BijelaCokolada je napisao/la:Kako nece izgledati,najjaca sikana na dunjaluku,jos sa ovolikom kolicinom gripaDonnie Darko je napisao/la:Kako moćno izgleda kroz Maggots-Chapel sekciju

mozda u univerzumu u kojem ne postoji Eau Rouge
Moderator/ica: rio_Ferdy88
BijelaCokolada je napisao/la:Kako nece izgledati,najjaca sikana na dunjaluku,jos sa ovolikom kolicinom gripaDonnie Darko je napisao/la:Kako moćno izgleda kroz Maggots-Chapel sekciju
Kazu atmosfera nestvarna,ko planira da ide na neku utrku auto-moto sporta mislim da bi mu mugello trebao biti prvi vrhu liste zelja.miki_92 je napisao/la:steta sto Mugello nije na F1 kalendaru
Mugello, Assen, Jerez(ma svaka staza u Spaniji -Aragon jer je Bogu iza ledja) sto se tice Moto GP,BijelaCokolada je napisao/la:Kazu atmosfera nestvarna,ko planira da ide na neku utrku auto-moto sporta mislim da bi mu mugello trebao biti prvi vrhu liste zelja.miki_92 je napisao/la:steta sto Mugello nije na F1 kalendaru
@irfo Ta je posebna na svoj nacin
Najgluplja kamera, ne pokazuje apsolutno ništa, nikakav osjećaj nemaš kad gledaš.miki_92 je napisao/la:ova over the shoulder kamera kvari sve
Za sta ce tacno bit istraga?irfo je napisao/la:moze max radit sta hoce, nece nikad ni istraga biti protiv njega
pa trebala je biti istraga o toj situaciji, pa vidjet ko je kriv, meni samo smeta bukvalno prljava voznja maxa svaki put i nikad ni istraga protiv njegaDonnie Darko je napisao/la:Za sta ce tacno bit istraga?irfo je napisao/la:moze max radit sta hoce, nece nikad ni istraga biti protiv njegaUradio je Vettelu isto sto je ovaj uradio njemu na pocetku. Jedino da obojicu stavis pod istragu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.