AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nisam mislio da će im ovoliko biti krivo, i da će ovoliko omalovažavati Bonuccija 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
celikmilan
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Nisam mislio da će im ovoliko biti krivo, i da će ovoliko omalovažavati Bonuccija
Mi smo omaložavali De Sciglia i nastavićemo to raditi.
Samo što je Šiljkan bio katastrofa već par godina, u tome je poenta.celikmilan je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Nisam mislio da će im ovoliko biti krivo, i da će ovoliko omalovažavati Bonuccija
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
nemojte tako, ščiljo je sad najbolja bekap opcija na svijetu 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
To i jeste poenta. Samo pokazujemo da smo bolji navijači.Raonffa je napisao/la:Samo što je Šiljkan bio katastrofa već par godina, u tome je poenta.celikmilan je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Nisam mislio da će im ovoliko biti krivo, i da će ovoliko omalovažavati Bonuccija
Mi smo o njemu govorili ono sto i sad govorimo a oni Bonija kovali u zvijezde a sad okrenuli ploču. Čast izuzecima.
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
rope11 je napisao/la: ščiljo je najbolja opcija na svijetu
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
može i tako 
trebao je montela odmah krenuti sa najjačim sastavom pa neka igraju makar sat vremena, treba iskorištavati svaku priliku da budu svi skupa na terenu.
ili montela ide na prepad da zavara bavarce, pa ubaci najjače adute kad anceloti krene izbacivati prvotimce
bayern će ubiti boga u njimaProbable XI vs Bayern: G.Donnarumma; Abate, Musacchi, Zapata/Paletta, Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Niang, Cutrone, Borini.
trebao je montela odmah krenuti sa najjačim sastavom pa neka igraju makar sat vremena, treba iskorištavati svaku priliku da budu svi skupa na terenu.
ili montela ide na prepad da zavara bavarce, pa ubaci najjače adute kad anceloti krene izbacivati prvotimce
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Niang će sutra da eksplodira 
Meni je stvarno drsgo sto je Bonucci dosao u tim, ali ja mu ne bih dao da bude kapiten, po meni je previše, prije bih dao Romagnoliu ili nekom drugom!
bonuci je igrač sa šampionskim mentalitetom i lider na terenu, takav baš i treba nositi traku oko ruke jer romagnoli to (još) nije.
jest da je malo glupo što daješ traku nekome ko je tek došao u klub, ali takva je bila utopija zadnjih 6 godina da si primoran na taj potez jer nemaš nijednog lidera u ekipi.
mada prije par sati sam naletio na informaciju da neće nigdje iz razloga što su ga navodno kinezi kaparisali za januar, pa haj ga sad znaj šta je istina
jest da je malo glupo što daješ traku nekome ko je tek došao u klub, ali takva je bila utopija zadnjih 6 godina da si primoran na taj potez jer nemaš nijednog lidera u ekipi.
Aubameyang won't extend his contract with BVB because he wants to join Milan, according to @DiMarzio
mada prije par sati sam naletio na informaciju da neće nigdje iz razloga što su ga navodno kinezi kaparisali za januar, pa haj ga sad znaj šta je istina
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Niang sutra odigrava zadnje minute u Milanu. Sprema se zamjena Niang - Kalinić osim ako ovaj naravno ne bude čekao na Real.
celikmilan je napisao/la:Niang sutra odigrava zadnje minute u Milanu. Sprema se zamjena Niang - Kalinić osim ako ovaj naravno ne bude čekao na Real.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Di Marzio je potvrdio da Milan i Fiorentina imaju već verbalni dogovor za Kalinića i da će to vjerovatno biti ubrzo završeno.Zatim sutra bi se moglo sve završiti i za Sanchesa. Međutim, udarna vijest zadnjih sati je da Milan ide ALL IN za Harrya Kanea, prva ponuda je navodno 70M+ Suso kojeg Spursi žele. To je ponuda od blizu 95M u prevodu. Ovako je počelo i za Bonuccia pa svi znamo šta se desilo. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
znam da je milan pokazao da ništa nije nemoguće, al' realno nemamo mi ni promil šanse za kanea 
jedino što se povezivao sa mančesterom i čelzijem, ali su svi uzeli napadače tako da bi u nedostatku klubova mogao izabrati milan, ali čisto sumnjam da će ići iz totenhema (bar ne ovu godinu).
daj evo aubu kad se već nudi mogućnost, yebala ga kina u pi.čku može i za 2-3 godine tamo kad mu je već zinula guzica za parama
jedino što se povezivao sa mančesterom i čelzijem, ali su svi uzeli napadače tako da bi u nedostatku klubova mogao izabrati milan, ali čisto sumnjam da će ići iz totenhema (bar ne ovu godinu).
daj evo aubu kad se već nudi mogućnost, yebala ga kina u pi.čku može i za 2-3 godine tamo kad mu je već zinula guzica za parama
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Engleski mediokritet vjerujte mi 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Auba ili Kane bilo koji od njih bi bio top izbor za Milan. I jedan i drugi su prvoklasni napadači. Kao što rekoh, ništa nije nemoguće pa ni kad je Kane u pitanju. Spursi su bili i ostali luzerski klub i niti za 150 godina neće stići Milan ni u čemu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
e kad faraon nešto kaže, onda je to tako 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
U svako slučaju prije biram Aubameyanga, pa čak i tu 'suludu amatersku' opciju posudbe sa Costom nego li dolazak Kanea, pogotovo za toliki novac, to je zaista previše novca.
30, 40 miliona je maksimum što bih dao za bilo kakvog engleskog igrača, makar mu statistika bila hat-trick po utakmici.
30, 40 miliona je maksimum što bih dao za bilo kakvog engleskog igrača, makar mu statistika bila hat-trick po utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.