Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Al to je pasa kad hoce ljudi da pljuju po svemu, pa i po onome sto je odlicno.Memara je napisao/la:Hahah daj ba šta vam je ljudi?!
Pa ovo za Klarića je više nego odlično. Zar stvarno mislite da bi dobio šansu pored Velkoskog, Ahmetovića, Nedima i Smajlagića? Bolje mu je u Španiju nego da je npr. otišao u mrtvi Igman Konjic kao što su Blagojević i Salčinović neki dan. Terrassa je predgrađe Barcelone.
Stadion Terressa FC
Velkoski uvijek treba izvoditi penale.. i da fuli jedan treba nastavitiLik je napisao/la:Ako dođe Husref hoće li se kod njega znati ko izvodi penale ?
#samopitam
Penal treba da izvodi najtrezvenija osoba na terenu u tom trenutku. Nemamo mi nekoga da se ističe pa da znaš da će on svaku šutirati. Ali treba ti trener koji će imati muda da kada se svira penal kaže k'o će šutirati. A ne odrediti četri igrača na početku utakmice, pa od njih k'o prvi se stupasi.MortemHz je napisao/la:Velkoski uvijek treba izvoditi penale.. i da fuli jedan treba nastavitiLik je napisao/la:Ako dođe Husref hoće li se kod njega znati ko izvodi penale ?
#samopitam
Frajer je neuništiv.Evander je napisao/la:Ima li iko sumnju da ce skaut prezivjeti i ovu promjenu strucnog staba?
Kad nemaju postovanja prema legendi kluba, pojedinci bi i Haseta popljuvali.fera je napisao/la:Samo valja citsti kad mu pocnu ovi ovdme strucnjaci psovatiYNWA je napisao/la:On voli Saraj'vo, pravi je hordas, Husref Musemic jedan je od nas.
Husrefa ako dovedu u ovom trenutku da zamjeni Čalu, mahalaština i bezvizija se nastavlja. Aint no body got time for that. Za sve ostalo se slažemo.pasica je napisao/la:Rekoh necu vise ici dok je ubleha Cala tu, i nisam. Juce prvi put da svojom voljom nisam otisao na tekmu, nisam je ni gledao. Kako sam samo bio rahat, i ovaj da ostavku. A mislio sam odmoriti jedno 6 mjeseci da mi se popravi zdravstveno stanje. Ovi sto kazu da je gospodin, gospodin bi otisao nakon izgubljenog kupa. Ovo je kukavicluk koji je prisutan za vrijeme citavog njegovog mandata (odoh dok mi neko nije yebo mater). Iza sebe ostavlja havariju, nije se napravio primjer od onog albina Duljevica zbog njega, Hadzic nije debitovao na vrijeme zbog njega, Crnkic glumi igraca zbog njega, ispali od amatera itd itd...
Al hajd, valja meni opet na tekme, mada ako dovedu Musemica(ili nekog iz zacaranog kruga), mozda bojkot i potraje. Sto se tice skauta, normalno da ostaje, taj nije clan strucnog staba, on je clan sektora 51 o kojem se ne prica on je uvijek tu
Ihrijarevic , ja pojma nemam sto je on iz Bosne gdje vjerujte mi je bio samo eto lice kluba, sve sto je dobro uradjeno u Bosni su uradili momci koje ja znam licno , al eto ti razlika. Ti ljudi tamo rade cisto iz ljubavi , vecina. Dosli su u totalno raspalu Bosnu poslije 20 sezona deduka za dedukama i od rugla napravili fin stadioncic a vecina ih tada imalo drugi posao i mimo posla radili za klub , oko kluba okupili bas zaljubljenike u sam sport il su bivsi igraci il bi zenu ostavili da gledaju tekmu, sve ono sto mi ne radimo,ko u nas je entuzijasta , koga vidis o kazes pa jebote ovaj bi dao sve za klub. Al da se vratim na Faruka , ne znam na osnovu kojih reference je on ovdje zavrsio , jer ako je u pitanju Bosna nije on tu nes aman radio. Par intervjua ... al sinoc nam je covjek fino postavio slike zaduzenih ( hvala mu za odvojeno vrijeme i sto je prikazao full horor u komadu ) za sudbinu nase ljubavi i zivaca . Ko izaziva entuzijazam od onih likova , molim vas ?!hilmo je napisao/la:Frajer je neuništiv.Evander je napisao/la:Ima li iko sumnju da ce skaut prezivjeti i ovu promjenu strucnog staba?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Bilosta, bordobijeli, Napapijri, rimljanin90, skoJaa, Varijantas8 i 74 gosta.