Meni je drago što ostaje iz jednog jedinog razloga, a to je taj da Bartomeu i Fernandez ne bi mogli do kraja ljeta dovest kvalitetnu zamjenu za njega, ali zagovaram njegovu prodaju već dvi sezone. Budimo realni, Barcelona je postala taoc Neymara i njegovog ćaleta (najpohlepnije smeće od čovjeka na svijetu), čovjek zaradio 90M otkad je Neymar stigao u klub, a jedan Messi 70 i nešto sitno, pa di toga ima da ćale zaradi više od najboljeg igrača u povijesti. Ove puste priče da žele dovest Limu i Paulinha zbog Neya ne želim komentirat jer ne znam koliko tu ima istine, makar ne bi me čudilo da i u tome ima istine neke. Neymar i njegov stari drže ovu upravu u rukamaJoeBleck je napisao/la:Prije M i N , S dodje kao egzekucija.LittleCule je napisao/la:Sljedeće godine prodat Neymara za 250M i babo Laporta će za te pare dovest igrače koji mogu dostojno zamijenit Neymara. Po mom skromnom mišljenju za te novce se mogu dovesti Hazard i Dembele. Hazard bi bio LW, Suarez ST, Dembele RW i Messi ACM, to bi bio napad pet puta jači od ovog MSN-a, a i sami MSN je po meni mit, tu samo treba stajat slovo M i donekle S...
Necemo pretjerivati.
Meni je licno veoma drago sto Ney ostaje,vjerujem da je 80% stvari izmisljeno kao u slucajevima Messija i Cristiana.
On se nije oglasavao kao ni oni,medij iskoristili pa su kao i u prethodnim slucajevima saigraci davali izjave.
Moraju se naslovnice popuniti na neki nacin a Ney je vruca roba...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- LittleCule
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Šta će ti Grizman crni Romario? Pa to je isto što i AlcaserO.....da, slažem se da je bolji od njega ali je taj profil igrača a to u paru sa Suarezom definitivno ne funkcioniše što je i dokazano na delu.....taj MbaBa me ne zanima neka njega daju Perezu komotno.Romariooo je napisao/la: sa 222 miliona za neymara, odnosno mozda i 250 sto bi se realno moglo uzeti da se izbjegne porez, plus pedesetak miliona od prodaje igraca koji ce biti visak, plus pedesetak miliona od transfer budzeta, to ti izadje na jedno 350 miliona
eh sad s tim parama se mogu igraci dovoditi i na misice, jedan dio para preliti u budzet za plate ,a dovesti mozes skoro koga hoces, ako valverde misli igrati sa dva napadaca i mesijem iza u sredini, sto bi sad mozda bilo i logicno kad mesi nece da igra krilo, mogao bi se dovesti sigurno mbape za 100 miliona, moguce da bi prosla astronomska ponuda jorgandzijama od 200 miliona za grizmana i koketa, jest problem sto imaju ban al vjerovatno bi to proslo, ili saul umjesto koketa, mogao bi se dovesti i coutinjo sigurno. lemar, vjerovatno i dibala...
sigurno bi mogli dovesti 2 top svjetska imena za veznog i napadaca ili krilo za 200 miliona, te jos rezervnog stopera i lijevog beka za 50 miliona , sveukupno za 250 miliona moze se dovesti sve sto nam treba, i jos da stotinjak miliona ostane za naredno ljeto da se dovede neka zamjena za iniestu ili neko drugi ko bude potreban.
s tim parama i sa kakvim takvim zalaganjem uprave moze se dovesti bilo koji igrac iz bilo kojeg kluba osim reala,pariza,citija i mozda celzija
Odlazak Neymara mogao bi biti BINGO za Barsu ako ćora odigra pametno a to znači......hoćete Neymara, dajte 150 + Verati i mislim da bi Naser prihvatio. Onda obavezno dovesti malog Dembu i Coutinja ( nije mi posebno drag ali je igrač koji bi se možda ponajpre i mogao uklopiti u stil Barsine igre)....elem, Dembele, Verati i Coutinjo su više nego dobar dil u zamenu za njega. Još ako Valverde uspe uklopiti sve to i nabaci Mesiju kez na facu Barsa bi mogla ponovo biti fit....jer kako jednom reče Pep "srećan Mesi na terenu je garancija uspeha" a ovaj taj "kez" nema već poduže vreme...
Glede Semeda, video sam ga malo protiv Juvea i kao i što sam i pretpostavljao nije me impresionirao ALI naravno da sam uvek za to da momku treba dati šansu ipak je to debi....videćemo
Katalonski mediji navode da je Messi "uništio" GPS sistem tokom dosadašnjeg dijela predsezone. Inače, radi se o sistemu čiji je cilj da, na osnovu prikupljenih podataka, utvrdi stepen spremnosti fudbalera, a brojke koje je Leo postavio nisu viđene ranije tokom Barçinih priprema. Tako je Argentinac imao najviše pretrčanih kilometara, najveću snagu i ubrzanje, najveću brzinu na 20 metara, aerobni kapacitet i još nekoliko parametara.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Suplja prica.
Da su marionete Alves bi bio u klubu,u Barci bi bilo 7-8 Brazilaca...
Onaj mali klaun sto mu udara seku ne bi grijao klupu u Interu vec u Barci,Jesus bi bio igrac Barce....
Da su uzeli pare ,stoji ali im je neko to dopustio.Barca je Neya dovela kontroverzno i dan danas ga placa na isti nacin.Da je otisao negdje drugo kada je odlucio napustiti Santos ,smatrali bi se ublehama i nesposobnim.Sve ulozene pare u njega se isplate na milion i jedan nacin.Drugi klubovi bi milione davali da se samo slika u njihovom dresu,medjutim nemaju tu privilegiju jer je jasno kao dan da on zeli igrati u Barci.
Svoj ego je podredio kolektivu ,sto je ogromna stvar od monka koji ima zlata vrijedan potencijal.Sjajno se uklopio na i van terena sa Messijem ,cak sta vise respekt prema njemu pokazuje iz dana u dan a realno je mogao igrati negdje drugo i biti prva violina te mu doci rame uz rame.
Platu trazi,trazi je i Messi,Suarez,Alves,Iniesta je ceka.Dobijaju je i smijesni igraci,igraju igrice.Sve je to dio velikog biznisa koji je postao fudbal.Realnost je takva da iskljucivo novac odlucuje o raspletu situacije na terenu i van njega.
Ljubav postoji ali je ogranicena,ja prvi sam radio u firmi koju volim srcem,zamjenio sam je drugom jer su mi dali bolje uslove,vecu slobodu,manje sefovanja i autoriteta iznad mene.Kada podvuces liniju fudbal je u egalu sa svakim drugim poslom ,te Neymaru za platu ne zamjeram apsolutno nista ,a na postovanju kluba i Messija mogu samo rijeci hvale reci.
Biti zamjenik direktora u jakoj firmi a imati potencijal i mogucnost otici u drugu gdje ces biti generalni direktor za vise para moze odbiti samo lojalan covjek ,nikako varalica.
Onaj mali klaun sto mu udara seku ne bi grijao klupu u Interu vec u Barci,Jesus bi bio igrac Barce....
Da su uzeli pare ,stoji ali im je neko to dopustio.Barca je Neya dovela kontroverzno i dan danas ga placa na isti nacin.Da je otisao negdje drugo kada je odlucio napustiti Santos ,smatrali bi se ublehama i nesposobnim.Sve ulozene pare u njega se isplate na milion i jedan nacin.Drugi klubovi bi milione davali da se samo slika u njihovom dresu,medjutim nemaju tu privilegiju jer je jasno kao dan da on zeli igrati u Barci.
Svoj ego je podredio kolektivu ,sto je ogromna stvar od monka koji ima zlata vrijedan potencijal.Sjajno se uklopio na i van terena sa Messijem ,cak sta vise respekt prema njemu pokazuje iz dana u dan a realno je mogao igrati negdje drugo i biti prva violina te mu doci rame uz rame.
Platu trazi,trazi je i Messi,Suarez,Alves,Iniesta je ceka.Dobijaju je i smijesni igraci,igraju igrice.Sve je to dio velikog biznisa koji je postao fudbal.Realnost je takva da iskljucivo novac odlucuje o raspletu situacije na terenu i van njega.
Ljubav postoji ali je ogranicena,ja prvi sam radio u firmi koju volim srcem,zamjenio sam je drugom jer su mi dali bolje uslove,vecu slobodu,manje sefovanja i autoriteta iznad mene.Kada podvuces liniju fudbal je u egalu sa svakim drugim poslom ,te Neymaru za platu ne zamjeram apsolutno nista ,a na postovanju kluba i Messija mogu samo rijeci hvale reci.
Biti zamjenik direktora u jakoj firmi a imati potencijal i mogucnost otici u drugu gdje ces biti generalni direktor za vise para moze odbiti samo lojalan covjek ,nikako varalica.
Ovo htjedoh napisati poslije utakmice sa Juventusom,reko pozelio sam ga pa je nesto previse hitar biomiki_92 je napisao/la:![]()
Katalonski mediji navode da je Messi "uništio" GPS sistem tokom dosadašnjeg dijela predsezone. Inače, radi se o sistemu čiji je cilj da, na osnovu prikupljenih podataka, utvrdi stepen spremnosti fudbalera, a brojke koje je Leo postavio nisu viđene ranije tokom Barçinih priprema. Tako je Argentinac imao najviše pretrčanih kilometara, najveću snagu i ubrzanje, najveću brzinu na 20 metara, aerobni kapacitet i još nekoliko parametara.
- LittleCule
- Kontakt:
U potpunosti se slažem da je danas nogomet sve manje ljubav (čast pojedinim igračima), a sve više lova i marketing, što mi se u jednu ruku iz dana u dan sve više gadi, a u jednu ruku i shvaćam to s obzirom da se vremena mijenjaju, mijenja se sve i svašta, a tako i nogomet, no ovom sagom mislim da će Neymar biti pod posebnim povećalom navijača i neće biti toliki miljenik ko šta je do sada bio. Naravno, niko ne garantira da su sva ta medijska naklapanja bila istinita, ali i on je fino mogao u javnost izaći s izjavom ''Ne idem nigdje, ostajem ovdje...'', a ne da po Instagramu samo potpaljuje još više vatru...
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Nema se Neymaru šta zamjeriti, čak i da dobije novi ugovor za nekih pola godine opet neće biti unosan kao Parizova ponuda. Stavimo sebe u tu situaciju. A i te priče o dovođenju prijatelja su glupost, isto se govorilo da Messi tjera određene igrače ili da je doveo Martina.
Previše gluposti, Pique objavi Neymar ostaje odmah ga Pique zadržao u klubu, Messi i Veratti ljetuju na Ibizi ka'e Messi ubijedio Verattija da dođe, okrenemo rezultat protiv Milana kažu Xavi postavljo taktiku.
Previše gluposti, Pique objavi Neymar ostaje odmah ga Pique zadržao u klubu, Messi i Veratti ljetuju na Ibizi ka'e Messi ubijedio Verattija da dođe, okrenemo rezultat protiv Milana kažu Xavi postavljo taktiku.
Don't hate what you don't understand.
Da, djelovao je nekako brzi i spremniji nego prosle sezone, sto je svakako bonus ako ce igrati ofanzivnog veznjaka.
Neymar i da ode, da se te pare dovedu, kao sto Romario rece, da je Laporta tu, bez sumnje bi jacu ekipu duplo mogli napraviti, pa sam Mbappe ako ga uspijes dovesti i nek je 150mil, je marketinski vec isplativ, njemu dodas Dembelea za 80ak, mozes onda uzeti i tog crnog Verrattija od PSG-a ako se proda koji igrac viska, ili odes za jeftinijim alternativama tipa Alli/Eriksen/Keita/Seri i opet ti ostaje da dovedes tipa Grimalda i Sancheza, sto bi ekipu ucinilo puno jacom nego sa samo Neymarom.
Grimaldo 30, Sanchez 20, Seri 50 nek je, 80 Dembele, 150 Mbappe , 330milki, uz prodaju Dignea, Rafinhe, Arde i Vermaelena, trebalo bi se dodati na taj budzet, samo je problem sto nasi ne bi ni isli po Mbappea, nit Dembelea, niti bi bili sposobni dovesti ove igrace.
Vjerovatno bi doveli losije alternative, a izdvojili isto tako puno para, a cisto informativno, u Valenciji su trenutno 3-4 jako perspektivna igraca:
Toni Lato - lijevi bocni, izuzetno takticki zreo igrac, tehnicki odlican, defanzivno bi bio daleko najbolji nas bek, 19godina, Spanjolac naravno
Onda imas Solera i Medrana, veznjaci, oba izuzetno talentirana igraca, bit ce nosioci igre u Valenciji
Njima se moze dodati i Gaya, ali rekao bi da je Toni Lato vec sada zreliji igrac od njega
Tako da, Barto zna gdje ce kupovati
Neymar i da ode, da se te pare dovedu, kao sto Romario rece, da je Laporta tu, bez sumnje bi jacu ekipu duplo mogli napraviti, pa sam Mbappe ako ga uspijes dovesti i nek je 150mil, je marketinski vec isplativ, njemu dodas Dembelea za 80ak, mozes onda uzeti i tog crnog Verrattija od PSG-a ako se proda koji igrac viska, ili odes za jeftinijim alternativama tipa Alli/Eriksen/Keita/Seri i opet ti ostaje da dovedes tipa Grimalda i Sancheza, sto bi ekipu ucinilo puno jacom nego sa samo Neymarom.
Grimaldo 30, Sanchez 20, Seri 50 nek je, 80 Dembele, 150 Mbappe , 330milki, uz prodaju Dignea, Rafinhe, Arde i Vermaelena, trebalo bi se dodati na taj budzet, samo je problem sto nasi ne bi ni isli po Mbappea, nit Dembelea, niti bi bili sposobni dovesti ove igrace.
Vjerovatno bi doveli losije alternative, a izdvojili isto tako puno para, a cisto informativno, u Valenciji su trenutno 3-4 jako perspektivna igraca:
Toni Lato - lijevi bocni, izuzetno takticki zreo igrac, tehnicki odlican, defanzivno bi bio daleko najbolji nas bek, 19godina, Spanjolac naravno
Onda imas Solera i Medrana, veznjaci, oba izuzetno talentirana igraca, bit ce nosioci igre u Valenciji
Njima se moze dodati i Gaya, ali rekao bi da je Toni Lato vec sada zreliji igrac od njega
Tako da, Barto zna gdje ce kupovati
Hmm da....sve je to lepo , sve je to slatko i fino ali nešto ne štima u boldovanom delu....kad zamenik direktora konstantnim nudjenjem svojih usluga drugim firmama, smatra da iako je zamenik treba imati platu generalnog direktora, na posao dolazi kad poželi (u ovom slučaju pruža na terenu), zapošljava mimo konkursa svoje švalerke (u ovom slučaju zemljake).....to druže nije "lojalnost", takav ubrzo završi karijeru u firmiJoeBleck je napisao/la:Suplja prica.
Pogledaš samo ovu prijateljsku od juče.....pola sata gledaš i kažeš "pa ko je lud ovakvog igrača prodati..." a onda u 15 minuta preostalog poluvremena dobiješ ponovo onog starog Neymara ne koga smo se navikli i zbog čega je većini barem doqurčio....rasprava sa igračima, previjanje, izazivanje da ti na usranoj prijateljskoj utakmici neko izlomi noge itd.....ako si gledao znaš da je to tako. Niko nikad ovde nije sporio njegovo umeće ali on je kao ličnost više nego diskutabilnog karaktera a to je rizik u svakom poslu....
@ parangal
Individualno druze.
Svi mi znamo ko je i sta je Ney.Takav je i takav ce uvijek biti.Djeluje neodgovorno,preopusteno,takav je u Barci u jednoj disciplinski najjacoj koorporaciji,zamisli kakav bi bio da mu das punu slobodu?
Ney je vruc krompir i kao takav uvijek ce biti zanimljiv drugim firmama.On je Heineken na trzistu piva koji je iz nekog razloga gotovo uvijek najskuplji(valjda jer je razvoden
).
Interesantne su i druge pive ali ako imas Heineken ,imas prestiz i brend.To je ono sto je Neymar na trzistu.Trazena roba za ciji ugovor i potencijalnu distribuciju ne pitas koliko i kako , nego molis da ga imas u asortimanu.
Mozda nije najprodavanija/najbolja ali je svakako najpoznatija i na milion i jedan nacin isplativa.
Barca je u ovom slucaju potpisala ugovor o distribuciji ,druge jake firme su u redu da svaki los aneks iskoriste.
Pogledaj u regionu ,Evropi,Svijetu ko radi Heineken
Slazem se kada kazes da je idiot ,jer kod njega je narav sarena i nedefinisana ali ne mogu svi biti Messi ,Iniesta i ostali primjeri gospodina i sportiste.
Onda i da Suareza okacimo jer ima ludi temperament i da Real odyebe Ronalda jer kvari sliku o klubu i sebi sa svojim konstantnim ispadima...
Scena je takva da je manekenska populacija vecinski prisutna u fudbalu,na zalist...
Individualno druze.
Svi mi znamo ko je i sta je Ney.Takav je i takav ce uvijek biti.Djeluje neodgovorno,preopusteno,takav je u Barci u jednoj disciplinski najjacoj koorporaciji,zamisli kakav bi bio da mu das punu slobodu?
Ney je vruc krompir i kao takav uvijek ce biti zanimljiv drugim firmama.On je Heineken na trzistu piva koji je iz nekog razloga gotovo uvijek najskuplji(valjda jer je razvoden
Interesantne su i druge pive ali ako imas Heineken ,imas prestiz i brend.To je ono sto je Neymar na trzistu.Trazena roba za ciji ugovor i potencijalnu distribuciju ne pitas koliko i kako , nego molis da ga imas u asortimanu.
Mozda nije najprodavanija/najbolja ali je svakako najpoznatija i na milion i jedan nacin isplativa.
Barca je u ovom slucaju potpisala ugovor o distribuciji ,druge jake firme su u redu da svaki los aneks iskoriste.
Pogledaj u regionu ,Evropi,Svijetu ko radi Heineken
Slazem se kada kazes da je idiot ,jer kod njega je narav sarena i nedefinisana ali ne mogu svi biti Messi ,Iniesta i ostali primjeri gospodina i sportiste.
Onda i da Suareza okacimo jer ima ludi temperament i da Real odyebe Ronalda jer kvari sliku o klubu i sebi sa svojim konstantnim ispadima...
Scena je takva da je manekenska populacija vecinski prisutna u fudbalu,na zalist...
pa kazem ako bi valverde igrao sa dva napadaca i mesijem iza, znaci bez krila, onda bi grizman dobro tu legao, a alcaser je igrao krilo klasicno i to nije islo, i ne bi ni sa grizmanom to bilo to, a ako valverde planira igrati s krilima, onda je demba najbolja opcija, al valja onda i mesija nagovoriti da igra krilo i tu moze biti belajaparangal je napisao/la:Šta će ti Grizman crni Romario? Pa to je isto što i AlcaserO.....da, slažem se da je bolji od njega ali je taj profil igrača a to u paru sa Suarezom definitivno ne funkcioniše što je i dokazano na delu.....taj MbaBa me ne zanima neka njega daju Perezu komotno.Romariooo je napisao/la: sa 222 miliona za neymara, odnosno mozda i 250 sto bi se realno moglo uzeti da se izbjegne porez, plus pedesetak miliona od prodaje igraca koji ce biti visak, plus pedesetak miliona od transfer budzeta, to ti izadje na jedno 350 miliona
eh sad s tim parama se mogu igraci dovoditi i na misice, jedan dio para preliti u budzet za plate ,a dovesti mozes skoro koga hoces, ako valverde misli igrati sa dva napadaca i mesijem iza u sredini, sto bi sad mozda bilo i logicno kad mesi nece da igra krilo, mogao bi se dovesti sigurno mbape za 100 miliona, moguce da bi prosla astronomska ponuda jorgandzijama od 200 miliona za grizmana i koketa, jest problem sto imaju ban al vjerovatno bi to proslo, ili saul umjesto koketa, mogao bi se dovesti i coutinjo sigurno. lemar, vjerovatno i dibala...
sigurno bi mogli dovesti 2 top svjetska imena za veznog i napadaca ili krilo za 200 miliona, te jos rezervnog stopera i lijevog beka za 50 miliona , sveukupno za 250 miliona moze se dovesti sve sto nam treba, i jos da stotinjak miliona ostane za naredno ljeto da se dovede neka zamjena za iniestu ili neko drugi ko bude potreban.
s tim parama i sa kakvim takvim zalaganjem uprave moze se dovesti bilo koji igrac iz bilo kojeg kluba osim reala,pariza,citija i mozda celzija
Odlazak Neymara mogao bi biti BINGO za Barsu ako ćora odigra pametno a to znači......hoćete Neymara, dajte 150 + Verati i mislim da bi Naser prihvatio. Onda obavezno dovesti malog Dembu i Coutinja ( nije mi posebno drag ali je igrač koji bi se možda ponajpre i mogao uklopiti u stil Barsine igre)....elem, Dembele, Verati i Coutinjo su više nego dobar dil u zamenu za njega. Još ako Valverde uspe uklopiti sve to i nabaci Mesiju kez na facu Barsa bi mogla ponovo biti fit....jer kako jednom reče Pep "srećan Mesi na terenu je garancija uspeha" a ovaj taj "kez" nema već poduže vreme...
Glede Semeda, video sam ga malo protiv Juvea i kao i što sam i pretpostavljao nije me impresionirao ALI naravno da sam uvek za to da momku treba dati šansu ipak je to debi....videćemo
ako ne ode i ako ode neymar, temelj svih temelja je da messi se nabrija da igra ko sto zna, ako se on nabrija mi mozemo do svih titula i bez neymara i bez ikakvih jacih pojacanja, a sad ako mu godi da igra vise u sredini onda valja valverdeu traziti druga rjesenja, a jedno od njih je da mesi igra poluspica ili ofanzivnog veznog iza suareza i recimo grizmana ili tako nekog igraca, znaci ona romb formacija u sredini, sa zadnjim veznim, dvojicom u sredini i na vrh romba mesi, to je jedino meni logicno, jer nije logicno da igramo i sa suarezom spicom, i dva krila i jos mesijem iza njih jer to je hara kiri
ako ga valverede uspije ubijediti da igra krilo i da trci ko nekad i probija, onda svaka cast, al mislim da bi bolja opcija bilo ono romb 4-4-2, gdje bi mesi bio amf sa trojicom iza sebe sto je dovoljno, a ako bi samo dvojicu imao iza sebe to bi bio harakiri,
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Babo je ljut.Katalonski mediji navode da je Messi "uništio" GPS sistem tokom dosadašnjeg dijela predsezone. Inače, radi se o sistemu čiji je cilj da, na osnovu prikupljenih podataka, utvrdi stepen spremnosti fudbalera, a brojke koje je Leo postavio nisu viđene ranije tokom Barçinih priprema. Tako je Argentinac imao najviše pretrčanih kilometara, najveću snagu i ubrzanje, najveću brzinu na 20 metara, aerobni kapacitet i još nekoliko parametara.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ove sezone će Leo vjerovatno da prekuca igricu.Ali to se znalo i još na kraju prošle sezone, i sav taj neuspjeh u ligi i LP-a je samo dodatno motivisao najboljeg igrača na planeti. Očekujem opet neke nerealne brojeve ove sezone kad je Messi u pitanju.Tipujem na 60+ golova i 20+ asistencija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Drugi najbolji nije ni blizu ..

Sve to sa pozicije desetke

Sve to sa pozicije desetke

pa babo je uvijek babo, daleko najbolji igrac svijeta, i kad igra ispod prosjeka i kad romario i slicni pljuju po njemu, on je opet bio najbolji, toliki je standard sebi postavio covjek da je to bolesno..
Ove sezone, novi trener, par novih igraca, ima da bude bolesno motiviran i da prekuca sve, nadam se da ce uz to i SP da uzme, cisto zbog nekih hejtercica da im usta i tako zacepi..
Ove sezone, novi trener, par novih igraca, ima da bude bolesno motiviran i da prekuca sve, nadam se da ce uz to i SP da uzme, cisto zbog nekih hejtercica da im usta i tako zacepi..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I zamislite da mu kockaste glave iz uprave ne dovedu jednog kvalitetnog veznjaka. Prošle sezone samo još nije branio i igrao štopera i opet na kraju imao vanzemaljsku sezonu. Kakvo traćenje prajma.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sve to stoji, ali....predmundijalska sezona..hmmmFurymaker je napisao/la:pa babo je uvijek babo, daleko najbolji igrac svijeta, i kad igra ispod prosjeka i kad romario i slicni pljuju po njemu, on je opet bio najbolji, toliki je standard sebi postavio covjek da je to bolesno..
27.10.2020
Joj, predmundijalska 13-14 bila losa i sad odjednom mit o tome nastao. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
ma ja ne znam, ima toliko igraca koji bas popravili koliko-toliko, ali oslanjati se na propalog Ardu, starog Iniestu, Rakitica poslije katastrofa sezone i Gomesa koji ne pokazuje znakove zivota, covjek koji je jos uvijek na ebenom odmoru poslije onakve sezone..
Ne znam, ja bi vala ucinio sve da dovedem il Serija ili nesto slicno, Robertu vjerujem da ce prekucati sezonu, Rafinha ce mozda i biti prodan, iako bi njemu najlakse mogao vjerovati od ovih gore navedenih ( ne ukljucujuci Iniestu), Denis se mozda moze pokazati kao pun pogodak, ali evo i jucer se moglo zakljuciti da mu bolje lezi ta uloga uz aut liniju gdje ima vise prostora nego u veznom redu, al dobro, treba ga i tu oprobati.
Samper i Alena mogu mijenjati u nekim kup utakmicama i slabijim protivnicima, al u tim tekmama MSN mora rijesiti tekmu ako veznjaci ne budu fino igrali, al to vazi i za prvu postavu..
Deulofeu je dosao, Paco je poceo liciti na igraca pred kraj sezone, imamo ta dva nova igraca, Vidal je zdrav, Semedo je dosao, Digne ne moze gore od prosle sezone, Roberto je igrac vise u vezi, ali opet, treba tu jos jedan pa makar, a nadam se i da ce taj Mina doci u januaru, iako bi ja bio najsretniji da se odmah Sanchez mali dovede.
Ne znam, ja bi vala ucinio sve da dovedem il Serija ili nesto slicno, Robertu vjerujem da ce prekucati sezonu, Rafinha ce mozda i biti prodan, iako bi njemu najlakse mogao vjerovati od ovih gore navedenih ( ne ukljucujuci Iniestu), Denis se mozda moze pokazati kao pun pogodak, ali evo i jucer se moglo zakljuciti da mu bolje lezi ta uloga uz aut liniju gdje ima vise prostora nego u veznom redu, al dobro, treba ga i tu oprobati.
Samper i Alena mogu mijenjati u nekim kup utakmicama i slabijim protivnicima, al u tim tekmama MSN mora rijesiti tekmu ako veznjaci ne budu fino igrali, al to vazi i za prvu postavu..
Deulofeu je dosao, Paco je poceo liciti na igraca pred kraj sezone, imamo ta dva nova igraca, Vidal je zdrav, Semedo je dosao, Digne ne moze gore od prosle sezone, Roberto je igrac vise u vezi, ali opet, treba tu jos jedan pa makar, a nadam se i da ce taj Mina doci u januaru, iako bi ja bio najsretniji da se odmah Sanchez mali dovede.
@Mokes, istina...2005/06, kao i 2009/10 su bile sjajne. Mislim da ce ovu sezonu i mundijal Messi najvise gristi, mislim da je motivisan vise nego ikada.Furymaker je napisao/la:ma ja ne znam, ima toliko igraca koji bas popravili koliko-toliko, ali oslanjati se na propalog Ardu, starog Iniestu, Rakitica poslije katastrofa sezone i Gomesa koji ne pokazuje znakove zivota, covjek koji je jos uvijek na ebenom odmoru poslije onakve sezone..
@Furymaker, svi ti nabrojani igraci ce biti duplo bolji ove sezone nego zadnju pod Enriqueom. Pa gore od onog ne moze. Vjerujem Valverdeu, bitna je zelja samo, vratio je presing sto je za nas tim najvaznije.
Sampera i Alenu itekako ubacivati i u ligi kad dodju slabiji protivnici na Camp Nou...Samer je stvarno odigrao besprijekorno protiv Juventusa proslu tekmu.
Nama treba jedan top veznjak sigurno...onaj koji ce smirivati igru, diktirati tempo...i jedan tipa Inieste koji ce dominirati i asistirati...jer Valverde ce siguran sam vratiti vaznost veznom redu sto je nasa filozofija.
Prodati Ardu, Rafinhu, Munira, Vermalena i to je to. Denis ce isto biti bolji pod Valverdeom, izdominirao je na lijevom krilu...sta ti je trener, kad mu nadje normalnu poziciju. Neymara isto gurnuo vise u sredinu i odmah to bolje izgleda i korisnije.
Neki vrhunski veznjak ce sigurno doci, za to imamo para. Jer iako i bolji budu, glupost je ostati na Rakiticu i 34godisnjem Iniesti. Bit ce tu bljeskova, ali je to nedovoljno jednostavno.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.