FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zenzo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zenzo » 29 jul 2017, 20:27

Virtu4l je napisao/la:Amara ćemo mi od blata praviti!
Na stranu to blato i njegovi uspjesi iz proslosti, ne znam sta bi to Amar napravio sa ovim polovnjacima ? Ako mislis da bi im on nekim strahom ili disciplinom u glavu ulio kako se igra fudbal varas se.

Treba Zelji dobar trener to stoji, ali vrijeme je da se kasa otvori i dovedu IGRACI.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 20:29

Zenzo je napisao/la:Treba Zelji dobar trener to stoji, ali vrijeme je da se kasa otvori i dovedu IGRACI.
De ba ne vrijeđaj nas tim postovima, šta se radilo protekle dvije godine ako se KASA nije otvarala, došlo je i otišlo 150 igrača, sad treba ponovo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 20:30

Ne bolo gol ni greska Osmabkovics koliko boli to sto si jednu sansu imao za 90 min. Primio si go u prvoj min, imas 90 da se popravis i preokrenes ako mozes a ti bukvalno ne napraviš nista vec te jos jednom kazne i onda strepis i samo gledas sta ljudi fulaju.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 20:34

Neandertalac je napisao/la:Dalje, nervira me jedan spin koji prvenstveno Lobotomci privlače da bi prali silne promašaje igračke. To je kako igrači NEĆE. Nije neće nego neznaju, prosječan kvalitet koji nam je uvaljivan iz prelaznog u prelazni a masno smo ih plaćali. Tima ni na mapi, vizije, cilja.

Koji nam je cilj ove sezone? Ima li itko muda da izađe i javno kaže?
Ma buraz ja opet mislim da je ovo dobra ekipica, sa par klasičnih kočničara koji imaju zabetonirano mjesto.

Imamo istu boljku evo treća sezona za redom, poklanjamo golove, jučer Kerla i Bogićević, danas Osmanković, sutra neko drugi, treći, peti...

Isto tako ne kontam te to za cilj? Šta ti to znači? Cilj je titula, nama, Manchesteru, Romi, Juventusu, Bayernu, PSG-u, Realu, Barci, Sarajevu ili Zrinjskom...
Voli te tvoje Sarajevo.

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 29 jul 2017, 20:35

Sandokan87 je napisao/la:Ne bolo gol ni greska Osmabkovics koliko boli to sto si jednu sansu imao za 90 min. Primio si go u prvoj min, imas 90 da se popravis i preokrenes ako mozes a ti bukvalno ne napraviš nista vec te jos jednom kazne i onda strepis i samo gledas sta ljudi fulaju.
Upravu si 100%, mi nismo bili sposobni napraviti pritisak, zaganjati, izmjene lose. NISTA.
Jos smo imali srece kod par prilika mladosti.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jul 2017, 20:36

Jel' to neko izašao i javno rekao koji je cilj i vizija današnjeg Želje? Na stranu to što mi kao najtrofejniji idemo po titulu svake sezone, hoću da znam koji je plan jer je evidentno kako smo pogubili konce i letimo k'o muhe bez glave.

Nije pošteno prema navijačima takav pristup, evo pa šta bude. Ado evo ti tim, snađi se...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 29 jul 2017, 20:38

Cilj se ispunjava lagano, ako vec pitas a to je otjerati ovu upravu. I neka idu ako mozga imaju koji ce im ovo racku u zivotu. Doci ce provjereni otimaci Zeljinih para i donijeti uspjehe.
Kemu bi podrzao msksimalno i mora biti standardan! Sada prolazi kroz ono kroz sta je trebao prije godinu ili dvije.
Takodje slijedecu tekmu Zera starter, Zeba, Stana, aut ba vise dosta je!!
Za Edisa...gotivim te ja Sabljo, ali ukljuci malo mozak. Yebeni Biblija ne slavi go protiv malenih...pametnom dosta...
Za sada sam out sa ovog pdf-a.
Nabijem na racku sve Vas koji se radujete Zeljinom porazu, a pojedini i skautiraju za Mladost.
Vi sa portala...znam da ne gotivite ovu upravu, ali zastupajuci jedne a povaljujuci druge stetite samo Zelji misevi!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 20:40

Monci je napisao/la:Cilj se ispunjava lagano, ako vec pitas a to je otjerati ovu upravu.
Napiši mangupe čiji je to cilj.
Monci je napisao/la:Nabijem na racku sve Vas koji se radujete Zeljinom porazu
Isto tako napiši/citiraj jedan post u kojem se neko raduje Željinom porazu. Nemoj k'o pizda ignorisati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jul 2017, 20:41

Evo branioca. Čim pitaš nešto odmah fraza, tjeraju nas, kmeeeeeee, ne daju nam naprijed kmeeeeeee, podapinju nam kmeeeeeeeee
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 20:42

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Dalje, nervira me jedan spin koji prvenstveno Lobotomci privlače da bi prali silne promašaje igračke. To je kako igrači NEĆE. Nije neće nego neznaju, prosječan kvalitet koji nam je uvaljivan iz prelaznog u prelazni a masno smo ih plaćali. Tima ni na mapi, vizije, cilja.

Koji nam je cilj ove sezone? Ima li itko muda da izađe i javno kaže?
Ma buraz ja opet mislim da je ovo dobra ekipica, sa par klasičnih kočničara koji imaju zabetonirano mjesto.

Imamo istu boljku evo treća sezona za redom, poklanjamo golove, jučer Kerla i Bogićević, danas Osmanković, sutra neko drugi, treći, peti...

Isto tako ne kontam te to za cilj? Šta ti to znači? Cilj je titula, nama, Manchesteru, Romi, Juventusu, Bayernu, PSG-u, Realu, Barci, Sarajevu ili Zrinjskom...
Ja tvrdim takodje da nije do ekipe vec do trenera. Evo ri gledaj Siroki i Zrinjski, taj Siroki je bio presmjesan dok ih nije preuzeo ovaj Sablic i dok im nije prenio svoje vidjenje kako treba da izgledaju na terenu. Zrinjski je bez tri cetiri nosioca igre ostao pa opet igraju dobro. Mi danas za 90 min nismo nista uradili. Slijedecu vitez nek nabiju 5-0 ja cu i dalje razmisljati o Mladosti, nek nabiju Borca takodje 5-0 meni ce opet Mladost biti u glavi, a ko se pita sto, zato sto nas je gubljenje bodova prosle sezone od ekipa gdje smo morali osvojiti makar bod kostalo prvenstva. Osmankovic je pogrijesio i grijesio je a kome treba odgovor sto sam ga prozvao ima u nedavnoj emisiji gdje je gostovao Amar Osim. Taj covjek nikad al nikad.nebi tako olako gurnuo mladog igraca u vatru. Mihojevic kod komsija je i iakusniji sa vise takvih utakmica u nogama napravi isto sranje pa nek napravi jos jednom sagorit ce u glavi.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 20:45

Neandertalac je napisao/la:Jel' to neko izašao i javno rekao koji je cilj i vizija današnjeg Želje? Na stranu to što mi kao najtrofejniji idemo po titulu svake sezone, hoću da znam koji je plan jer je evidentno kako smo pogubili konce i letimo k'o muhe bez glave.

Nije pošteno prema navijačima takav pristup, evo pa šta bude. Ado evo ti tim, snađi se...
Ado nije dobio 20 igraca da se snadje, ta ekipa od 20 igraca je na okupu poprilican period i tu je ado trebao unijeti neke poziticne stvari a ne na novo, upravo ono sto je sliskovic uradio nakon marinovica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 20:46

Sandokan87 je napisao/la:Ado nije dobio 20 igraca da se snadje, ta ekipa od 20 igraca je na okupu poprilican period i tu je ado trebao unijeti neke poziticne stvari a ne na novo, upravo ono sto je sliskovic uradio nakon marinovica.
Bolji je primjer ono što je Petrović uradio nakon Kostića.
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2017, 20:47

Zenzo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Amara ćemo mi od blata praviti!
Na stranu to blato i njegovi uspjesi iz proslosti, ne znam sta bi to Amar napravio sa ovim polovnjacima ? Ako mislis da bi im on nekim strahom ili disciplinom u glavu ulio kako se igra fudbal varas se.

Treba Zelji dobar trener to stoji, ali vrijeme je da se kasa otvori i dovedu IGRACI.
Sampionsku ekipu...da igramo ja ti neandertalac virtual itd opet sampionsku ekipu ...ali neka nek ga pljuju i dalje
=\_1921_/=

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 20:49

Virtu4l je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Ado nije dobio 20 igraca da se snadje, ta ekipa od 20 igraca je na okupu poprilican period i tu je ado trebao unijeti neke poziticne stvari a ne na novo, upravo ono sto je sliskovic uradio nakon marinovica.
Bolji je primjer ono što je Petrović uradio nakon Kostića.
Petrovic je prijatelju nanizao desetak pobjeda, ovdje drugo kolo odmah po pic ki. Nemamo pravo spominjati covjeka koji je ostvario zacrtano a otjeran iz kluba na krajnje neprofesionalan nacin. Koliko god igrali lose u tom periodu mi smo pobjedjivali!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 20:51

invincible1921 je napisao/la:Sampionsku ekipu...da igramo ja ti neandertalac virtual itd opet sampionsku ekipu ...
Od neandertalca bi napravio mascherana kunem ti se :urnebes:
Voli te tvoje Sarajevo.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 29 jul 2017, 20:53

Ekipa bez napadaca je obicni ku.rac da budemo jasni. Nije Adzem kriv sto u rosteru ima jednog normalnog napadaca nego SD i oni koji stoje iza istog. Pod hitno
se mora dovesti spic.
Kazu pojedini forumski strucnjaci Zec je bolji od Mire okomit i ide na go :bow: . Koliko ce vremena proci da mi laici vidimo to sto su strucnjaci vec vidjeli.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 29 jul 2017, 20:56

Zasto ne priznati i reci da su ljudi danas pokazali kako se igra moderan fudbal.Trebate biti ljuti ali realno ovo sto trpite od ovih polovnjaka bolje da djecu gurate jer nisu nista losiji od ovih Zakarica,Blagojevica,NIkolica pa i Zebe.Lijep pozdrav

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2017, 20:58

Ma nije Adzem kriv, sta je Adzem kriv sto se ovdje sistemski godinama skupljao krs poput taloga nema gdje...yebize se svi koji su krivi za to, nacekacemo se mi titule.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 29 jul 2017, 21:00

Ne bolo gol ni greska Osmabkovics koliko boli to sto si jednu sansu imao za 90 min. Primio si go u prvoj min, imas 90 da se popravis i preokrenes ako mozes a ti bukvalno ne napraviš nista vec te jos jednom kazne i onda strepis i samo gledas sta ljudi fulaju.[/quote]

Upravu si 100%, mi nismo bili sposobni napraviti pritisak, zaganjati, izmjene lose. NISTA.
Jos smo imali srece kod par prilika mladosti.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 29 jul 2017, 21:01

gdje admin ili, makar, moderator? zelim da mi se ponisti glas u anketi, koji sam dao za izborenu evropu i prebaci na opciju promocija mladih igraca bez obzira na rezultat
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.