FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma solinaš ba, bitno je da ne puca i da ne ispadnemo, nas ne kupuju titule [emoji23]
Analiza razligu!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Analiza razligu!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sad smo naebali,sace vlado rec da je cito i na drustvenim mrezama rijeci podrskewobly92 je napisao/la:
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 24 avg 2017, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Joj statistike.solinas je napisao/la:Sta kaze,narusena atmosfera![]()
20.08.17 PL Sloboda Zrinjski 0 : 2
12.08.17 PL NK Vitez Sloboda 0 : 1
06.08.17 PL Krupa Sloboda 0 : 0
29.07.17 PL Sloboda Radnik Bijeljina 0 : 1
23.07.17 PL Široki Brijeg Sloboda 2 : 0
05.07.17 CF Zrinjski Sloboda 1 : 1
28.05.17 PL Zrinjski Sloboda 3 : 0
20.05.17 PL Sloboda Krupa 1 : 3
13.05.17 PL Sloboda Radnik Bijeljina 2 : 0
05.05.17 PL Sarajevo Sloboda 1 : 0
30.04.17 PL Sloboda Željezničar 2 : 2
22.04.17 PL Sloboda Zrinjski 0 : 0
15.04.17 PL Krupa Sloboda 3 : 0
08.04.17 PL Radnik Bijeljina Sloboda 0 : 1
05.04.17 PL Sloboda Sarajevo 0 : 2
Analiziraj ovo Vladooooooooo
Garantujem da nije uvezao dvije utakmice sa istom formacijom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
stvari nisu onakve kako izgledajusolinas je napisao/la:
(nisu jos gore)
- Probisvjet
- Kontakt:
Vlado Jagodic: Sve je podredjeno tituli u narednoj sezoni. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Slobodno predji u Simin Han,takvi nam ne trebaju,nisu sposobni cekat narednu sezonu i osvajanje lige..Probisvjet je napisao/la:Vlado Jagodic: Sve je podredjeno tituli u narednoj sezoni. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jeste li vidili kako to lijepo radi uprava i opština Nama omraženog Kluba Selje. Spicice istok i već se Zapad kapariše a kod našeg dragog vođe ni šipovi se nisu osušili -neki specijalni betom i kremlja stigo. Legenda šećer dobije platu da na svaki upit novinara u vezi stadiona kome je on direktor da odgovor " Pitajte Gradsku upravu" Predsjednik nam evo godinu pravi nadvožnjak na stupinama od 100 000 KM a hoće da klub stavi na zdrave noge, Ma bitno je burek peć za ginisa ko **** sport, Vlada tk je izdvojila veliku cifru za slobodu za godinu dana- Mogu Vladi dat platu mjesečnu i dnevnicu za Analizu,Federalna vlada nezna da i postoji klub, Ma nas treba ili prodat ili raspustit, vdite li da drzavu boli ona stvar za sportom a neki se zbog radi ličnih političkih poena svađa sa mogućim investitorima ili ulagačima. Ovom našem neg se pojavi Abramović ili šeik Muhamed prva bi mu riječ bila podrži me na Izborima.
- Beduin
- Kontakt:
Pa jasta je nego narusena, ne damo covjeku da platu rahat uzima, odmah ga prozivamo.solinas je napisao/la:Sta kaze,narusena atmosfera![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mozemo se mi smijati Velezu i njihovim izvjestajima ali ljudi su organizaciono kao klub ispred nas miljama vec sada. ..Ovakav rad i pristup isplatice im se kada tada.Beduin je napisao/la:Pa jasta je nego narusena, ne damo covjeku da platu rahat uzima, odmah ga prozivamo.solinas je napisao/la:Sta kaze,narusena atmosfera![]()
Gledam lista nova nekih njihovih donatora sve imenom I prezimenom transparentno.
A gdje smo mi bez aminovanja velikog vodje ni direktor stadiona nesmije intervju dati.
A ima bas nas kojima je klub na prvom mjestu ni crveno ni zeleno samo Sloboda. ...Ako je Senad najbolje za Slobodu daj Senada ako je Azmir daj Azmira. ..ako me razumijes. ...Da se radi za klub za bolje sutra. ...
Ne mogu vjerovat brojnost fukara i da to nema ko organizovat pa Zar je interes jedino sto postoji u pm. ...
Pa da kao navijacka skupina skupe iznos neki pa da se organizuju u neko veliko gostovanje da pokazu da nas ima i da je nam stalo. .....
E moj Beduin. .....druze moj. ....vidimo se uskoro pa cu ti iznijeti par ideja. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja samo mogu reć da nakon odlaska bivseg predsjednika da Stadion vše nije posjećen kao nekada, da se nakon političkog angazovanja vođe ista grupa raspala , ja opet cestitam onoj malobrojnoj grupi koja se trudi bodriti klub, da nas voljeni gradonačelnik nakon izbora a sad će godina dana za mjesec ,više nikad nije pomeunuo klub, da sa smanjenim cjenama sezonskih manje kupljeno istih, osim u nekih par stvari a to je web stranica i mobilna aplikacija nista vise ne ide uzlaznom putanjom. To je znak koliko navijači Slobode cijene rad ove Uprave.
- Beduin
- Kontakt:
Posjetom na stadionu ti direktno finansiras klub, potpomazes dobre rezultate sto bodrenjem, sto finansijski, ali tu nastaje problem - kod nas posjetom samo punimo klubsku kasu koju ce isprazniti postojece vladajuce garniture. A kad se covjek razocara i uvjeri da tako funkcionise sport kod nas, onda ga je skoro pa nemoguce razuvjeriti ili natjerati da iznova vjeruje i pomaze. I to se ponavlja s generacije na generaciju.
Titula prvaka nase zemlje je samo brojka za klubsku historiju, finansijska injekcija za nekoliko dzepova, kao i materijal za navijace tog kluba da zaj3bavaju navijace drugih klubova, u prevodu: ciji klub je manje jadan u nasoj zemlji. Ja bih to preformulisao i na ovaj nacin: jesmo li ove sezone manje ili vise jadni u odnosu na prethodnu sezonu. Sve ostalo je utopija, sanjarenje, bajka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledam ove kvale EL....nema veze sto su smijesne domzale veceras na Velodromu, nema veze sto naka škendija il kako god ugosti Milan.... najbitnije je da nasa Sloboda se dokopa LZP ....j e b e m li ti fudbal i majku....sve ste unistili u ovom gradu majku vam j e b e m gladnu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bas tako druze, ne samo za Slobodu već i za kompletan BH Fudbal. Kad vidis da su u grupnu fazu prosli svi klubovi osim iz BiH i CG onda se zna koliko smo mi daleko od svega, Sto se tiče Tuzle ovdje su bitniji solarna drva po panci gde na 10 000 kupaca mozes punit 4 telefona, bitni su lični interesi u politici, ma netreba mo se nervirat . Ja sam se sve nervirao do utakmice sa Zrinjskim. Od danas me Bh fudbal neinteresuje. Nek se oni ganjaju, odem onak malo da ubijem 2 sata i to samo kad je lijepo vrijeme. **** ovo svestaragarda je napisao/la:Gledam ove kvale EL....nema veze sto su smijesne domzale veceras na Velodromu, nema veze sto naka škendija il kako god ugosti Milan.... najbitnije je da nasa Sloboda se dokopa LZP ....j e b e m li ti fudbal i majku....sve ste unistili u ovom gradu majku vam j e b e m gladnu
Ovi se ne bi mogli dokopat ni za sajam sljive u Gradaccu........kakva ba LZP.....jedino bi Tandir i Culum mogli nesto uraditi kad bi se plasirali na sajam sljive.....staragarda je napisao/la:Gledam ove kvale EL....nema veze sto su smijesne domzale veceras na Velodromu, nema veze sto naka škendija il kako god ugosti Milan.... najbitnije je da nasa Sloboda se dokopa LZP ....j e b e m li ti fudbal i majku....sve ste unistili u ovom gradu majku vam j e b e m gladnu
Kako ce biti pomaka ikakvog kad samo pet sest Tuzlanskih firmi daje reklamu Slobodi,kad Grad koji treba da to najvise finansira gleda da nekog Azmira nadje i uvali mu finansiranje i brigu. Fudbal je kako vidimo na primjeru Osijeka,Rijeke,Hajduka,Partizana Vardara biznis veliki i malo veci projekat od lokalnih interesa. LZP je kao vrh domet nasa realnost.staragarda je napisao/la:Gledam ove kvale EL....nema veze sto su smijesne domzale veceras na Velodromu, nema veze sto naka škendija il kako god ugosti Milan.... najbitnije je da nasa Sloboda se dokopa LZP ....j e b e m li ti fudbal i majku....sve ste unistili u ovom gradu majku vam j e b e m gladnu
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kaki smo dobro je
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Igrali Vardar i Sloboda u Skoplju, te godine Sloboda isla avionom iz Beograda za Skopje. Utakmica pocela, poslije pola sata sudija svira nepostojeci faul za Vardar, igraci pitaju zbog cega, kaze sudija "nek i oni mali igraju". Danas se Vardar plasirao u LP
, a Slobodu siluje ko stigne.....hvala NJUO, hvala sportskom direktoru, hvala Vladi i trecerazrednim igracima....samo tako nastavite....i veliko hvala na sipovima.
Evo sad gledam na fan page Marijana karta fudbalske evrope, gdje jeMakedonija( Vardar) postala 40 država koja ima predstavnika u grupnoj fazi Evropskih takmičenja. na karti se vide BiH, Kosovo, CG, Island, Moldavija i F.Ostrva i Armenija. Zalosno je prije svega od ovih Sarajevskih uhljebara u NS BiH a zatim od lokalnih sredina. al evo ljep tekst
"Ovako izgleda mapa fudbalske Evrope.
Makedonija je večeras postala 40. zemlja koja ima predstavnika u grupnoj fazi jednog od evropskih kupova od kad je Liga prvaka formirana.
Na mapi se ne vide svi jer **** Lihtenštajn, Gibraltar i San Marino svaki imaju populaciju koja bi čitava stala na stadion Koševo (i opet ga ne bi napunili), stanovnici Andore stali bi svi na Veležov stadion u Vrapčićima, a Farska Ostrva imaju stanovnika otprilike kao Gračanica, par stotina gore-dole. Sve ove zemlje imaju ili amatersku ligu ili je nemaju nikako.
Island ima 20 hiljada manje ljudi nego opština Novi Grad u Sarajevu (doduše imaju vodu), a Crna Gora, Malta i Luksemburg otprilike imaju stanovnika koliko i šire područje Sarajeva.
Ostaju još giganti poput Litve, Sjeverne Irske, Estonije, Kosova (koji se tek priklljučio takmičenju) ili Armenije čija liga ima šest klubova od kojih je pet iz Jerevana.
Ja sam ono čega nema
Ja sam ono što ti se sprema
Ja sam budućnost
Da li ti se sviđam
"Ovako izgleda mapa fudbalske Evrope.
Makedonija je večeras postala 40. zemlja koja ima predstavnika u grupnoj fazi jednog od evropskih kupova od kad je Liga prvaka formirana.
Na mapi se ne vide svi jer **** Lihtenštajn, Gibraltar i San Marino svaki imaju populaciju koja bi čitava stala na stadion Koševo (i opet ga ne bi napunili), stanovnici Andore stali bi svi na Veležov stadion u Vrapčićima, a Farska Ostrva imaju stanovnika otprilike kao Gračanica, par stotina gore-dole. Sve ove zemlje imaju ili amatersku ligu ili je nemaju nikako.
Island ima 20 hiljada manje ljudi nego opština Novi Grad u Sarajevu (doduše imaju vodu), a Crna Gora, Malta i Luksemburg otprilike imaju stanovnika koliko i šire područje Sarajeva.
Ostaju još giganti poput Litve, Sjeverne Irske, Estonije, Kosova (koji se tek priklljučio takmičenju) ili Armenije čija liga ima šest klubova od kojih je pet iz Jerevana.
Ja sam ono čega nema
Ja sam ono što ti se sprema
Ja sam budućnost
Da li ti se sviđam