Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Italia
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Italia » 26 avg 2010, 18:16

nevjernik je napisao/la:
Italia je napisao/la:Juve je igrao u punom sastavu protiv Fulhama.. ali taj puni sastav je bas bio pun :lol:

Legro povrijedjen, Giorgio povrijedjen.. a Cannavaro dobio crveni u 30-oj minuti.. i penal bio.. svi koji su gledali tekmu vidjeli su da nije ni kontakta bilo.. i hajd igraj bez stopera, a bekovi su bolji u Sarajeva.. bez ironije..
ja to napisah juce na vasoj temi, pa onaj jedan vas nazva totalnom neznalicom :lol:
samo ti mene slusaj i daleko ces dogurati :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2010, 19:03

kvaraljellja)/()/) nam dolazi,zivio ItalJU*?*?*^˘^˛˘^ˇ˛^ˇ˘2
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 26 avg 2010, 19:14

JuveSissoko je napisao/la:kvaraljellja)/()/) nam dolazi,zivio ItalJU*?*?*^˘^˛˘^ˇ˛^ˇ˘2
jel to ozbiljno za napolijevog napadaca, zar oni nece se pojacavati mislim Napoli a ne prodavati

Eto prilike Interu da dodatno unakazi Bundesligu :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 26 avg 2010, 19:15

ma ispadaju Njemci ko tamo se... jedino Bayern prolazi grupu... :D
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 avg 2010, 19:16

može i šalke prođi, jedna od lakših grupa a imaju sasvim solidnu ekipu još ako im miske pređe idu oni dalje
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 avg 2010, 19:18

vuvu_zzz je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:kvaraljellja)/()/) nam dolazi,zivio ItalJU*?*?*^˘^˛˘^ˇ˛^ˇ˘2
jel to ozbiljno za napolijevog napadaca, zar oni nece se pojacavati mislim Napoli a ne prodavati

Eto prilike Interu da dodatno unakazi Bundesligu :twisted:
još ništa nije potvrđeno, mada ne vjerujem da ovi bjednici iz Juvea imaju para za njaga, prije oko mjesec Napoli je odbio 25 mil od Zenita za njega.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 26 avg 2010, 19:20

ja sam već predvidio da prolaze Hapoel Tel-Aviv i Lyon/Benfica....
sumnjam da će Schalke moći u gostima ikome bod uzet...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 26 avg 2010, 19:20

Evo sada 2 talijansko-njemačka okršaja pa ćemo da vidimo,Inter će vjerovatno bez problema u drugi krug,isto i Roma, dok Milan ima najtežu grupu, no i oni mogu dalje
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2010, 19:37

nevjernik je napisao/la:
Italia je napisao/la:Juve je igrao u punom sastavu protiv Fulhama.. ali taj puni sastav je bas bio pun :lol:

Legro povrijedjen, Giorgio povrijedjen.. a Cannavaro dobio crveni u 30-oj minuti.. i penal bio.. svi koji su gledali tekmu vidjeli su da nije ni kontakta bilo.. i hajd igraj bez stopera, a bekovi su bolji u Sarajeva.. bez ironije..
ja to napisah juce na vasoj temi, pa onaj jedan vas nazva totalnom neznalicom :lol:
Nije tačno, ja sam rekao za Sarajevo , a ti si rekao za Laktaše date podsjetim stručnjak :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 avg 2010, 19:38

Nije tačno, ja sam rekao za Sarajevo , a ti si rekao za Laktaše date podsjetim stručnjak :mrgreen:
joj razlike u PM :mrgreen:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 26 avg 2010, 19:39

<<<PreddatoR>>> je napisao/la:Evo sada 2 talijansko-njemačka okršaja pa ćemo da vidimo,Inter će vjerovatno bez problema u drugi krug,isto i Roma, dok Milan ima najtežu grupu, no i oni mogu dalje
nikad volko gluposti na jendom mjestu nisam cuo,al u jednom si upravu,MIlan moze proci a ostala 2 TALIJANA ispadaju
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 avg 2010, 19:41

nevjernik je napisao/la:
joj razlike u PM :mrgreen:
Razlika je velika :D Sarajevo No.1 (laktaši liga rs) :mrgreen: , malo offtopic ali moram...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 26 avg 2010, 19:43

van gall je napisao/la:
<<<PreddatoR>>> je napisao/la:Evo sada 2 talijansko-njemačka okršaja pa ćemo da vidimo,Inter će vjerovatno bez problema u drugi krug,isto i Roma, dok Milan ima najtežu grupu, no i oni mogu dalje
nikad volko gluposti na jendom mjestu nisam cuo,al u jednom si upravu,MIlan moze proci a ostala 2 TALIJANA ispadaju
vala ni ja nikad ovoliko gluposti ne procitah u jednoj recenici......cuj Milan moze proci, pa Milan je dobio najtezu grupu ubjedljivo, i oni su jedino u opasnosti da ne idu dalje dok Inter i Roma 100% idu dalje

p.s. Roma ce vas nabusiti :lol: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 26 avg 2010, 20:33

silenT. je napisao/la:samo je Juve i igrao u "punom" DRUGOM sastavu protiv Fulhama jer je imao pola ekipe povrijeđene, a i jedini spas mu je bio preko EL te godine...
pa pogledajte 5 godina unazad od koga su ispadali talijanski predstavnici pa onda serite ovde...
Palermo od Ml.Boleslavi, Sampdoria od Aalborga, Fiorentina od Rangersa, Sampdoria od Metalista ili Milan od Werdera... ispadali svi od velikana europskog nogometa. :D ..
aj zapitajte se što je to tako i pogledajte kakvi su sastavi tu igrali u pojedinih ekipa pa onda iznosite vaša mišljenja
ma ja talijani i francuzi isto tako bezveze zezali se pa izgube od slovacke "velikana" u fudbalu sa zelandom igraju kao da igraju sa brazilom jbt
francuzi vise se i ne sjecam s kim i kako su igrali

daj ba to kao ne moze mlada b pobjediti jedan palermo samo zato jer je iz ceske drugi iz danske skotske ukrajine
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 26 avg 2010, 20:40

Rafa možda jeste stručnjak za kup takmičenja, ali očekuje ga jako zanimljiva, da ne kažem teška (to svakako jeste) grupa. Sve je moguće.
Imam osjećaj da će Milan prvi od italijanskih klubova osigurati plasman u drugi krug, kao i to da će napraviti najbolji plasman generalno :). Romi predviđam težak prolazak u drugi krug gdje će ekspresno biti izbačeni :)
LUHG!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 avg 2010, 23:11

Braco talijani 8-) 8-) znal ko mozel se igrat football fantasy za serie A pa da napravimo nasu ligu..koliko sam vidio ima samo premiership :roll: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 27 avg 2010, 14:18

van gall je napisao/la:
Halo momak ne znam odakle ti pravo da me tako nepromišljeno citiraš,pazi malo kako upadaš,a ako mislš da će Inter i Roma teško dalje u onakvoj grupi onda ti vjerovatno i ne pratiš fudbal.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 27 avg 2010, 14:25

sarajlija89 je napisao/la:Braco talijani 8-) 8-) znal ko mozel se igrat football fantasy za serie A pa da napravimo nasu ligu..koliko sam vidio ima samo premiership :roll: :roll:
i ja bih to volio znati, ali mislim da nema, cim se a italijanskim portalima reklamira Epl fantasy
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 14:32

Grupa A: Juventus, Manchester City, Salzburg, Lech Poznan
Grupa F: CSKA Moskva, Palermo, Sparta Prag, Lausanne
Grupa I: PSV, Sampdoria, Metalist, Debrecen
Grupa K: Liverpool, Steaua, Napoli, Utrecht

mislim da ce svi proci bez problema..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 avg 2010, 14:54

Italia je napisao/la:Grupa A: Juventus, Manchester City, Salzburg, Lech Poznan
Grupa F: CSKA Moskva, Palermo, Sparta Prag, Lausanne
Grupa I: PSV, Sampdoria, Metalist, Debrecen
Grupa K: Liverpool, Steaua, Napoli, Utrecht

mislim da ce svi proci bez problema..
bi trebali proći, ali biće tu i teških utakmica za sve, a juve je dobio najgoreg iz drugog i iz četvrtog šešira
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 1 gost.