FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hzzavidovici
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jbt da mi je dočekati gostovanje u Zenici u dobroj atmosferi, nikako mi se neda. Sretno braći koja dolaze sutra u Zenicu, nakon 16 godina da dobijemo konačno u ligi. Bit ću optimističan i reći 0:3 Krste, Amar i Saša.
Kakva je smjena trenera, ako ne ode njegov stručni štab?
Kakva je smjena trenera, ako ne ode njegov stručni štab?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
Isti slučaj, ulazim svako 5-6 minuta i gledam, nemoguće da nema ništa. Rekoh, da nam nisu uveli zabranu pisanja na dan utakmice.ajdohordas je napisao/la:Refreshujem stranicu 10 puta u roku do 5 minuta i nigdje posta... kontam forum mi ne radiskoroalen je napisao/la:Što nam je ovo mrtva tema? Je l' došlo vrijeme da srušimo i to Bilino polje? Ako Bog da 0:2, Rahmanović i Liivak koji će konačno da dobije svoju šansu.... da li je ovo zatišje pred buru hm hmm
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa inače je ovako, samo što ja spamam po cijeli dan.skoroalen je napisao/la:Isti slučaj, ulazim svako 5-6 minuta i gledam, nemoguće da nema ništa. Rekoh, da nam nisu uveli zabranu pisanja na dan utakmice.ajdohordas je napisao/la:Refreshujem stranicu 10 puta u roku do 5 minuta i nigdje posta... kontam forum mi ne radiskoroalen je napisao/la:Što nam je ovo mrtva tema? Je l' došlo vrijeme da srušimo i to Bilino polje? Ako Bog da 0:2, Rahmanović i Liivak koji će konačno da dobije svoju šansu.... da li je ovo zatišje pred buru hm hmm
Rekoh da odmorim koji dan, na svakoj stranici moj post barem jedan. Gori sam od Mortema zadnjih mjesec dana.
Samo Saraj'vo.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Morteme javi se, ako si tu daj nam neki znak
joj treba ba dobit sutra, a vidim i na stranici i na forumu su se nafurali više nego ikad, hajde Bože pogledaj nas
joj treba ba dobit sutra, a vidim i na stranici i na forumu su se nafurali više nego ikad, hajde Bože pogledaj nas
Ovdje da pet ljudi prestane pisat, aco bi ugasio temu skrozPitarBordo je napisao/la:Pa inače je ovako, samo što ja spamam po cijeli dan.
Rekoh da odmorim koji dan, na svakoj stranici moj post barem jedan. Gori sam od Mortema zadnjih mjesec dana.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne igramo sutra utakmicu. EDUKUJ SE.ajdohordas je napisao/la:Morteme javi se, ako si tu daj nam neki znak![]()
Samo Saraj'vo.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hebe me ova vremenska zonaPitarBordo je napisao/la:Ne igramo sutra utakmicu. EDUKUJ SE.ajdohordas je napisao/la:Morteme javi se, ako si tu daj nam neki znak![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Bolje vremenska zona, nego vremešna kona.ajdohordas je napisao/la:Hebe me ova vremenska zonaPitarBordo je napisao/la:Ne igramo sutra utakmicu. EDUKUJ SE.ajdohordas je napisao/la:Morteme javi se, ako si tu daj nam neki znak![]()
Samo Saraj'vo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sutra ako ne pobjedimo nek ugase klub i raspuste ih sve
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Osim skautabodi123 je napisao/la:Sutra ako ne pobjedimo nek ugase klub i raspuste ih sve
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I AnelePantelija je napisao/la:Osim skautabodi123 je napisao/la:Sutra ako ne pobjedimo nek ugase klub i raspuste ih sve
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta treba braco, samo gledam neki film, nista strasno. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
A i da se pobjedi, iako bi to donijelo zlata vrijedne bodove i prekinulo 16 godina suše u ligi u Zenici, ništa nam ne bi značilo ako se gleda šira slika. Samo bi nam to moglo ostaviti Žaluzinu na klupi do daljnjeg. Jer ovima se ionako "ne žuri" da pronađu trenera novog.AlfredNobel je napisao/la:Ja nisam nimalo optimističan..
A kako će i naći trenera, ne mogu da nađu igrača koji je već bio naš.
Samo Saraj'vo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam vala.. Samo bi dalo taj neki mir u kući, još ne do Bog ostane Repuh, ja bi skočio s Avazovog. Ali, nešto imam pehovski predosjećaj, daj Bože da sve dobro prođe.PitarBordo je napisao/la:A i da se pobjedi, iako bi to donijelo zlata vrijedne bodove i prekinulo 16 godina suše u ligi u Zenici, ništa nam ne bi značilo ako se gleda šira slika. Samo bi nam to moglo ostaviti Žaluzinu na klupi do daljnjeg. Jer ovima se ionako "ne žuri" da pronađu trenera novog.AlfredNobel je napisao/la:Ja nisam nimalo optimističan..
A kako će i naći trenera, ne mogu da nađu igrača koji je već bio naš.
P.S. Možda nas Repuh i iznenadi, pa promijeni formaciju na bolje, organizaciju, povuče neke poteze kao Guardiola
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mahalsska, dolaze nam 4 kapitalca sutra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- AlfredNobel
- Kontakt:

OFF TOPIC.. I kako očekivati napredak u ligi dok je ovakvih likova? Hladno frajer objavio na fejsu sliku, neka stranica preuzela i pukla neki opis, ovaj lijevi im prijetio u inbox. Dok je ovakvih debila nama nema napretka. Dobro se sjećam kad mi je rođak pričao prije par godina za Adilovića. Kaže dan pred tekmu, on se olešio u kafani, ne može na noge, govore mu kako ćeš sutra na tekmu, kaže ma yebo utakmicu.. Nikad ovdje profesionalizma i predanog odnosa!
Da nam Duško Hodžić ne objavi kakvu ovakvu sliku..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma svugdje se ba pije. Realno ovo ništa nije neobično, barem za Balkan. Sale Ilić je na klupi pijan znao presjedit pa je ostao kapiten Partizana, i Grobari mu pjesme pjevali za to. Da je nama sad Benko i da mahne po jednu svaki dan, nikom ne bi bilo krivoAlfredNobel je napisao/la:
OFF TOPIC.. I kako očekivati napredak u ligi dok je ovakvih likova? Hladno frajer objavio na fejsu sliku, neka stranica preuzela i pukla neki opis, ovaj lijevi im prijetio u inbox. Dok je ovakvih debila nama nema napretka. Dobro se sjećam kad mi je rođak pričao prije par godina za Adilovića. Kaže dan pred tekmu, on se olešio u kafani, ne može na noge, govore mu kako ćeš sutra na tekmu, kaže ma yebo utakmicu.. Nikad ovdje profesionalizma i predanog odnosa!
je li ovaj u sredini onaj Tarik Handzic sto je za nas igrao?AlfredNobel je napisao/la:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DzemoSmjecanin, Kockoglavi, ronaldo99, Vanja8 i 39 gostiju.