Pa zarazliku od Sarajeva ostali klubovi bar imaju svoj stadion,sta ima veze koliki je kapacitetfaba je napisao/la:Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
A na njoj se nalaze podaci koji nas ovdje interesuju a to jeste broj sjedecih mjesta na Grbavici.
Neko od vas mora imati tu sliku.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
joj ajd ne pocinji te glupe price molim te ...admin brisi ovo zivota ti sad ce se 10 njih nadovezati na ovo ....r_emir je napisao/la:Pa zarazliku od Sarajeva ostali klubovi bar imaju svoj stadionfaba je napisao/la:Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
A na njoj se nalaze podaci koji nas ovdje interesuju a to jeste broj sjedecih mjesta na Grbavici.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Kakav si ti debil sestre mi.r_emir je napisao/la:Pa zarazliku od Sarajeva ostali klubovi bar imaju svoj stadion,sta ima veze koliki je kapacitetfaba je napisao/la:Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
Ko te dira uopste?
Kapiras li o cemu sam govorio?
Zadnja izmjena: faba, dana/u 31 avg 2010, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Elektrika
- Kontakt:
Kod vas ima više stolica nego što imate zubavjeran1987 je napisao/la:bar nisu po dvije stolicefaba je napisao/la:Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
Neko od vas mora imati tu sliku.koliko god da ih ima mi slabo kad sjedimo i koliko god da ih ima one su u nasem vlasnistvu,a vi
nego kakva ti je seka aaaa
Oni vise na nasoj temi zato sto je njihova prica ispricana,the end.Da im ne zamjerimo puno zato sto zele biti dio nase,ipak su oni nasi savremenici i svjedoci preokreta u eri BH fudbala koju kreira nase rukovodstvo kluba i mi sami.Neka dodju,neka nam se dive:-D
KAD JA PODJOH NA KOSEVO...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
vjeran1987
- Kontakt:
pogrijesio si mi nemamo nikako zuba,mi vas zlostavljamo bez zubaElektrika je napisao/la:Kod vas ima više stolica nego što imate zubavjeran1987 je napisao/la:bar nisu po dvije stolicefaba je napisao/la:Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
Neko od vas mora imati tu sliku.koliko god da ih ima mi slabo kad sjedimo i koliko god da ih ima one su u nasem vlasnistvu,a vi
nego kakva ti je seka aaaa
kao prvo ti jedan od zadnjih koji treba meni govoriti neke stari jer si se u vise navrata dokazao svojim debilizmom protiv veceg sarajevskog kluba ,svaki podatak koji sam naveo je tacan a pogotovo ovaj oko juzne tribinei neznam sta tebe uposte briga na temi fks koliko prima jug na stadionu grbavicaUPS je napisao/la:Ovakvima poput tebe jednostavno treba zabraniti pristup forumu, sto zbog nekulture u dijalogu sto zbog toga jer si replicirao a nisi naveo niti jedan jedini tacan podatak! Fakat ne kontam kome se ovakvi likovi obracaju??Cuspajz je napisao/la: jug 2564 stolice,glupko na jugu je najmanji sektor c koji ima 786 stolica a ostali su svi veci za minimalno 100 stolica i kapacitet mu je oko 3300-3400 stolica ,takodzer drago mi je sto si predstavio kapacitet sjevera na 6000 a juga na 3500 na kosevu iako se radi o tribinama koje imaju slicno konfiguraciju i razlikuju se u 350/400 stolica radi skracenog dijela juga kod semafora
NEVJEROVATNO![]()
![]()
Ne znam kako im ovo uspijeva, ali fakat
Vjeran, dobro je što nemaš zuba. Ne možeš nas ugristi dok nam pušiš!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
ja bas sad njihovu temu listaao i nigdjje naseg pposta aa oni ovvdje visee....daljee nebiih da kkomentarisemsjever je napisao/la:Oni vise na nasoj temi zato sto je njihova prica ispricana,the end.Da im ne zamjerimo puno zato sto zele biti dio nase,ipak su oni nasi savremenici i svjedoci preokreta u eri BH fudbala koju kreira nase rukovodstvo kluba i mi sami.Neka dodju,neka nam se dive:-D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
strasan si, necu rec da ti je prica glupa i da si fulio poentu, pasa moj za razliku od Sarajeva ostali klubovi imaju samo stadion,r_emir je napisao/la:Pa zarazliku od Sarajeva ostali klubovi bar imaju svoj stadion,sta ima veze koliki je kapacitetfaba je napisao/la:Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
PS stvarno nekontam koji ce ku*ac nekim klubovima stadion, kad ima publike za 20-ak stolica, dodje im stadion ko staklena figurica na regalu, lijepa je al nema svrhe...
Zadnja izmjena: xcober, dana/u 31 avg 2010, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ako sam strašan,treba da se bojis i da ne pricas svasta, niko nista nije rekao za kvalitet FK Sarajeva,riječ je bila o stadionu i kapacitetu stadiona i o provokacijama na račun Željezničaraxcober je napisao/la:strasan si, necu rec da ti je prica glupa i da si fulio poentu, pasa moj za razliku od Sarajeva ostali klubovi imaju samo stadion,r_emir je napisao/la:Pa zarazliku od Sarajeva ostali klubovi bar imaju svoj stadion,sta ima veze koliki je kapacitetfaba je napisao/la:Sto ne postavite strumfovi sliku one table, koja se nalazi na ulazima svih tribina na stadionu Grbavica?
Neko od vas mora imati tu sliku.FK Sarajevo da na livadi igra bilo bi min. 5000 ljudi...
![]()
Mozes doc tako uvijek samo bez obiljezja drugih klubova i salova,nevazno ako nemas horde zla majicu
Zadnja izmjena: benajon, dana/u 31 avg 2010, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
upalis kompjuter i pravo na temu FKS
to skoro ni ja neradim
hahahah
ovo sam morao kopirrati ,pazi ONI dolaze na nasu stranicu da nama OBJASNE neke stvari !
super i onda ovo napisu
Medixon je napisao/la:Molim vas , nemojte pisat po temi od FK Sarajeva , pitari su paraziti koji se hrane nasim postovima. Ja sam otisao sa njihove teme , pokuso sam objasnit neke stvari , al ..
Cuspajz je napisao/la:
brate i ja sam se bio sklonio ali kad mi pocnu upsevi,gigant lagati i izmisljati jace od mene da im odg jer u skoro svakom postu zeljo im se spominje.
Madixon je napisao/la:
komplexi
i sta reci na ovo
gdje se to mali klub spominje
OV O JE ZA CIRKUS KOLORADO !
super i onda ovo napisu
Medixon je napisao/la:Molim vas , nemojte pisat po temi od FK Sarajeva , pitari su paraziti koji se hrane nasim postovima. Ja sam otisao sa njihove teme , pokuso sam objasnit neke stvari , al ..
Cuspajz je napisao/la:
brate i ja sam se bio sklonio ali kad mi pocnu upsevi,gigant lagati i izmisljati jace od mene da im odg jer u skoro svakom postu zeljo im se spominje.
Madixon je napisao/la:
komplexi
i sta reci na ovo
- Elektrika
- Kontakt:
Pa dobro ljudi samo traže pažnju nas znaju da su u podređenom položaju u ovom gradu pa nešto seru. Postali su kao robijaši krenu nešto da prozivaju a u biti su svjesni da nas zaboli za njih realno 
al pazi logike ONI dodju na nasu temu,mi na njihove neidemo,i napisu KOMPLEXI ,.... E TO JE PONASANJE ZA PROCUVANJE DUBOKOElektrika je napisao/la:Pa dobro ljudi samo traže pažnju nas znaju da su u podređenom položaju u ovom gradu pa nešto seru. Postali su kao robijaši krenu nešto da prozivaju a u biti su svjesni da nas zaboli za njih realno
- Elektrika
- Kontakt:
dođu na našu temu da provire šta se to dešava kod svojih komšija
i onda im se diže pritisak kad vide tebi i hairliji avatar pa se malo uznervoze
nevjerovatno je to kako su poludili poslije one naše pobjede u banovićima, imat će oni traume od blekića
nevjerovatno je to kako su poludili poslije one naše pobjede u banovićima, imat će oni traume od blekića
Smorište ljudi 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Kako su samo dosadni hehe hoce nesto da dokazu al mi idemo dalje i NABIJAMO KOMPLEKSE zato nek niko kod njih ne pise niste to njima smeta!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.