AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2017, 15:44

fino, fino :kafa:

ako stvari budu išle nizbrdo i ako bude velikih oscilacija u igri na početku gdje će se gubiti bodovi, može se LŠ i preko kupa izboriti, fin je raspored i djelomično otvoren put do finala tako da je sve na njima.

ustvari, vrijedi li i dalje to pravilo kup-LŠ ili će i tu biti nekih promjena? :pray:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jul 2017, 15:49

Znači lani su ovi naši završili 6. a ti igrači su praktički sad rezerve u Milanu ili su označeni kao nedovoljno dobri za novi tim.Dakle rezervni tim za ovu sezonu je izborio Evropu prošle sezone. Šta će tek onda prvi tim da uradi. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 21 jul 2017, 16:05

rope11 je napisao/la:fino, fino :kafa:

ako stvari budu išle nizbrdo i ako bude velikih oscilacija u igri na početku gdje će se gubiti bodovi, može se LŠ i preko kupa izboriti, fin je raspored i djelomično otvoren put do finala tako da je sve na njima.

ustvari, vrijedi li i dalje to pravilo kup-LŠ ili će i tu biti nekih promjena? :pray:
Koji kup? Zar je to ikad bilo?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 jul 2017, 16:06

rope11 je napisao/la:fino, fino :kafa:

Zar nije kup-LE ili sam ja polupo loncice?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 jul 2017, 16:11

Kup- liga evrope, a ko osvoji ligu evrope ide direktno u Ligu sampiona
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 jul 2017, 16:13

Ma Roup kako mu je.Siljkan otisao polupao loncice :)

LP je samo kroz ligu ili unazad dvije sezone onaj ko osvoji LE trece opcije nema :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2017, 16:18

eto jedva dočekaju skočiti na mene, drago mi je što se ukazala prilika :rol: i najbolji griješe, vrućina negativno utiče na moju forumsku reputaciju.

ništa, onda ostaje da se LE osvoji za svaki slučaj :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 21 jul 2017, 16:27

Koliko dana je proslo a nema novih potpisa?? Ovo je krajnje neozbiljno od F&M
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 jul 2017, 16:49

Pa uz Arsenal smo trenutno glavni pretedenti za titulu lige evrope
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2017, 16:54

milanist je napisao/la:Kako mi se samo gadio Bonucci dok je bio u Juventusu. Ni sad nije nista drugacije heh. Valjda vrijeme ucini svoje pa ga prestanem mrziti. Prvo izvrsiti deratizaciju i dezinfekciju.
Leo mi je uvijek bio ok, Chiellini mi je bio mrzak zbog svog ponašanja i ciganluka, al' opet sam i za njega imao i još uvijek imam respect.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 jul 2017, 18:17

Raonffa je napisao/la:
milanist je napisao/la:Kako mi se samo gadio Bonucci dok je bio u Juventusu. Ni sad nije nista drugacije heh. Valjda vrijeme ucini svoje pa ga prestanem mrziti. Prvo izvrsiti deratizaciju i dezinfekciju.
Leo mi je uvijek bio ok, Chiellini mi je bio mrzak zbog svog ponašanja i ciganluka, al' opet sam i za njega imao i još uvijek imam respect.
Ma i taj je drvosjeca jos veci. Ali nesto se meni drugo gadi a to je taj ciganluk koji ih je krasio obojicu i dalje ih krasi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 jul 2017, 18:19

milanist je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Ma i taj je drvosjeca jos veci. Ali nesto se meni drugo gadi a to je taj ciganluk koji ih je krasio obojicu i dalje ih krasi.
To je takav mentalitet nekih talijanskih igrača, nisu oni jedini al' u principu Leo mi je ok, bar nije dajver i plačipička kao Chiellini, koliko se on zna valjati nakon smiješnih kontakata (a opet uporedno sa tim, koliko zna na kvarno udarati protivnike) to je za priču.

Al' ne može im se obojici osporiti da su vrhunski stoperi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 21 jul 2017, 18:26

Chiellini se za razliku od Lea nikad nije sklanjao u duelima, saginjao u zivom zidu da ga lopta ne pogodi, i isao je kopackom gdje Leo ne bi ni glavom. Isto tako nikad nije ucestvovao ni u kakvim koskanjima na terenu, ako nekog udari i pruzi ruku poslije toga. Od tog tandema ste svakako dobili slabiji karakter i manje srcanog igraca.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jul 2017, 18:38

Milan je dobio top 3/4 svjetska stopera, za smiješne pare i svaki pokušaj omalovažavanja tog poteza je bespotreban. Leo je ovaki ili onaki, ali Leo je numero uno u Italiji i to za klasu ispred svih, i mene ne zanima je l' napao razmaženog Dybalu u finalu ili ne. Sa Juventusom je završio, izabrao Milan, pred njim je još 3-4 godine vrhunskog fudbala.A Juventusu sretno dalje u pokušaju da ga zamjeni.

Usput jedna obavjest, posao oko Sanchesa se izgleda privodi kraju, 6M+ obaveza otkupa, sve na kraju će biti blizu 40M. Mislim da Carlo ne bi danas dao onakvu izjavu da pregovori nisu u poodmakloj fazi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 21 jul 2017, 18:44

Pokusavaju na razne nacine da oblate Lea, sa svakakvim smicalicama i glupiranjima jer su svjesni sta su izgubili. Takav kalibar igraca je mogao birati u top 5 klubova da igra u kojim pozeli. Ali eto, Leo igrom slucaja nas novi kapiten hvala Bogu.

Sutra protiv Baye, bice zanimljivo vidjeti sta ce Montela izvesti. Mozda sa trojicom nazad? Necu moci gledati utakmicu pa mi valja kakav snimak ganjat, bude na areni snimak redovno ako nista drugo :) :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jul 2017, 18:46

Ne bih puno očekivao od sutrašnjeg sastava, jer oni igrači od kojih najviše očekujemo naredne sezone su tek prije par dana počeli sam treninzima i ako dobiju poa 15-20 minuta sutra, bit' će super.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 21 jul 2017, 18:52

muha milanez je napisao/la:Pokusavaju na razne nacine da oblate Lea, sa svakakvim smicalicama i glupiranjima jer su svjesni sta su izgubili. Takav kalibar igraca je mogao birati u top 5 klubova da igra u kojim pozeli. Ali eto, Leo igrom slucaja nas novi kapiten hvala Bogu.

Sutra protiv Baye, bice zanimljivo vidjeti sta ce Montela izvesti. Mozda sa trojicom nazad? Necu moci gledati utakmicu pa mi valja kakav snimak ganjat, bude na areni snimak redovno ako nista drugo :) :)
Ovo vise govori o tome na kako ste vi niske grane spali, nego o Juventusu, navijacima ili samom Bonucciju.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 21 jul 2017, 19:01

Ljudi nemojte hraniti trollove a butthurt je mnogo jak kod pojedinih kad je Bonucci u pitanju sto je i razumljivo kada je rijec o igracu koji se moze usetati u pocetnih 11 bilo kojeg tima :cool:

Imam osjecaj da ce na kraju doci Kalinic i mr. X :lol:
Samo ovaj puta to nece biti Hamsik (citaj Aquilani, Matri :D) niti Belotti niti Auba i sl. nego neko treci, neki napadac.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 21 jul 2017, 19:36

Pa sta ima lose u tome ako se prizna da je Milan bio na niskim granama zadnjih 5 godina, to je cinjenica. Isto tako cinjenica je da je Leo top3 svjetska stopera, da je nas novi kapiten, i da je Milan napokon krenuo sa ozbiljnim radom i projektom. Samo treba strpljenja jos dosta, ali je lakse strpit kad znas da su okolnosti mnogo bolje itd..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 21 jul 2017, 19:45

Da je taj Bonucci ostao u svom sad prošlom klubu ko god bi rekao nešto protiv njega njegovi sad bivši navijači bi se pobili sa tom osobom za njega a sad ga blate. Nadam se da će kod nas nešto pokazati i da će nam biti pojačanje samo mi se nimalo ne sviđa to što će (i ako će) dobiti kapitensku traku. Mi smo gospodski klub i zna se (znala se) hijerajhija. Ako on zasluži kapitensku traku dati mu je ali ne odmah u prvoj sezoni. Ne znam koliko će ni hoće li oupće ostati Abate i Montolivo ali nakon njih igrač koji bi trebao ponijeti traku je Bonaventura.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []