Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Evander
-
Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Dali naši cijeli jug za 1500 ulaznica.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Kao sto sam najavio. Apsulutna pobjeda strumfova. Dobili su sto su zelili, a nama opet qrcinu uvalili.
Treba bojkotovati derbi, organizovano.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
-
High
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Zip
-
Kontakt:
Sjever ce biti pun jedino ako se budu djelile djaba karte, nazalost.
-
Zagor
-
Kontakt:
Da se napokon horde izjasne oko svega... Postu su se previse usutili!!!!??
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
High
Samo je interesantno da je haman čitav broj onih koji su se nekoć kleli u vječni sjever odavno na istočnoj i zapadnoj tribini. Mentalita nultras, Cheeky Boy Flag i razne gluporije.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 15 avg 2017, 14:56
Misljenja sam da bojkoti utakmica, prazne tribine nisu nacin da klub sutra bude bolji . sjever 2010 pa do 2015 je pokazao kako moze biti uticajan na stanje kluba al tad je minimalno 3 hiljade svaku tekmu na sjeveru bilo. Promjeniti nesto mozemo kad budu pun istok pun sjever da pokazemo ljubav i snagu navijaca FKS . praznim tribinama ,pisanjem po FB forumima tesko ce se nesto napraviti .
-
Zagor
-
Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:Misljenja sam da bojkoti utakmica, prazne tribine nisu nacin da klub sutra bude bolji . sjever 2010 pa do 2015 je pokazao kako moze biti uticajan na stanje kluba al tad je minimalno 3 hiljade svaku tekmu na sjeveru bilo. Promjeniti nesto mozemo kad budu pun istok pun sjever da pokazemo ljubav i snagu navijaca FKS . praznim tribinama ,pisanjem po FB forumima tesko ce se nesto napraviti .
Da istog sam misljenja. Bolje doci veliki broj navijaca i prozivat upravu citavu tekmu.
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 15 avg 2017, 15:08
Zagor je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Misljenja sam da bojkoti utakmica, prazne tribine nisu nacin da klub sutra bude bolji . sjever 2010 pa do 2015 je pokazao kako moze biti uticajan na stanje kluba al tad je minimalno 3 hiljade svaku tekmu na sjeveru bilo. Promjeniti nesto mozemo kad budu pun istok pun sjever da pokazemo ljubav i snagu navijaca FKS . praznim tribinama ,pisanjem po FB forumima tesko ce se nesto napraviti .
Da istog sam misljenja. Bolje doci veliki broj navijaca i prozivat upravu citavu tekmu.
Pa da, nedolazak na utakmicu mi vise lici da se predajes i nemas vise snage za borbu . a nesto kad volis onda to ne pustas lahko . al realno trenutno nam nedostaje organizacije i jedinstva medju navijacima FKS .
-
zlo87
-
Kontakt:
High je napisao/la:Samo je interesantno da je haman čitav broj onih koji su se nekoć kleli u vječni sjever odavno na istočnoj i zapadnoj tribini. Mentalita nultras, Cheeky Boy Flag i razne gluporije.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
BelminM23
-
Kontakt:
BTX je napisao/la:previse je 16000 karti ali eto
Jazuk papira.
Haj biti će ljudi, realno jug će privući dosta naših navijača.
Što bi jaran od @PitarBordo rekao, uzeli smo bod protiv lidera, privući će i to.

-
skoroalen
-
Kontakt:
High je napisao/la:Samo je interesantno da je haman čitav broj onih koji su se nekoć kleli u vječni sjever odavno na istočnoj i zapadnoj tribini. Mentalita nultras, Cheeky Boy Flag i razne gluporije.

Yebi ga, svak ima svoje razloge odlaska sa sjevera. Ja sam na istok prešao kad sam skont'o da me nervira dječurlija od 16 godina koja je okupirala tribinu i koja se vere po ogradi svaku tekmu u nekom ultra fazonu, a i da mi se radije gleda tekma nego navija cijelu utakmicu. A vjerovatno sam ja tako nervirao pojavom starije momke ranije, koji su sa svojih 24-25 godina prešli sa sjevera na istok/zapad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
High
zlo87 je napisao/la:High je napisao/la:Samo je interesantno da je haman čitav broj onih koji su se nekoć kleli u vječni sjever odavno na istočnoj i zapadnoj tribini. Mentalita nultras, Cheeky Boy Flag i razne gluporije.

Šta ti kažeš na to?

-
zlo87
-
Kontakt:
High je napisao/la:zlo87 je napisao/la:High je napisao/la:Samo je interesantno da je haman čitav broj onih koji su se nekoć kleli u vječni sjever odavno na istočnoj i zapadnoj tribini. Mentalita nultras, Cheeky Boy Flag i razne gluporije.

Šta ti kažeš na to?

Da si upravu i da je to jedan od glavnih razloga slabe posjete na sjeveru. Ali, koga nema, bez njega se može.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
High
SiouxLukavac je napisao/la:
-
skoroalen
-
Kontakt:
-
Zagor
-
Kontakt:
Hajmo se mi malo aktivirati i privuci raju..preko foruma fb i istalo!??
-
sonpenn
-
Kontakt:
skoroalen je napisao/la:High je napisao/la:Samo je interesantno da je haman čitav broj onih koji su se nekoć kleli u vječni sjever odavno na istočnoj i zapadnoj tribini. Mentalita nultras, Cheeky Boy Flag i razne gluporije.

Yebi ga, svak ima svoje razloge odlaska sa sjevera. Ja sam na istok prešao kad sam skont'o da me nervira dječurlija od 16 godina koja je okupirala tribinu i koja se vere po ogradi svaku tekmu u nekom ultra fazonu, a i da mi se radije gleda tekma nego navija cijelu utakmicu. A vjerovatno sam ja tako nervirao pojavom starije momke ranije, koji su sa svojih 24-25 godina prešli sa sjevera na istok/zapad.
Isti razlog i kod mene i siguran sam jos kod dosta raje.
Sarajevo ljubavi moja.
-
skoroalen
-
Kontakt:
Zagor je napisao/la:Hajmo se mi malo aktivirati i privuci raju..preko foruma fb i istalo!??
Ma teško Boga mi, ja kome god tekmu spomenem samo se nasmije i promijeni temu... da barem nismo izgubili od GOŠKa, bolje bi to bilo. Sa 7 bodova iz 4 utakmice, dok kone imaju 9, nafurala bi se raja, a ovako ni derbi više ne predstavlja nikakvu satisfakciju.
-
hrn
-
Kontakt:
sonpenn je napisao/la:skoroalen je napisao/la:High je napisao/la:Samo je interesantno da je haman čitav broj onih koji su se nekoć kleli u vječni sjever odavno na istočnoj i zapadnoj tribini. Mentalita nultras, Cheeky Boy Flag i razne gluporije.

Isti razlog i kod mene i siguran sam jos kod dosta raje.
Treba barem na derbiju otic i ispostovati sjever
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ i 22 gosta.