Budi navijac, a ne #navijac!
Dole streameri i e-navijaci!
Nas srbe ko J**+, bar Borac možemo na BHT1 gledati.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sve utakmice na Moja Tv i BHT1.
Kraj priče!
Sa ovim su uništili sve što su pozitivno uradili u proteklih par godina za Premijer Ligu BiH.BelminM23 je napisao/la:Nas srbe ko ****, bar Borac možemo na BHT1 gledati.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sve utakmice na Moja Tv i BHT1.
Kraj priče!
Koristim ja ovu mojwebtv, bilo je malo patnje dok su mi prihvatili karticu, ali realno stream im je očajan i uglavnom sam odustajao i gledao po ovim divljim streamovima.Schlager je napisao/la:eto virtual,bar ti možeš a kukaš
Nije stabilno ni nama koji imamo ADSLhilmo je napisao/la: Ja sam na Telemachu uzimao ovaj web tv, i radio je, problem je u stabilnosti, jer u toku prenosa na kanalu MojaTV Sport dešava se milion prekida.
Ako bi to bilo malo normalnije kao npr. d3 go onda bih se odmah po početku lige pretplatio.
Izvor? Navijač sam Želje i volio bi da ne pristanu. SK je dimenzija više u svakom smislu.Kompromis je napisao/la:Jeb.iga kad su svi klubovi, osim Zelje, nula od klubova... svi potpisali saradnju a lafo nece i nisu htjeli... na kraju samo Zeljo ostao... hajd mogu razumijeti da FK Sarajevo to uradi jer i oni i telecom imaju istu ruku koja ih hrani... stranku SDA pa oni i nisu mogli nista uciniti iako vjerujem da i oni nisu zadovoljni ugovorom...
Ali zbog cega su onda iz borca i sirokog davali idiotska saopstenja kad ce pristati na kraju...
Drugi put sam u borbi protiv Telecoma i NSBIH ostaje FK Zeljeznicar (prvi put su kompromisom to rijesili i Zeljo je zasluzeno dobio vise para od ostalih)... koji ima semu za promociju lige hiljadu puta bolju nego ovo sto je sad sa usra.nim telecomom... zamisli na jednom Sport Klubu da se rade prenosi nase lige... to ne mogu zamisliti ni hrvatska liga, a ni srbijanska liga... ali jbg mnogim nije u interesu ta promocija... nego sitno usicarenje od nekoliko hiljada KM... koje poslije nista ne donosi znacajnije...
Vidjet cemo hoce li Zeljo pokleknuti pred gamadima...
Dogovor postignut sa svim klubovima osim Zelje... 9000KM po prenosu... nisu isti uslovi kao u ranijoj ponudi...RedBlue je napisao/la:Borac nista nije potpisao, i pod ovim uslovima sigurno nece.
Bolja je Arena nego Sportklub, cesto prenose po dvije tekme po kolu, sto Sportklub nebi radio sigurno.Kompromis je napisao/la:Jeb.iga kad su svi klubovi, osim Zelje, nula od klubova... svi potpisali saradnju a lafo nece i nisu htjeli... na kraju samo Zeljo ostao... hajd mogu razumijeti da FK Sarajevo to uradi jer i oni i telecom imaju istu ruku koja ih hrani... stranku SDA pa oni i nisu mogli nista uciniti iako vjerujem da i oni nisu zadovoljni ugovorom...
Ali zbog cega su onda iz borca i sirokog davali idiotska saopstenja kad ce pristati na kraju...
Drugi put sam u borbi protiv Telecoma i NSBIH ostaje FK Zeljeznicar (prvi put su kompromisom to rijesili i Zeljo je zasluzeno dobio vise para od ostalih)... koji ima semu za promociju lige hiljadu puta bolju nego ovo sto je sad sa usra.nim telecomom... zamisli na jednom Sport Klubu da se rade prenosi nase lige... to ne mogu zamisliti ni hrvatska liga, a ni srbijanska liga... ali jbg mnogim nije u interesu ta promocija... nego sitno usicarenje od nekoliko hiljada KM... koje poslije nista ne donosi znacajnije...
SK bi radio samo Zeljine domace utakmice ali bi tako radio i na promociji klubova koji gostuju na Grbavici...ASD je napisao/la:Bolja je Arena nego Sportklub, cesto prenose po dvije tekme po kolu, sto Sportklub nebi radio sigurno.Kompromis je napisao/la:Jeb.iga kad su svi klubovi, osim Zelje, nula od klubova... svi potpisali saradnju a lafo nece i nisu htjeli... na kraju samo Zeljo ostao... hajd mogu razumijeti da FK Sarajevo to uradi jer i oni i telecom imaju istu ruku koja ih hrani... stranku SDA pa oni i nisu mogli nista uciniti iako vjerujem da i oni nisu zadovoljni ugovorom...
Trenutno korisnika/ca: StriktnoZlo, successminator, VolimBiH96 i 31 gost.