0-2
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Mascheranoooo
0-2
Delo 2 asistencije! Bravo deckooo

0-2
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 20 avg 2017, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
miki na aparatima.miki_92 je napisao/la:nema nista od Dembelea, pokazao je Deulofeu da moze
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Delofeu na pola ucinka neymarove prosle sezone [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Hvala, doviđenja 
Masche
Masche
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
on se sasrao protiv reala prvu tekmu, treba mu vremena da dodje na svoje, ali je on kvalitetan igrac bez sumnje, ja to govorim otkako se poceo spominjati da ce nazad, deulofeu, roberto i semedo dobro izgledaju
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Semedo nije lose
MES QUE UN CLUB!
treba spremit novi poboljsani ugovor Rakiticu, kako samo momcina igra 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Ne treba se zavarati. Ovo je veoma tanko. Stara sredina nece nikako da trci i pod hitno standardnu trojku zamjeniti. Veoma lako je moglo otici na drugu stranu i biti 1-1
Lose je ovo, ali eto neka dva traljava gola.
Sta ka'e Semedo u rangu Douglasa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
vidi se po gradji da pojma nemamessilla je napisao/la:Lose je ovo, ali eto neka dva traljava gola.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Semedo i Roberto najbolji, Messi standardno dobar, falilo malo srece. Deulofeu aktivan.
Prvo kolo lige, s obzirom na ovoliki skart u klubu nije lose. Treba uzeti i u obzir da je protivnik Betis.
Cak i na ovoj tekmi vidis problem- nema kreacije na sredini...a kako ce i biti kad vidis ko igra.
Mascherano u godinama, ali ne mozes ga ne voliti kad onako srcano igra. Onakvi igraci su mi najdrazi.
Semedo zna lopte sigurno, a i mlad je, govorio sam fino ne sudite prema poluvremenu u Clasicu. Bit ce on itekakvo pojacanje po desnoj strani, s obzirom da je prosle godine nismo ni imali.
Semedo i Dembele bi moglo biti

Prvo kolo lige, s obzirom na ovoliki skart u klubu nije lose. Treba uzeti i u obzir da je protivnik Betis.
Cak i na ovoj tekmi vidis problem- nema kreacije na sredini...a kako ce i biti kad vidis ko igra.
Mascherano u godinama, ali ne mozes ga ne voliti kad onako srcano igra. Onakvi igraci su mi najdrazi.
Semedo zna lopte sigurno, a i mlad je, govorio sam fino ne sudite prema poluvremenu u Clasicu. Bit ce on itekakvo pojacanje po desnoj strani, s obzirom da je prosle godine nismo ni imali.
Semedo i Dembele bi moglo biti
27.10.2020
Gledo sam Arsenal u prve dvije utakmice, i ako se po jutru dan poznaje onda smo uradili veliku stvar i uzeli Semeda umjesto Bellerina.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dajte malo hejtersko-pljuvačkih postova, malo kritike
šta se sad tu stisli i ušutili...mora se pljucnti po nekome. Nemojte mi finjaka jer se vodi protiv Betisa.
Paco i Rakitić- NAPOLJE !! jbm li vam
Semedo je odlican, nema uopce sumnje u to, Deulofeu takoder dobar bez obzira sto je ovo samo Betis.
Ali ovaj Rakitic, pa covjece sto je s tobom?
on i kad pokusa potrcati ili napraviti nekakav dribling to izgleda toliko sporo kao da moja baba trci.
Ali ovaj Rakitic, pa covjece sto je s tobom?
Paco i Rakitic su uzasni, Paco doduse treba da igra u vrhu napada i da ne sudjeluje u akcijama, al aj bar se trudi iskupiti trkom bez lopte na krilu..
Rakitic jednostavno zna nestati kao niti jedan drugi igrac, covjek apsolutno nula bodova, da se ja pitam, Denis odmah u drugom poluvremenu da podje i da zamijeni pozicije sa Robertom, da se moze izvlaciti na stranu i probijati..
Semedo stvarno ore po desnoj strani, napokon pravi bek..
Mascheov start je ono sto se trazi, da je vise takvih igraca..
Deulofeu ziv, iako bi volio da jos vise proba u driblinge ici..
Znaci Rakitica i Paca klupirati, smijesni
Rakitic jednostavno zna nestati kao niti jedan drugi igrac, covjek apsolutno nula bodova, da se ja pitam, Denis odmah u drugom poluvremenu da podje i da zamijeni pozicije sa Robertom, da se moze izvlaciti na stranu i probijati..
Semedo stvarno ore po desnoj strani, napokon pravi bek..
Mascheov start je ono sto se trazi, da je vise takvih igraca..
Deulofeu ziv, iako bi volio da jos vise proba u driblinge ici..
Znaci Rakitica i Paca klupirati, smijesni
Semedo sjajan.....još ne znam zašto ali pogledaću posle snimak 
Nema smisla sada pricati o upravi dok je tekma. Sezona je pocela tek. Cilj je skupiti sto vise bodova u ovih 15tak dana dok se skart ne proda i ne dovedu 2 dribleralet3 je napisao/la:Dajte malo hejtersko-pljuvačkih postova, malo kritikešta se sad tu stisli i ušutili...mora se pljucnti po nekome. Nemojte mi finjaka jer se vodi protiv Betisa.
Za upravu je sve receno.
Brw Deulofeu-a svi zivi pljuvali, a covjek evo tek sad pravu sansu dobio da igra za prvi tim Barce. I vise je pokazao nego 50 % igraca u prvim utakmicama
Rakitica definitivno prodati.
27.10.2020
Kakav god da je Raketa, on je i dalje prajm Xavi za onog metilja Gomesa.
Kako samo malo treba da se leti sve do neba....a Betis 2X prešao centar (i čak trebao dati gol) 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.