FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Evo i Verminatora 
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Arda šef, boli njega.
Sve u svemu fino ovo izgleda, dosta želje kod svih igrača osim Arde i Inieste.
Sve u svemu fino ovo izgleda, dosta želje kod svih igrača osim Arde i Inieste.
Don't hate what you don't understand.
L'equipe navodi da Psg ne zeli aktivirati klauzulu od 222M vec zeli pregovarati. Barca odbija pregovore.
Kao sto sam i naveo- nema te budale koja ce platiti 222M u 2017 godini, makar imao neogranicen novac. Jer ne pita se tu seika samo.
Sto se mene tice Verratti plus 120M i nosi klauna.
Kao sto sam i naveo- nema te budale koja ce platiti 222M u 2017 godini, makar imao neogranicen novac. Jer ne pita se tu seika samo.
27.10.2020
Ma digli malo medijsku hajku da nam vrate za Verrattija i ćao. Neće nijedan niđe
- LittleCule
- Kontakt:
Arda još jednom dokazao da ne zaslužuje da bude u ovom klubu, najgori na terenu noćas. Njega prodat za nekih dvadesetak, eventualno ako ima neko lud trideset milijuna da plati da dobijemo barem nekaku lovu za njega inače sljedeće ljeto ga možemo ubuduće jedino otpustit ko Mathieua.
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
leorey je napisao/la:L'equipe navodi da Psg ne zeli aktivirati klauzulu od 222M vec zeli pregovarati. Barca odbija pregovore.
ja ne znam ako barca moze za nejmara zahtevati dvesta i kusur miliona ,po meni i psg itao tako moze zahteati za veratija kao sto je za barcu nejmar veoma znacajan tako je i verati isto i za paris ,sto bi veratiipo cemu manje kostao od nejmara ,eto tobozesamo osto je barca metnula neku basnoslovnu klauzulu u ugovoru.
Za mene i verati vredi isto kao neimar
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
nije ni blizu, psg je igrao i moze be, verrattija, barca bez neymara je slabija za klasu
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Valverde: "Neymar is very happy at Barça and the only news is that he continues with us"

calma
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- LittleCule
- Kontakt:
Neymar sutra u Miamiju ima neki sponzorski event i vrlo vjerojatno bi mogao guknut koju o svojoj budućnosti, odnosno ostaje li ili ode ća...
Lillard je napisao/la:Valverde: "Neymar is very happy at Barça and the only news is that he continues with us"calma
Trener , Piqe , cistacica svi govore ostat ce osim njega samog...znaci da ima nesto....nekaze se djabe suti i muti.....
Ne kazem da ce otic , al sigurno razmislja i gleda opcije koje ima na raspolaganju
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I mene čudi što se on nije oglasio nikako ali očito da mu godi ova medijska pažnja. Neće sad tek tako izaći pred novinare i reći da ostaje pa da se prestane pisati o njemu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neće reći da ostaje zato što ne zna da li ostaje, barem je to i više nego očigledno.
Čeka se Pariz da aktivira klauzulu, a onda se čeka ugovor koji će mu ponuditi. Ako to propadne, ili mu se detalji ugovora ne svide, onda će izaći sa pričom da voli Barcelonu i da nikada nije ni pomišljao da ode, većina fanova će popušiti tu priču, nastavit će se dalje kao da ništa nije bilo. Klasika.
Čeka se Pariz da aktivira klauzulu, a onda se čeka ugovor koji će mu ponuditi. Ako to propadne, ili mu se detalji ugovora ne svide, onda će izaći sa pričom da voli Barcelonu i da nikada nije ni pomišljao da ode, većina fanova će popušiti tu priču, nastavit će se dalje kao da ništa nije bilo. Klasika.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma ako bude dolazio, doći će za ispod 100 milki.
80M + Rafinha
80M + Rafinha
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- LittleCule
- Kontakt:
Alena, Roberto, Denis, Samper... možda budućnost veznog reda ipak leži u vlastitom dvorištu, samo je na treneru da taj još nebrušeni talenat oblikuje i fino upakuje i nadam se da će La Masia ponovno činiti ovaj klub. Naravno tu još očekujem Palenciju i Cucurellu na bekovima u budućnosti.

Ništa od toga.LittleCule je napisao/la:Alena, Roberto, Denis, Samper... možda budućnost veznog reda ipak leži u vlastitom dvorištu, samo je na treneru da taj još nebrušeni talenat oblikuje i fino upakuje i nadam se da će La Masia ponovno činiti ovaj klub. Naravno tu još očekujem Palenciju i Cucurellu na bekovima u budućnosti.![]()
Gomes i Arda će i u nadolazećoj sezoni igrati ispred zbog visine transfera, sponzora i čega sve ne iako je već jasno da su Roberto i mali Alena debelo iznad obojice. Još ako dođe Coutinho to su praktički zatvorena vrata Carlesu. A i za Sampera čisto sumnjam da će ostati. Tako da je trenutno od transfera bitnije riješiti se turskog parazita ako je ikako moguće.
By the way,
daj nam Serija
daj nam Serija
- Donnie Darko
- Kontakt:
Time to face the reality da je godinu i po dana stariji od Veratija i da je jedini način da ga prestigne taj da Verati pogine ili ga zadesi neka baš teška povreda.Rajaz je napisao/la:By the way,
daj nam Serija
Ne znam šta je problem reći da je lik dobar, al ne, mora se implicirati da može biti bolji od Veratija
Koja samouvjerenostBoixosNois1899 je napisao/la:Ma ako bude dolazio, doći će za ispod 100 milki.![]()
80M + Rafinha
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Suze su me zalile.Donnie Darko je napisao/la:Time to face the reality da je godinu i po dana stariji od Veratija i da je jedini način da ga prestigne taj da Verati pogine ili ga zadesi neka baš teška povreda.Rajaz je napisao/la:By the way,
daj nam Serija
Ne znam šta je problem reći da je lik dobar, al ne, mora se implicirati da može biti bolji od VeratijaMože, isto kao što Arda može biti bolji nego ikada prije, ono, postoje šanse.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.