klma1 je napisao/la:al deremo najjaci smo. Bas me zanima moze li se dobiti neka ova pripremna utakmica protiv nizeligasa a da se ne primi go.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
DRŽAVA TUZLA!!
Ekro, nova ubjedljiva pobjeda, Vladina masina se zagrijava :kafa:
Ako ovako Vlado nastavi postat cemo strah i trepet za sve ove niželigaške ekipeChinaglia je napisao/la:Ekro, nova ubjedljiva pobjeda, Vladina masina se zagrijava
DRŽAVA TUZLA!!
moj Ekro, prvo slijedi osvajanje turnira, a potom ce GOSK bit ispresavijan :kafa:NjonjoVam je napisao/la:Ako ovako Vlado nastavi postat cemo strah i trepet za sve ove niželigaške ekipe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Chinaglia je napisao/la:Ekro, nova ubjedljiva pobjeda, Vladina masina se zagrijava :kafa:
Poslije osvajanja turnira moze se onda prvo cestitat GOSKU pa ga onda i izanaliziratChinaglia je napisao/la:moj Ekro, prvo slijedi osvajanje turnira, a potom ce GOSK bit ispresavijanNjonjoVam je napisao/la:Ako ovako Vlado nastavi postat cemo strah i trepet za sve ove niželigaške ekipeChinaglia je napisao/la:Ekro, nova ubjedljiva pobjeda, Vladina masina se zagrijava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danas Vlado lagano po prvi trofej ove godine 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Dozivio sam da osvojimo nesto
.Pobjedili smo 2 : 0. Husic i Krpic dali golove. Grahovac po meni najbolji igrac.
Mjera nam je druga federalna. 
Pa zar NK Mramor već i nije tamo?NKMramor je napisao/la:Mjera nam je druga federalna.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
I protiv Mramora Grahovac je bio jedan od boljih uz Ordagu i Krpica.
Eto Vlado osvojio si titulu, hajmo sad doviđenja.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Imal @NKMramore slika kako dizemo trofej ? Jel ga Ordaga digao
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ekro gleda i ne vjeruje :kafa:
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne mogu nas vise hebavati da nemamo titulu. Vlado najuspjesniji trener. Dobio prvu titulu u Tuzlu. Jest da nije izdaleka al tituli se ne gleda u zube.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čestitam Chinaglii na osvojenom turniru!!Najteze je igrati protiv minornih ekipa...a mi ih razvalismoChinaglia je napisao/la:Ekro gleda i ne vjeruje
DRŽAVA TUZLA!!
Osvajači Kupa prvoligaša SFRJ 1971. To ni Vlado nije znao, tako da se ne moze hvalit turnirom u Mramoru 
Niko, niko, samo Sloboda
Taj se kup ne pika, nema halal certifikat. Nisu nam nikad halalili......katarakta je napisao/la:Osvajači Kupa prvoligaša SFRJ 1971. To ni Vlado nije znao, tako da se ne moze hvalit turnirom u Mramoru
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/jagodi ... ati/249708Skver je napisao/la:Taj se kup ne pika, nema halal certifikat. Nisu nam nikad halalili......katarakta je napisao/la:Osvajači Kupa prvoligaša SFRJ 1971. To ni Vlado nije znao, tako da se ne moze hvalit turnirom u Mramoru
Pogledaj negdje od 1:50
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.