zajka zebu ili braneta krunica iz ruske lige...
nejmas ti zive veze ljudino!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 mar 2009, 12:41

dzenidm je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Kazu svi kako nemamo mnogo izbora za desnog beka ali ja bih stavio Vladavica prije Berberovica na toj poziciji.
posto znam da ce ciro igrati sa 3 stopera neka to bar budu spahic nadarevic i pandza a nek jahic i vladavic igraju po bokovima
Tako je, slazem se u potpunosti!

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 19 mar 2009, 13:14

Spisak igraca Belgije za utakmice protiv Bosne

Keepers: Stijnen (Club Brugge), Proto (G.Beerschot), Bailly (Mönchengladbach)

Verdedigers: Daems (Mönchengladbach), Kompany (Man.City), Pocognoli (AZ Alkmaar), Simons (PSV Eindhoven), Swerts (AZ Alkmaar), Van Buyten (Bayern München), Vermaelen (Ajax)

Middenvelders: Defour (StandardL Lüttich), Fellaini (Everton), Gillet (Anderlecht), Haroun (G.Beerschot), Martens (AZ Alkmaar), Mudingayi (Bologna), Witsel (Standard Lüttich)

Spitsen: De Camargo (Standard Lüttich), Dembele (AZ Alkmaar), De Mul (Genk), De Sutter (Anderlecht), Hazard (Lille), Sonck (Club Brugge), Mirallas (St-Etienne),

*shield*
Kontakt:

Post Postao/la *shield* » 19 mar 2009, 13:33

Ovaj Kompany je povrijeden samo neznam koliko puno hehehehe :mrgreen:

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 19 mar 2009, 13:34

*shield* je napisao/la:Ovaj Kompany je povrijeden samo neznam koliko puno hehehehe :mrgreen:
Veceras ce igrati sa M.City u kup uefa nije vise povrijeden

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 19 mar 2009, 14:07

ja mislim AKO stavi petoricu u odbrani pusiona smo.....ovo su mladi momci,željni atraktivnog igranja...brzine...njima treba mlad trener....nemam nista protiv ćire al jbg ipak njemu 72 godine....ako ovu generaciju ne preuzme neki mlađi za dvije godine pušiona smo....znači samo ne 5-oricu u odbranu to nikako....
ja gorim od želje na ovakvu postavu....gorim....

1.Brašnić(**** mitrovića i šupića...on je sjajno branio protiv armenije i slovenije...)
2.Jahić(desni bek)
3.Spahić
4.Nadarević
5.Hrgović(Tu samo kad bi Papac bio lijevi bek....)
6.Štilić(desno krilo)
7.Rahimić(zadnji vezni) nemozete tu bajramovića stavit nije igro 1,5 godina...
8.Misimović(ofanzivni vezni)
9.Pjanić(lijevo krilo)
10.Džeko
11.Muslimović
molim te Bože da ovako bude molim te...ćir0 procitaj ovo.....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 mar 2009, 14:10

Vermaelen je dobar igrac...kvalitetan pravo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 19 mar 2009, 14:14

ZELJO DO GROBA je napisao/la:Vermaelen je dobar igrac...kvalitetan pravo...
a nisu nesto ovi belgijanci kad pogledas timove za koje igraju njihovi igraci,,,, mogli bi mi njih 5:0 tamo :)

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 19 mar 2009, 14:19

_________________Hasagić (aBd)_____________
_______Nadarević____Spahić_____Jahić________
__________________Rahimić_________________
___Stilić_____Ibričić _____Misimović___Pjanić__
____________Džeko_________Topić___________
-HzsA87-

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.