spoznaja, razlika u veličini je nevjerovatna
joma XL, patrick XL i ova nova diadora 3XL nisu ni ublizu po veličini
to otprilike izgleda ovako:

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Dobri dresovijestamaji je napisao/la:večeras sam ispraznio ormar i preslagivao neke stvari, i naletih na par naših dresova, onda sam neke probao itd.
spoznaja, razlika u veličini je nevjerovatna
joma XL, patrick XL i ova nova diadora 3XL nisu ni ublizu po veličini
to otprilike izgleda ovako:

Motam po glavi i da me ubijes ne mogu ovog dresa da se sjetim. Mozda je bio nekoliko utakmica?jestamaji je napisao/la:kad smo već kod dresova, jedno pitanje, je li ovo fakat bio nekad naš dres ili se neko samo malo poigrao ? ja ga se ne sjećam
Baš to, DJ, piččke materineMocMahale444 je napisao/la:Linije s dresova dizajn![]()
Samo glas bio high pitch sound pa traka nema cik cak.Raonffa je napisao/la:Baš to, DJ, piččke materine

A bilo je toga u vakat baš, al' sad je to sve isfuralo.MocMahale444 je napisao/la:Samo glas bio high pitch sound pa traka nema cik cak.Raonffa je napisao/la:Baš to, DJ, piččke materine
Ne mogu da vjerujem da je ovo neko prodavao
Sda salovi su vrh vrhovaRaonffa je napisao/la:A bilo je toga u vakat baš, al' sad je to sve isfuralo.MocMahale444 je napisao/la:Samo glas bio high pitch sound pa traka nema cik cak.Raonffa je napisao/la:Baš to, DJ, piččke materine
Ne mogu da vjerujem da je ovo neko prodavao
braco je napisao/la:1. august 1996. trening naših momaka
Engleski mediji o utakmici Željo-Derby County
Opisi trenera, veliki Brian Clough i naš Milan Ribar. Posebno mi je interesantan posljedni pasus, golemo: "It's a blend which makes his team real European contenders"
Željo u očima engleskog novinara, prejak naslov: "Zel's style is so highly efficient...and english!
Naši igrači o evropskom putu Želje:
Mene u toj priči uvijek najviše raduje što je prvi evropski meč velikog Briana Clougha bio protiv nas.Raonffa je napisao/la:Jak jak ovaj članak engleskih medija. Vidim na ovoj stranici imaju i članci o utakmicama protiv Intera, Arsenala i Santosa
On je bio trener Nottinghama u 'zlatnim godinama' kada su osvajali Ligu prvaka?Virtu4l je napisao/la:Mene u toj priči uvijek najviše raduje što je prvi evropski meč velikog Briana Clougha bio protiv nas.Raonffa je napisao/la:Jak jak ovaj članak engleskih medija. Vidim na ovoj stranici imaju i članci o utakmicama protiv Intera, Arsenala i Santosa
Da.Raonffa je napisao/la:On je bio trener Nottinghama u 'zlatnim godinama' kada su osvajali Ligu prvaka?
ne sjećam se ni ja, a trebao bi da ga je bilo. vjerovatno je neko našao negdje šareni dres zalijepio na njega grb i to je to. mada, ono što me zbunjuje je da je grb jako kvalitetan, ne izgleda mi ko oni jeftini sa čaršije. svakako nemam pojma odakle mi ta slikaplavousrcu je napisao/la:Motam po glavi i da me ubijes ne mogu ovog dresa da se sjetim. Mozda je bio nekoliko utakmica?jestamaji je napisao/la:kad smo već kod dresova, jedno pitanje, je li ovo fakat bio nekad naš dres ili se neko samo malo poigrao ? ja ga se ne sjećam
nije to sve članak engelskih medije, ovo gornje je zvanični program koji se mogao kupiti u derby-ju na stadionu na dan utakmice. a ovo donje je neki isječak iz novina.Raonffa je napisao/la:Jak jak ovaj članak engleskih medija. Vidim na ovoj stranici imaju i članci o utakmicama protiv Intera, Arsenala i Santosa

Bolje nam je sad kada jasno i glasno mozemo reci da smo Bosnjacijestamaji je napisao/la:nije to sve članak engelskih medije, ovo gornje je zvanični program koji se mogao kupiti u derby-ju na stadionu na dan utakmice. a ovo donje je neki isječak iz novina.Raonffa je napisao/la:Jak jak ovaj članak engleskih medija. Vidim na ovoj stranici imaju i članci o utakmicama protiv Intera, Arsenala i Santosa
inače ko ne zna, postojao je isti takav program i u sarajevu za prvu utakmicu. ja sam jedan sačuvao ali iskreno nemam pojma gdje mi stoji:
a postojali su i reklamni letci koje su izbacivali iz aviona prije prve tekme (reklame preko letaka su tada bile uobičajena praksa u sarajevu i okolini) . mi djeca smo ih skupljali, bilo ih je raznih boja, fazon je bio skupiti sve bojee da mi je jedan negdje naći pao bi u trans
![]()
uglavnom su izbacivani po okolini sarajeva, tekst je bio najava tekme i onda je pisalo "dođite da pobijedimo zajedno"![]()
joj koja su to vremena bila
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, KrajinaTm87 i 25 gostiju.