Upravo o tome se i pisalo.leorey je napisao/la:On moze potpisati samo za sebe, koja lova njemu ide.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zar mi nismo trebali njima uzet Verratija a ne oni nama Neymara
jbm ti klub i upravu
Furymaker je napisao/la:Hocemo nabrajati njegove lose utakmice protiv vecih ekipa, koje nisu prijateljske niti su protiv drugih sastava, a bgmi ni s 5 dana priprema..jelle je napisao/la:Vidili smo koliki je baja kad je trebala protiv vas.....kako se ljudi naloze na prijetljeske meceve dje ekipe igraju s drugim sastavima i s 5 dana pipremaFurymaker je napisao/la:i btw. ovo je razlog zasto ja ne bi ni dybalu ni pjanica, igraju protiv djece, osim prvih 10 minuta, nista nisu pokazali, previse nevidljivi kad bi morali biti glavne baje![]()
Fioretina - kuci
Sevilla - kuci
Inter - u gostima
Lyon - u gostima
Fiorentina - u gostima
Napoli - u gostima, kup
revans protiv Barce
obe tekme protiv Monaca, skoro pa nevidljiv
I najgora tekma sezone protiv Reala, u finalu Lige Prvaka, gdje je bio daleko najgori igrac na terenu
Za igraca koji ima talenat kao on, previse velikih utakmica odigra prosjecno ili ispod prosjeka,Zaza bi u nekim utakmicama bio bolji od njega.
Nitko ne sumnja u njegov talenat, ali njegova nekonstantnost je ono sto bode oci kod njega.
Tako ja isto mogu naci i nabrojat dje Neymar bio nevidljiv i za svakog igaca na svijetu...isto tako mogu nabrojat tekme koje sam rijesavo.....momku je 23 i normalno da nece biti vodja ovog Juventusa jos...ako ostane mozda tek za 2 god....
Ma kakav Dybala ba...dobar je on igrac, ali ne moze u istu recenicu s Neymarom ni po cemu. Pa covjek je mladji samo godinu dana od njega, a nije ostvario ni 20 % u karijeri ono sto je Neymar.
27.10.2020
U tom slucaju...on moze po ugovoru dobiti i Ajfelov toranj, ali nema nista od toga, dok Neyo ne stavi potpis.messilla je napisao/la:Upravo o tome se i pisalo.leorey je napisao/la:On moze potpisati samo za sebe, koja lova njemu ide.
27.10.2020
Pa ko je reko da moze....ko ih je upste usporedjivo.....komentar je bio da ne mogu nista on i Pjanic protiv barcine dijece....mislim koliki mozak moras biti da u prijateljskoj tekmi za jedno proluvijeme to bubnes....to isto kad bi ja reko jbt Suarez je kanta ziva nije mogo nista protiv Mondargore i De Silje.....il kad bi reko jbt onaj Niang je igracina razvalio frajer Bajern sam ...leorey je napisao/la:Ma kakav Dybala ba...dobar je on igrac, ali ne moze u istu recenicu s Neymarom ni po cemu. Pa covjek je mladji samo godinu dana od njega, a nije ostvario ni 20 % u karijeri ono sto je Neymar.
kralju moj, nauci da citas, nisam rekao da ne mogu nista, nego da je njihov problem nekonstantnost, jer onako nevidljivi znaju biti i protiv vecih protivnika u bitnim tekmama
Cak i Kiki ga nagovara da ne ideDok Realovci likuju, njihov najbolji igrač razočaran je takvim eventualnim Neymarovim potezom. Prema pisanju Diariogola, Cristiano Ronaldo je Neymaru poslao niz poruka preko WhatsAppa u kojima savjetuje mlađeg kolegu da ne napravi najveću pogrešku u karijeri.
"Ideš iz velikog kluba u puno manji. To ti se sada možda čini kao dobra prilika, ali požalit ćeš", navodno je Ronaldo napisao Neymaru.
27.10.2020
Pa ne znam onda kako Juve osvoji duplu krunu i dodje do finala Lp.....Pjanic , Dybala , Pipita svi nekosntatni.....svako od njih je bio tu kad je zatrebalo ...Dybala rjesio Barcu , Pipita Monaco , Pjanic doktorski obe tekme protiv Barce.....al ti izgleda samo gledas fudbal kroz gol i asistencij....tako reci....Furymaker je napisao/la:kralju moj, nauci da citas, nisam rekao da ne mogu nista, nego da je njihov problem nekonstantnost, jer onako nevidljivi znaju biti i protiv vecih protivnika u bitnim tekmama
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najgori scenarij u vezi prodaje Neymara je da se ovo može razvući do polovine augusta i onda kada šeik iskešira 222M, taman neće biti vremena ni da se dovedu kvalitetna pojačanje. Ako će ići neka ode odmah. Ne mogu organski podnijeti ovakve sapunice.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Upravo toBoixosNois1899 je napisao/la:Najgori scenarij u vezi prodaje Neymara je da se ovo može razvući do polovine augusta i onda kada šeik iskešira 222M, taman neće biti vremena ni da se dovedu kvalitetna pojačanje. Ako će ići neka ode odmah. Ne mogu organski podnijeti ovakve sapunice.
27.10.2020
ma ja, cim odigra ovaj el clasico u new yorku, bubnu pare, il daj momku platu sto hoce il prodaj, ja naginjem vise ka prodaji ako postoji ikakva sansa da se dovedu 2-3 super kvalitetna, mlada igraca..
Ako ne, dovedi mu Coutinha, daj mu platu i eto, dvi muhe jednim udarcem i babusku i njega da mu jaran brazilac dodje, zapravo i 3, jer bi coutinho popunio neke rupe u ekipi..
Ako ne, dovedi mu Coutinha, daj mu platu i eto, dvi muhe jednim udarcem i babusku i njega da mu jaran brazilac dodje, zapravo i 3, jer bi coutinho popunio neke rupe u ekipi..
Zašto bi se FC Barcelona saginjala Neymaru i njegovom pohlepnom ocu, dovodila Coutinha (koji joj ne treba) jer zaboga Junior se osjeca usamljenoFurymaker je napisao/la:ma ja, cim odigra ovaj el clasico u new yorku, bubnu pare, il daj momku platu sto hoce il prodaj, ja naginjem vise ka prodaji ako postoji ikakva sansa da se dovedu 2-3 super kvalitetna, mlada igraca..
To kad bi uradili, tek onda bi se klub srozao na najniže grane. Ionako je ova uprava zglajzala duboko u ofsajd.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 jul 2017, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ih cigo ubjedi da mu povećaju platu i dovedu jarana Coutinha neka se uprava objesi.
Re: RE: Re: FC Barcelona
doduse, ali eto, ako im je to jedini nacin da ga zadrze..let3 je napisao/la:Zašto bi se FC Barcelona saginjala Neymaru i njegovom pohlepnom ocu, dovodila Coutinha (koji joj ne treba) jer zaboga Junior se osjeca usamljenoFurymaker je napisao/la:ma ja, cim odigra ovaj el clasico u new yorku, bubnu pare, il daj momku platu sto hoce il prodaj, ja naginjem vise ka prodaji ako postoji ikakva sansa da se dovedu 2-3 super kvalitetna, mlada igraca..
Ako ne, dovedi mu Coutinha, daj mu platu i eto, dvi muhe jednim udarcem i babusku i njega da mu jaran brazilac dodje, zapravo i 3, jer bi coutinho popunio neke rupe u ekipi..nema brazilaca sa kojima bi se zajebavao
otišli svi.
To kad bi uradili, tek onda bi seklub srozao na najniže grane. Ionako je ova uprava zglajzala duboko u ofsajd.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Re: RE: Re: FC Barcelona
Ne niko treba zadržavati ucijenjivače, pa ni BarcaFurymaker je napisao/la:doduse, ali eto, ako im je to jedini nacin da ga zadrze..let3 je napisao/la:Zašto bi se FC Barcelona saginjala Neymaru i njegovom pohlepnom ocu, dovodila Coutinha (koji joj ne treba) jer zaboga Junior se osjeca usamljenoFurymaker je napisao/la:ma ja, cim odigra ovaj el clasico u new yorku, bubnu pare, il daj momku platu sto hoce il prodaj, ja naginjem vise ka prodaji ako postoji ikakva sansa da se dovedu 2-3 super kvalitetna, mlada igraca..
Ako ne, dovedi mu Coutinha, daj mu platu i eto, dvi muhe jednim udarcem i babusku i njega da mu jaran brazilac dodje, zapravo i 3, jer bi coutinho popunio neke rupe u ekipi..nema brazilaca sa kojima bi se zajebavao
otišli svi.
To kad bi uradili, tek onda bi seklub srozao na najniže grane. Ionako je ova uprava zglajzala duboko u ofsajd.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Mada ja i dalje ne vjerujem u sve medijske naslove.
Coutinho je igrač koji, po mom skromnom mišljenju, ima kapacitet za zamijeniti Iniestu, samo ne znam kakav je u defanzivnom segmentu igre i koliko bi pomagao u branjenju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Malo cinjenica:
Perez stavio na Ronalda (32 godine) klauzulu od jedne milijarde. Naravno da niko nece pomisliti da otkupljuje toliku svotu.
Pacov koji je na ćelu Barce stavi na Neymara (25 godina) klauzulu od 222 miliona
Naravno da ce šeik koji briše guzove petrodolarima moci lako aktivirati tu klauzulu. Samo je stvar FFP.
Perez stavio na Ronalda (32 godine) klauzulu od jedne milijarde. Naravno da niko nece pomisliti da otkupljuje toliku svotu.
Pacov koji je na ćelu Barce stavi na Neymara (25 godina) klauzulu od 222 miliona
Pa logicki ovako. Sto se tice FFPa Paris ne moze ni 222 miliona isplatiti ni jednu milijardu. Sto se tice zaobilazenja Pariz ih moze dovesti obojicu. Jer ima nacin da sklopis sponzorski ugovor sa igracem putem neke kompanije i isti os tih para otkupi svoj ugovor i ode bez odsetete.
Zar ti mislis da kad bi Ronaldi jasno rekao hocu ici da bi ga Perez poslao na tribine kao poruku ili da ga nebu pustio ? Pa Messi sad da izjavi na kraju sezone hocu ici u City svi bi mu se sageli i pustili ga u City. Jer danas bukvalno igraci postaju veci od klubova. I zato ih ne volim .... jer sam i dalje je.beni romantik koji zivi za skromnim fudblaerima poput Pujola ili Xavia ili Inieste.
Sve u svemu treba se pustiti spekulisanja i uzivati u onome sto je trenutno a to je da su sinoc jeli na terenu poslije stoljeca.
Takodjer imam je.ben osjecaj u vezi Alene da ce decko postati novi pravi produkt La Masije.
Zar ti mislis da kad bi Ronaldi jasno rekao hocu ici da bi ga Perez poslao na tribine kao poruku ili da ga nebu pustio ? Pa Messi sad da izjavi na kraju sezone hocu ici u City svi bi mu se sageli i pustili ga u City. Jer danas bukvalno igraci postaju veci od klubova. I zato ih ne volim .... jer sam i dalje je.beni romantik koji zivi za skromnim fudblaerima poput Pujola ili Xavia ili Inieste.
Sve u svemu treba se pustiti spekulisanja i uzivati u onome sto je trenutno a to je da su sinoc jeli na terenu poslije stoljeca.
Takodjer imam je.ben osjecaj u vezi Alene da ce decko postati novi pravi produkt La Masije.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Ako su ta pisanja istinita onda je ono što sam napisao pre par strana tačno...
Ovo bi značio definitivan kraj (tj krah) jednog giganta.....ćora ako to dopusti mislim da će Mesi šetati celu sezonu i čekati Rusiju. Ovi više ne znaju gde biju.......naravno sve uz uslov da sve to nisu samo medijske špekulacije da bi se prodavale novine.parangal je napisao/la:Moje vidjenje te situacije oko Neymara je ovakvo.....On (i papasito) nemaju namere ići iz Barse, oni jednostavno žele da junior pošto poto bude u platnom rangu Mesija. Čak se pisalo pošto je prošle godine obnovio ugovor da je celi sezonu i imao veću platu od Mesija. Naravno da je i drugi papasito (Mesijev) odmah reagovao i Mesi je na blagajni ponovo No1 po novom ugovoru odnedavno potpisanom....Sad se ponovo senioru digla patka i traži da se junior izniveliše sa platom Lea....i tako će to u krug a trpi i trpeće pre svega teren....
Glavni krivac je Sandruco koji je sad već evidentno obećao senioru da će junior biti prva zvezda Barse ali se u praksi pokazalo (i dokazalo) da to neće tako ići i da će Mesi biti prva violina dokle god ne okači kopačke o klin...i opet potpuno zasluženo jer uz sav marketing junior nije i evidentno NIKAD se i neće primaći Mesijevom levelu.
Ćora je na potezu....on je taj koji jasno i glasno a pogotovo javno treba reći da je Neymar dobar ali da ne može i neće imati primanja kao Leo sve dok ovaj ne završi karijeru i tačka. Nakon toga senior i junior trebaju jasno reći da li prihvataju tu (više nego realnu) odluku ili neka se teraju u tri lepe.....
Kad se samo setim kako su dostojanstveno i realno Xavi i Inijesta i to u vreme kad su bili svetski i evropski prvaci da Leo zaslužuje platu koliku su nnih dvojca imali skupa a da podsetim neke ovde (jer izgleda da moram) Neymar ne može u istu rečenicu sa ovom dvojcom po doprinosu klupskim rezultatima u poslednjem desetleću....
Lepo je što tata misli za svog sina da je najbolji, uostalom za to tate i služe ali predsednik kluba kakav je FC Barcelona ne sme dozvoliti da ga sujetne budale vuku za nos a klub u sprdnju....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.