Pa pita se i igrac oko klauzule.let3 je napisao/la:Malo cinjenica:
Perez stavio na Ronalda (32 godine) klauzulu od jedne milijarde. Naravno da niko nece pomisliti da otkupljuje toliku svotu.
Pacov koji je na ćelu Barce stavi na Neymara (25 godina) klauzulu od 222 milionaNaravno da ce šeik koji briše guzove petrodolarima moci lako aktivirati tu klauzulu. Samo je stvar FFP.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakvu zvijezdu uzeti, ako Neymar ode ? Valjalo bi napraviti anketu neku
Hazard/Dybala/Coutinho/Mbappe/Dembele...ima li ih jos ?

Hazard/Dybala/Coutinho/Mbappe/Dembele...ima li ih jos ?
27.10.2020
Dembele samo čeka poziv. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
sta se smarate zamjenama kad Neymar ne ide niDJe
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Neymar je već igrač PSG samo se čeka koliko će babuka senior biti dobar u ovom poslu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jel ono on i dalje precijenjena ubleha, kako si govorio ?Saurman je napisao/la:Neymar je već igrač PSG samo se čeka koliko će babuka senior biti dobar u ovom poslu.
27.10.2020
Ma treba Dembelea odmah dovesti, probati Mbappea isto, ako ne moze Mbappe, moze Lemar
Na kraju će biti Ney potpiso novi ugovor sa Barsom (ono volim ovaj klub, navijače, grad, ljubim grb) i povećanje plate sa 20 na 35 mil i klauzula od 500 mil koja će zadovoljit navijače.
Što se tiče vaših želja i transfera kad se radi transfer igrača svaki igrač kao varijabla mora ući u "messi" funkciju i ako ona da pozitivan rezultat dobro je, u suprotnom bacanje para.
Što se tiče vaših želja i transfera kad se radi transfer igrača svaki igrač kao varijabla mora ući u "messi" funkciju i ako ona da pozitivan rezultat dobro je, u suprotnom bacanje para.
Jest.leorey je napisao/la:Jel ono on i dalje precijenjena ubleha, kako si govorio ?Saurman je napisao/la:Neymar je već igrač PSG samo se čeka koliko će babuka senior biti dobar u ovom poslu.![]()
Zato je 220 mil odličan deal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tako nesto otprilike ce i biti. Jos ce mu dovesti jednog ili dva brazilska havera i to je to. Do sljedeceg puta tj ljeta.sljivo je napisao/la:Na kraju će biti Ney potpiso novi ugovor sa Barsom (ono volim ovaj klub, navijače, grad, ljubim grb) i povećanje plate sa 20 na 35 mil i klauzula od 500 mil koja će zadovoljit navijače.
27.10.2020
zamisli koliko je precijenjen kad je bolji od svih igraca Bayerna
Meni od Lewe nije bolji, iako se ne mogu porediti zbog razlicitih pozicija... Mislim Neymar ima bolji dribling, lucidnost, ali Lewa je klasa, strasno puno cini tim boljim nego sto jeste, vise je predan ovom sportu nego on. Cak bi ga valjalo zaganjati za godinu dana, jer ce Suki vec debelo zagaziti u tridesetemiki_92 je napisao/la:zamisli koliko je precijenjen kad je bolji od svih igraca Bayerna
27.10.2020
pa i Lewa naredne godine puni 30. ako se ne varamleorey je napisao/la:Meni od Lewe nije bolji, iako se ne mogu porediti zbog razlicitih pozicija... Mislim Neymar ima bolji dribling, lucidnost, ali Lewa je klasa, strasno puno cini tim boljim nego sto jeste, vise je predan ovom sportu nego on. Cak bi ga valjalo zaganjati za godinu dana, jer ce Suki vec debelo zagaziti u tridesetemiki_92 je napisao/la:zamisli koliko je precijenjen kad je bolji od svih igraca Bayerna
Sport piše da je stav Kluba jasan. Nema pregovora, nema povećanja plate, 222 miliona i nosi. 
Barto
Barto
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
tako i treba a ne nasjedati na svaku glupostmessilla je napisao/la:Sport piše da je stav Kluba jasan. Nema pregovora, nema povećanja plate, 222 miliona i nosi.
Barto
ugovor do 2021., ima da ga ispostujes
- branimir85
- Kontakt:
ohladi malo od raznih Špekulacija-neće ti biti dobromessilla je napisao/la:Sport piše da je stav Kluba jasan. Nema pregovora, nema povećanja plate, 222 miliona i nosi.
Barto
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Sveleorey je napisao/la:Kakvu zvijezdu uzeti, ako Neymar ode ? Valjalo bi napraviti anketu neku![]()
Hazard/Dybala/Coutinho/Mbappe/Dembele...ima li ih jos ?![]()
Da se i ja nekad slozim sa saurmanom, barem djelimicni, precijenjen jest, ubleha nijeSaurman je napisao/la:Jest.leorey je napisao/la:Jel ono on i dalje precijenjena ubleha, kako si govorio ?Saurman je napisao/la:Neymar je već igrač PSG samo se čeka koliko će babuka senior biti dobar u ovom poslu.![]()
Zato je 220 mil odličan deal.
Nije ubkeha jer je jedno od najboljih krila u svijetu, ima vekiki potencijal koji ni blizu ne koristi, 4 godine je u barci, nije to malo, po onome sto je sveukupno pokazao, i sta bi mu mogki predvidjeti za kasninje,uzevsi u obzir talenat i neozbiljnost kao i oca gramzivog, vrlo je jasno da ne vrijedi 222 miliona, od 80 do 100 miliona je nhegova realna tarifa, i zato bi prodaja bila realno sjajan posao
Zamjenjiv he itekako, pogotovo ako recimo valverde ne planira igrati s krilima, nego sa dva napadaca i mesijem u sredini iza njih, tu je vec veliki izbor pojacanja, mbape,grizman,dibala itd u tandemu sa suarezom, i mesi iza, nista se ne bi bitno isjetio odlazak neymara, cak moguce da bi jedan od ovih igraca i vise doprinio nego sto neymar doprinos, a realno ostalo bi novca i za dva jaka imena jos, tako da jedva cekam upkatnicu šekijevu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma nekako sam ravnodušan. I odlazak i ostanak mogu biti podjednako loši.branimir85 je napisao/la:ohladi malo od raznih Špekulacija-neće ti biti dobropočelo je Sp u plivanju pa navrati na temu,preživo sam odlazak pravog Ronalda ,izdaju Figa, pa se ne sekiram ako i Neymar želi otići-nek bude pozdravljen.
A nije više isto nakon Oca.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- branimir85
- Kontakt:
skoro svi najbolji , ledecky ,Hozsu,Sjostrom,Peaty ...i neki novi klinci, pao je i svjetski rekord prvog danamessilla je napisao/la:Ma nekako sam ravnodušan. I odlazak i ostanak mogu biti podjednako loši.branimir85 je napisao/la:ohladi malo od raznih Špekulacija-neće ti biti dobropočelo je Sp u plivanju pa navrati na temu,preživo sam odlazak pravog Ronalda ,izdaju Figa, pa se ne sekiram ako i Neymar želi otići-nek bude pozdravljen.
![]()
A nije više isto nakon Oca.Ima li neko zanimljiv za pratiti?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.