Nije tacno Janjos je trazio veznjaka il dva ljudi mu doveli Rahmanovica,Adukora i Stanojevica dobre igrace a lik na dohvat ruke imo Herica al forsiro Radovca i Sarica dva kloca,i na sredini mrtva promaja bila. Hebo upravu al dobra pojacanja su nam dosla za ove lige,da su nam dosli ovi livadici sto je zeljo i zrinjsko doveo bacili bi atomskuzagorski je napisao/la:Ova iznenadna hiperprodukcija veznjaka je samo pokazatelj da nam je transfer politika katastrofalna. Pricalo se da nam fali veznjak i krkani doveli kojeg god su veznjaka mogli dovesti,a istovremeno se zapustila odbrana/stoperi.
Ako vec hoce nesto da naprave onda trebaju Husrefi dato odrijesene ruke da dovede tacno one igrace koji mu trebaju i da otpusti one koji su nepotrebni.
Jednostavno transfer-politiku nam ne mogu i ne smiju vise voditi Faruk,Sabrina i Valentin!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Adukor je dosao poslije Cale,a i Stanojevic cini mi se. A takode je Cala trazio i stopera pa ga nije dobio.zagor1987 je napisao/la:Nije tacno Janjos je trazio veznjaka il dva ljudi mu doveli Rahmanovica,Adukora i Stanojevica dobre igrace a lik na dohvat ruke imo Herica al forsiro Radovca i Sarica dva kloca,i na sredini mrtva promaja bila. Hebo upravu al dobra pojacanja su nam dosla za ove lige,da su nam dosli ovi livadici sto je zeljo i zrinjsko doveo bacili bi atomskuzagorski je napisao/la:Ova iznenadna hiperprodukcija veznjaka je samo pokazatelj da nam je transfer politika katastrofalna. Pricalo se da nam fali veznjak i krkani doveli kojeg god su veznjaka mogli dovesti,a istovremeno se zapustila odbrana/stoperi.
Ako vec hoce nesto da naprave onda trebaju Husrefi dato odrijesene ruke da dovede tacno one igrace koji mu trebaju i da otpusti one koji su nepotrebni.
Jednostavno transfer-politiku nam ne mogu i ne smiju vise voditi Faruk,Sabrina i Valentin!
Ne znam,ali mi djeluje da su ovi iz Uprave dovodili igrace po svojim nekim semama,da nije puno tu pitan strucni stab. Evo ti primjer Lelica i Livaka,ako ih je Cala trazio,zasto im fakticki nikada nije dao sansu da igraju?
Kakav penal svira gurbetima u bijeljini majku im hinjavu samo nastavili da im stimaju ko i prosle god
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Valja se nervirati na sljedećoj protiv njih.Sarajevo - Vitez:
2013 / 2014. 4 - 0
2014 / 2015. 1 - 0
2015 / 2016. 4 - 0
2016 / 2017. 1 - 0
2017 / 2018. 4 - 0
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedini igrac koji ce bit u prvi 11 proti vatikana je LELIC
HERIC JE ODIGRO VEOMA DOBRO
JA DA SAM HUSREF JA BI NEDIMA u prvi 11 ubacio umjesto ahmeta.
Definitivno skart u ekipi je pavlovic sasa i bekic a mi nemamo natim pozicijama alternativu.
Vitez je **** od ekipe, al se moglo vidjet na prvu da jehusref bolji trener nego mehmed i promaha.
Cala je lelica bez ikakvog razloga zakovo za klupu, jucebio naj bolji igrac
HERIC JE ODIGRO VEOMA DOBRO
JA DA SAM HUSREF JA BI NEDIMA u prvi 11 ubacio umjesto ahmeta.
Definitivno skart u ekipi je pavlovic sasa i bekic a mi nemamo natim pozicijama alternativu.
Vitez je **** od ekipe, al se moglo vidjet na prvu da jehusref bolji trener nego mehmed i promaha.
Cala je lelica bez ikakvog razloga zakovo za klupu, jucebio naj bolji igrac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze li doci 5 hiljada protiv ŠB?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nas u BL prebiju bukvalno,a svaki nas kontakt kaznjavo kartonima al nije da nismo navikliInijesta je napisao/la:Kakav penal svira gurbetima u bijeljini majku im hinjavu samo nastavili da im stimaju ko i prosle god
Ako te sretnem kao jučer, može.MortemHz je napisao/la:Moze li doci 5 hiljada protiv ŠB?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baš smo se fino ispričali.High je napisao/la:Ako te sretnem kao jučer, može.MortemHz je napisao/la:Moze li doci 5 hiljada protiv ŠB?
High je napisao/la:Valja se nervirati na sljedećoj protiv njih.Sarajevo - Vitez:
2013 / 2014. 4 - 0
2014 / 2015. 1 - 0
2015 / 2016. 4 - 0
2016 / 2017. 1 - 0
2017 / 2018. 4 - 0
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa i juce nam poniste cist gol i ne svira cist penal, a **** plavim od ligeza prvaka prosle sezone sviraju i moguce i nemoguce i kako da im covjek ne zeli sve najgorezagor1987 je napisao/la:Nas u BL prebiju bukvalno,a svaki nas kontakt kaznjavo kartonima al nije da nismo navikliInijesta je napisao/la:Kakav penal svira gurbetima u bijeljini majku im hinjavu samo nastavili da im stimaju ko i prosle god
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
U sljedećoj utakmici nek Bekić uveže dva centaršuta u šesnesterac, ovdje će se razglabati i govoriti kako on nije džaba izabran za najboljeg lijevog beka i pozvan u reprezentaciju kada se igralo u Japanu, pisat će se kako je jedan od najboljih bekova u ligi.
Šta jedna pobjeda uradi, kao da smo pobjedili Zrinjskog u Mostaru i dobili 9 bodova.
Odmah slatke muke, svi dobri, najbolji, problem ko će na klupu, da je da svi igraju jer su svi dobri.... smiješno.
Ne umanjujem pobjedu i dobru igru, ne umanjujem dobru igru Herića, Bekića i ostalih. Nadajmo se da će to potrajati ALI daleko od toga da smo odjednom "proigrali" i da su amateri za vrijeme reprezenativne pauze i pobjede protiv Viteza prešli automatski u profesionalce i dobre igrače.
Ja za Herića na osnovu dvije utakmice ne mogu reći da je dobar igrač, istina, dobro je igrao juče, ali da ga vidimo protiv lištice, u derbiju, u malo jačim utakmicama. Za mene je i nakon ove utakmice više od 70% igrača teški amateri ali ako nastavimo ovako, mislim da bi mogli i završiti u LZP, ali daleko smo još od toga.
UPRAVA NAPOLJE, SVE VAM YEBEM!
Šta jedna pobjeda uradi, kao da smo pobjedili Zrinjskog u Mostaru i dobili 9 bodova.
Odmah slatke muke, svi dobri, najbolji, problem ko će na klupu, da je da svi igraju jer su svi dobri.... smiješno.
Ne umanjujem pobjedu i dobru igru, ne umanjujem dobru igru Herića, Bekića i ostalih. Nadajmo se da će to potrajati ALI daleko od toga da smo odjednom "proigrali" i da su amateri za vrijeme reprezenativne pauze i pobjede protiv Viteza prešli automatski u profesionalce i dobre igrače.
Ja za Herića na osnovu dvije utakmice ne mogu reći da je dobar igrač, istina, dobro je igrao juče, ali da ga vidimo protiv lištice, u derbiju, u malo jačim utakmicama. Za mene je i nakon ove utakmice više od 70% igrača teški amateri ali ako nastavimo ovako, mislim da bi mogli i završiti u LZP, ali daleko smo još od toga.
Kakve su ovo priče o LZO?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da nas skaut vodi do kraja mi ne bi zavrsili u ligi za opstanak, realno samo.SiouxLukavac je napisao/la:U sljedećoj utakmici nek Bekić uveže dva centaršuta u šesnesterac, ovdje će se razglabati i govoriti kako on nije džaba izabran za najboljeg lijevog beka i pozvan u reprezentaciju kada se igralo u Japanu, pisat će se kako je jedan od najboljih bekova u ligi.
Ma pusti bu..luBelminM23 je napisao/la:Kakve su ovo priče o LZO?
SiouxLukavac je napisao/la:U sljedećoj utakmici nek Bekić uveže dva centaršuta u šesnesterac, ovdje će se razglabati i govoriti kako on nije džaba izabran za najboljeg lijevog beka i pozvan u reprezentaciju kada se igralo u Japanu, pisat će se kako je jedan od najboljih bekova u ligi.
Da je jucer na klupi sjedio Repuh ne bi pobjedu ni dozivio.
Igraci nikad nisu ni bili losi, nego su ih losi vodili.
6 igraca na terenu ispod 21 godine.
Treba postojati autoritet na klupi da bi igraci proigrali. Nije isto kad ti sjedi Repuh ili Husref, to znaju i igraci, pa time i odnos prema igri je drugaciji.
Dolazite ovdje sa pricama kao da u Zrinskom igraju igraci Reala. U kondara glavni napadac usrani Kajkut.
Samo polahko, za par mjeseci neces imati sta pisati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
emir79 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:U sljedećoj utakmici nek Bekić uveže dva centaršuta u šesnesterac, ovdje će se razglabati i govoriti kako on nije džaba izabran za najboljeg lijevog beka i pozvan u reprezentaciju kada se igralo u Japanu, pisat će se kako je jedan od najboljih bekova u ligi.
Da je jucer na klupi sjedio Repuh ne bi pobjedu ni dozivio.
Igraci nikad nisu ni bili losi, nego su ih losi vodili.
6 igraca na terenu ispod 21 godine.
Treba postojati autoritet na klupi da bi igraci proigrali. Nije isto kad ti sjedi Repuh ili Husref, to znaju i igraci, pa time i odnos prema igri je drugaciji.
Dolazite ovdje sa pricama kao da u Zrinskom igraju igraci Reala. U kondara glavni napadac usrani Kajkut.
Samo polahko, za par mjeseci neces imati sta pisati.
ali je pobjeda sigurnaLik je napisao/la:High je napisao/la:Valja se nervirati na sljedećoj protiv njih.Sarajevo - Vitez:
2013 / 2014. 4 - 0
2014 / 2015. 1 - 0
2015 / 2016. 4 - 0
2016 / 2017. 1 - 0
2017 / 2018. 4 - 0
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Ma rođen u Dubrovniku, jednom sam mu na prepucavanjima yebo sve tuzlansko pa me raja provali, lik rođeni Dubrovčanindundee je napisao/la:???skoroalen je napisao/la:Nemoj to "čamuga", nije lijepo, jbg.RichmanBiH je napisao/la:Pa npr Saric ce protiv listice igrati desno krilo, sredino Stanojevic - Heric, ispred Rahmanovic, desno Lelic/Krste. A mozda nas Hus iznenadi, meni je iskreno heric bolji od stanojevica. Tu je I camuga.
Po meni je Sarić na krilu s*anje na kvadrat. Ako već igra nek igra svoju poziciju. A Sarić i Stanojević su odlični igrači i mislim da bi kao tandem rasturali. Al' onda je tu teško odbacit Adukora. Sarića bih ja davno poslao nazad u Dubrovnik, nikad mi se nije sviđao kao fudbaler. A koji smo "baksuzi", sad će se i on vratit u onu formu kakvu je imao u Slobodi, onda imaš četiri odlična veznjaka i jednog potencijalno dobrog (Adukor), i ko će onda igrat? Belaj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sta ti ocekujes od igraca koji nikad seniorski fudbal nisu igrali da lete po terenu i po 10 asistencija daju i golova? Mladi igraci au skloni padovima tako da mene nece cuditi da sljedecu ocajan bude al necu reci da je kloc sigurno jer nije,bolje centrira od cijelog timaSiouxLukavac je napisao/la:U sljedećoj utakmici nek Bekić uveže dva centaršuta u šesnesterac, ovdje će se razglabati i govoriti kako on nije džaba izabran za najboljeg lijevog beka i pozvan u reprezentaciju kada se igralo u Japanu, pisat će se kako je jedan od najboljih bekova u ligi.