FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 17 jul 2017, 12:17

Zna se da od pocetka ja nisam bio za calu, nisam to niti sad, ali njegova smjena radi kozmetickih razloga, nista nam nece donjeti. Ako cemo mijenjati trenera, to se treba planski uraditi. Sigurno ne prije zime. Kad o tome nisu razmisljali na kraju sezone, ne trebaju niti sad.
Jos jedan slican Cali nam ne treba...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 17 jul 2017, 12:30

Pantelija je napisao/la:
haris004 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Neki normalni tok dešavanja oko eventualne smjene trenera bi trebao biti sljedeći. Da Uprava prvo analizira Čaline rezultate do sad i sagleda da li se moglo više uraditi, da postavi ciljeve pred stručni štab i ukoliko na početku sezone se bude naziralo zaostajanje za ciljevima krenuti u potragu za novim trenerom, ali da taj trener ima najmanje jednoipogodišnji plan i onda praviti zamjenu. Dosta je više "na vrat, na nos" odluka.

Plan i strategija mora postojati.
Čala je ispunio njihove ciljeve, europa je izborena. Sad što se njihove ambicije i ambicije navijača ne poklapaju nije Čalina krivica. Tako da Čali dajem podršku. Čalu ne bi trebalo smijeniti zato što uopšte nije kriv.
Ja sam ivetica stavio na desno krilo
Uveo rustema i kolača da pucaju penale
Kako bolan nije kriv!!! Dozvolio je radi bijedne plate sto mu uprava dade da se sakrivaju iza njegovih ledza. Sav teret problema i neuspijeha ce na kraju svaliti na njega. Mehmed janjos je kao covjek velika ljudina!!! Kao trener ostao u 80-tim god, po meni uprava lukavo gura trenera u prvi plan on im je paravan . Ja ga krivim samo zato sto nije izisao u javnost i rekao trazio sam te i te igrace. Uprava na celu sa makedoncemi i sd ili skautom menadjerom stali jos zeljinog supka sa grbavice cevabdjiju ihtijarevica. dok se ovakvi uljezi motaju u klubu pored zivih legendi Vukicevic itd bit cemo u problemima i nema svijetla na kraju tunela :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jul 2017, 12:34

Pantelija je napisao/la:
haris004 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Neki normalni tok dešavanja oko eventualne smjene trenera bi trebao biti sljedeći. Da Uprava prvo analizira Čaline rezultate do sad i sagleda da li se moglo više uraditi, da postavi ciljeve pred stručni štab i ukoliko na početku sezone se bude naziralo zaostajanje za ciljevima krenuti u potragu za novim trenerom, ali da taj trener ima najmanje jednoipogodišnji plan i onda praviti zamjenu. Dosta je više "na vrat, na nos" odluka.

Plan i strategija mora postojati.
Čala je ispunio njihove ciljeve, europa je izborena. Sad što se njihove ambicije i ambicije navijača ne poklapaju nije Čalina krivica. Tako da Čali dajem podršku. Čalu ne bi trebalo smijeniti zato što uopšte nije kriv.
Ja sam ivetica stavio na desno krilo
Uveo rustema i kolača da pucaju penale
Ivetić nema loše tekme za fks
rustem i kolač zabili svih 5 na treningu pred tekmu???
šta je trebo uradit? pustit ove što su fulali na treningu??

bgm ne znate šta bi napisali od bjesnih glista pa malo pljuc, kak.....
a ne valja vam to....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 17 jul 2017, 12:46

Nemojte nikoga nazivat legendom.
Hase je legendau i tu treba stati. Ostalo su bivsi igraci od kojih je neki manje a neki vise ostavio traga.
Ne djelite olako te epitete, pa sutra ne branite ga tim legenda isl.
Ako neki bivsi igrac kluba, kojeg ljudi pamte po igrama zeli da se igra sa svojim ugledom koji je stekao to je njegov problem. Nas problem je da klub i ljudi u njemu ne dozvole da se neko igra sa ugledom kluba.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jul 2017, 12:49

ShofaII je napisao/la:Nemojte nikoga nazivat legendom.
Hase je legendau i tu treba stati. Ostalo su bivsi igraci od kojih je neki manje a neki vise ostavio traga.
Ako neki bivsi igrac kluba, kojeg ljudi pamte po igrama zeli da se igra sa svojim ugledom koji je stekao to je njegov problem. Nas problem je da klub i ljudi u njemu ne dozvole da se neko igra sa ugledom kluba.
Hoces da kazes da Said nije legenda?
Pa covjek je odigrao minimum 20 utakmica za Sarajevo :kafa:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jul 2017, 12:56

Ovaj deni hočko se prije 3-4 godine povezivao s liverpoolom a danas mu se ni u sarajevu ne raduju, sta uradi od sebe dijete...
Hase je legenda kluba i kad neko jednog saida nazove legendom treba mu zabraniti ulaz na stadion asim ferhatovic hase. Po saidu se samo stol u metropolisu moze zvati.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 17 jul 2017, 13:01

Evander je napisao/la:
Za mene on nikad nije bio legenda. I poslije onog gola kad mi je srce htjelo iskocit nije bio legenda.
Ne mogu ja brate za Haseta reci legenda i onda prevalit preko jezika za nekognas drugog, ja to ne mogu izgovorit.

Nastranu to sto zivi ljudi nisu legende
A Saidu se zahvalit za onaj go i reci mrs jer jeje oboje zasluzio. Ja se sad njemu nebih nasmijao, nebih se slikao sa njim jer to treba zasluzit. Mi smo navijaci Sarajeva i nase simpatije treba zasluzit i cuvat.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 jul 2017, 13:04

fera je napisao/la:Ovaj deni hočko se prije 3-4 godine povezivao s liverpoolom a danas mu se ni u sarajevu ne raduju, sta uradi od sebe dijete...
Hase je legenda kluba i kad neko jednog saida nazove legendom treba mu zabraniti ulaz na stadion asim ferhatovic hase. Po saidu se samo stol u metropolisu moze zvati.
:urnebes:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jul 2017, 13:14

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Ma uvijek se isto vrti, isforsirana prica vec mjesecima. Prijatelju, ko je po tebi najveci favorit za titulu?
Mislim da je Zrinjski i dalje jedini sposoban da digne trofej lige. Nažalost nama i komšijama da donesu trofej na vrata mi ga fumbleovali bez obzira na (ne)kvalitet...
ovakvi sad bez veznog reda i napadača?? :think:
A nije to toliko ni do rostera, koliko do nekog X faktora. Ne znam kako da to objasnim.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jul 2017, 13:16

zagorski je napisao/la:
fera je napisao/la:Ovaj deni hočko se prije 3-4 godine povezivao s liverpoolom a danas mu se ni u sarajevu ne raduju, sta uradi od sebe dijete...
:urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jul 2017, 13:20

ShofaII je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Za mene on nikad nije bio legenda. I poslije onog gola kad mi je srce htjelo iskocit nije bio legenda.
Ne mogu ja brate za Haseta reci legenda i onda prevalit preko jezika za nekognas drugog, ja to ne mogu izgovorit.

Nastranu to sto zivi ljudi nisu legende
A Saidu se zahvalit za onaj go i reci mrs jer jeje oboje zasluzio. Ja se sad njemu nebih nasmijao, nebih se slikao sa njim jer to treba zasluzit. Mi smo navijaci Sarajeva i nase simpatije treba zasluzit i cuvat.

Ma zahehebajem se. Do prije samo godinu dana, ovdje su ga mnogi prozivali legendom, a realno covjek je igrao jako malo za Sarajevo.
Da si ovo napisao prije godinu dana, rafalno bi opleli po tebi :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 jul 2017, 13:20

hahahahahhahahahah tacno mi dan popravi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 17 jul 2017, 13:21

Je li se to čeka i Miha da uđe u zadnju godinu ugovora pa onda da se (ne)dogovore sa njim? Kod nas jedino Samke nosio kapitensku a nije otišao za dž iz kluba u zadnjih dvije godine haman.
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 jul 2017, 13:21

ShofaII je napisao/la: Al mjenjat trenere kao na traci bez jasnih ciljeva i vizije je zagarantovani nazadak.
Uprava koja je 2012. došla na čelo kluba je imala strategiju i plan, sjećate se onog 2012-2014. rezultat toga je trofej kupa, play off Lige Evrope i titula. Nakon toga su stali. Ova nova do sada još nisu objavili neki kratkoročni ili dugoročni plan, samo se ide iz mjeseca u mjesec. Nadam se da će se to promjeniti.

Ne želim da me neki pogrešno razumiju, niti da politiku mješam u sfere sporta, ali pravim paralelu. Pred lokalne izbore 2012. godine Semir E. izlazi sa planom "Pokrenimo Novi Grad zajedno" i osvaja mjesto načelnika, do narednih izbora taj plan implementira 90 % sa stalnim rastom budžeta i suficitom. Na izbore 2016. izlazi sa novim "Novi Grad 2020", sa realno zacrtanim planovima i ciljevima i do sad se on polako ostvaruje, vidjet ćemo kako će biti do kraja. Također ima rast budžeta.

Jesmo li mi mogli 2015. ili 2016. napraviti novi plan? JESMO, a zašto nismo, e to je drugo pitanje.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 17 jul 2017, 13:24

Neki trebaju smiriti dozivljaj i vratiti se u realnost. Pojedinci su se uzivili i misle da ce pisanjem po forumu nesto promijeniti, sto je teski apsurd. Shvatam da je raja nezadovoljna i da preko foruma kanalise svoju negativnost ali sto se prije pomirite da se ne pitamo nista i da piskaranjem po forumima ne mozemo nista promijeniti lakse ce nam biti. Situacija nije idealna, ali ne treba stvarima koje nece nista promijeniti dodatno ubijati svaki gram pozitive. Ne vidim svrhu da neko dodje na forum i napise da ce bojkotovati utakmice, ono, kome puca qrac hoces li ti doci na utakmicu ili neces. Zadrzi to za sebe.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2017, 13:25

Sto je ovo pomjerena tekma za subotu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 17 jul 2017, 13:25

Nije samo Hase. Legende su i Keli, Vujović, Biogradilić...

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 jul 2017, 13:26

hilmo je napisao/la:
ShofaII je napisao/la: Al mjenjat trenere kao na traci bez jasnih ciljeva i vizije je zagarantovani nazadak.
Uprava koja je 2012. došla na čelo kluba je imala strategiju i plan, sjećate se onog 2012-2014. rezultat toga je trofej kupa, play off Lige Evrope i titula. Nakon toga su stali. Ova nova do sada još nisu objavili neki kratkoročni ili dugoročni plan, samo se ide iz mjeseca u mjesec. Nadam se da će se to promjeniti.

Ne želim da me neki pogrešno razumiju, niti da politiku mješam u sfere sporta, ali pravim paralelu. Pred lokalne izbore 2012. godine Semir E. izlazi sa planom "Pokrenimo Novi Grad zajedno" i osvaja mjesto načelnika, do narednih izbora taj plan implementira 90 % sa stalnim rastom budžeta i suficitom. Na izbore 2016. izlazi sa novim "Novi Grad 2020", sa realno zacrtanim planovima i ciljevima i do sad se on polako ostvaruje, vidjet ćemo kako će biti do kraja. Također ima rast budžeta.

Jesmo li mi mogli 2015. ili 2016. napraviti novi plan? JESMO, a zašto nismo, e to je drugo pitanje.
Gdje nadje samira efendica, lopov 1/1 :D
taman linija selimovca, kusturice i sotale ekipe :urnebes:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jul 2017, 13:26

hilmo je napisao/la:

a braco dragi primjera :damn: :facepalm: :urnebes: :rol: :tokralju: :bow:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 jul 2017, 13:27

Njihova strategija nije bila prodati klub jednom vlasniku. To se nametnulo kao poslijedica nerealizovanog plana.
Bili su dovedeni u corsokak i uradili su ishitreno, da bi spasili svoje guzzice prije svega.

Njihov prvi plan je dozivio fijasko.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 4 gosta.