FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

miki_92
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miki_92 » 24 jul 2017, 17:39

:lol: :lol: :lol:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 25 jul 2017, 09:24

@Furymaker Vjerujem da ove sezone možemo gledati starog Iniestu, definitivno u Enriqueovom sistemu to nije štimalo jer se u tekmama s repkom moglo vidjeti da Iniesta i dalje posjeduje taj svoj štimung, možda više ne toliko trkački što je i normlano kada pogledamo njegove godine, ali Andres i dalje ima dosta za ponuditi i davati mu minutažu po tekmi nekih 60ak minuta i uvoditi Alenu, Denisa i ostalu omladinu kao zamijenu što i očekujem od Valverdea.

Što se tiče Rakitića, on bi ove sezone morao vratiti svoju igru iz sezone 14/15 i polovine sezone 15/16 koju ove dvi posljednje sezone nije mogao pružiti iz prostog razloga jer je služio kao pomoć Robertu u obrani što sad ne bi trebao biti slučaj dolaskom Nelsona te oporavkom Vidala. Rakitić sada može biti malo napadački orijentiraniji, a vidjeli smo i na santiago bernabeu da njegov top u nozi i dalje radi, samo se treba što više koristiti. Budimo realni, Raketa je veliki radnik, ne toliko tehnički potkovan na što su navijači naviknuti, ali odrađuje ogroman posao, tako da od njega očekujem dosta ove sezone, ali slažem se da bi veznjak još jedan dobro došao.

Eh sad, Andre Gomes, realno, on gore od prošle sezone ne može, malo se probudio na kraju sezone, a nadam se da bi ove sezone mogao pod Valverdeom pokazat zašto je doveden jer ako to ne uradi, sljedeće ljeto ide van iz kluba. Valverde je navodno za njega namijenio fiksnu poziciju što ima i neke logike kad vidimo da nije nešto okretan i brz, tako da me zanima kako će to izgledati.

Otkad smo doveli Ardu Turana smatram da on ne treba Barsi, realno nema ništa da ponudi, troši se dosta love na njegovu plaću, a odigra 10ak tekmi po sezoni i bojim se da je ovo posljednji prijelazni rok u kojem možemo koliko toliko dobit neku sitnu (dvadesetak-tridesetak) milijuna za njega, jer ako to ne uradimo, čovjek će se umirovit ovdje, a nikako ne pridonosi momčadi.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 25 jul 2017, 11:02

Barci treba top klasa u veznom koja ocito nije dostupna ili su pregovaraci Barce jako losi(vrlo moguce) , ili im ne treba niko.
Pruzanjem sanse mladim talentima jeste rizik ali i veliki bonus.Roberto,Denis ,Alena i Andre mogu dosta pokazati ako im se da prava uloga na terenu i minute da to iskoriste.Real je doveo Lorentea i Ceballosa ,ima Kovacica od mladjih igraca koji trebaju stasati.Nije to razlika u klasi,to je razlika u minutazama pruzenim na terenu.Ceballos je sjajan ali sam siguran da nije bolji igrac od Denisa koji je za Villareal igrao monstruozno.Njegov first touch je artisticki a prvi korak jako nepredvidiv.
Dati mu sansu jer mislim da u njemu cuci buduci artista Barce.
Roberto je igrac koji je bolesno koristan posebno u ran and gun fudbalu jer ima pluca i motoriku na vrhunskom nivou.
Andre je enigma jer je rijec o kompletnom veznjaku koji nije pokazao ni 10% onoga radi cega je doveden.

Sve u svemu,Veratti,Coutinho i Pjanic su po meni igraci koje vrijedi dovoditi,ostalo nije nikakav upgrade vec gomilanje polovnjaka.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 jul 2017, 11:12

Ja ne bi rekao da su Weigl, Eriksen, Jorginho il Dele Alli polovnjaci, sve su to vrhunski igraci vec sada, Eriksen i Jorginho vec iskusni i dokazani, Weigl i Dele Alli ogromni potencijali, ovaj prvi puno vise odgovara Barcinom stilu igre, ali ne mislim da je sada nesto previse bolji od Sampera, mislim samo da je vise prilike imao da se dokaze.
Sto se tice Allija, odlican igrac, al svi znamo da englezi u Barcu ne dolaze, a ni Tottenham ga nece prodati, pogotovo jer igraju i LP.
Ako se Verratti, Coutinho il Eriksen ne mogu dovesti, ja bi gledao u Serija, Jorginha kao alternative jer od ovih svih nabrojanih igraca, ne mislim da ih ima jos na trzistu da bi bili neki veliki upgrade.

I ja se iskreno nadam da ce se Arda prodati, Gomesa ce znati iskoristiti Valverde, pa njemu je Raul Garcia bio jako bitan igrac, koji je losiji tehnicki, sporiji, neokretniji od Gomesa, istina puno bolji u zraku i cvrsci na nogama, al to je nesto na cemu Gomes moze raditi.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 jul 2017, 11:22

JoeBleck je napisao/la:...
Šta je s njim moj @Johny ?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 jul 2017, 11:28

:think:
PSG & Barcelona have announced unexpected press conferences within 30 minutes of each other this evening

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 jul 2017, 11:31

miki_92 je napisao/la::think:
PSG & Barcelona have announced unexpected press conferences within 30 minutes of each other this evening
Stiže Verratti. :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 jul 2017, 11:32

odlazi neymar :kafa:

ne fakat, malo cudno, al nece Ney nigdje, Pique garantirao, treba vjerovati predsjedniku

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 jul 2017, 11:39

Parižani će održati press u 23h a mi u 23:30...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 25 jul 2017, 11:39

Ljudi imaju istu noć mečeve, standardni press pred tekmu, samo chill :kafa:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 jul 2017, 11:43

Gerard Piqué danas će se pojaviti na medijskoj konferenciji uoči meča s Manchesterom Unitedom. Pretpostavlja se da će pomenuti meč biti u drugom planu te da će pitanja medija biti usmjerena ka priči o Neymaru koja je itekako aktuelna ovih dana.

FC Grizzlies

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 jul 2017, 11:49

LittleCule je napisao/la:
Ljudi imaju istu noć mečeve, standardni press pred tekmu, samo chill :kafa:
Ne može biti standardno nešto ako je neočekivano. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 25 jul 2017, 11:52

@Romagnoli13 neočekivano napisao Bleacher Report i još stave sliku Neymara, ali ono lafo da se ne vidi da je on, svašta ljudi pišu da se skupi lajk viška...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 jul 2017, 11:55

De hajd klepite kako tog Veratija, ne moram svako ljeto na lexaurinima biti zbog Coutinha. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 jul 2017, 11:58

gaston je napisao/la:De hajd klepite kako tog Veratija, ne moram svako ljeto na lexaurinima biti zbog Coutinha. :mrgreen:
ma ne mogu ni Paulinha zavrsit', kakav crni Verratti :rol:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 jul 2017, 12:09

miki_92 je napisao/la:
gaston je napisao/la:De hajd klepite kako tog Veratija, ne moram svako ljeto na lexaurinima biti zbog Coutinha. :mrgreen:
ma ne mogu ni Paulinha zavrsit', kakav crni Verratti :rol:
Eto Neymaru druga iz kineske lige, Mađioničara može viđati na rođendanima. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 25 jul 2017, 12:10

Ma Verratti je završena priča, ne može se njega dovest nikako, ali ne sekiraj se, nisu ovi naši sposobni Phillipea dovest :opaopa:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 jul 2017, 12:17

gaston je napisao/la:
Eto Neymaru druga iz kineske lige, Mađioničara može viđati na rođendanima. :mrgreen:
kazu idu u paketu Paulinho i Cou tako da drzi lexaurine blizu sebe :lol:

LittleCule
Kontakt:

Post Postao/la LittleCule » 25 jul 2017, 12:22

Niko ne garantira da su u Londonu kako bi ispregovarali s Liverpoolom, možda su baš sa Tottenhamom ošli ispregovarat Wanyamu ili Lamelu, a možda iz Arsenala dovedu Gibssa. Ipak s ovom upravom nikad ne znaš na ćemu si :P

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 jul 2017, 12:25

ma znas, ja ocekujem da ce otici u Valenciji dovesti nekog od one djece

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.