Pa da li postoji veća legenda od Saše Vugdalića? Kakva dominacija sad u studiju na odjavi utakmice!!
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Off:
Pa da li postoji veća legenda od Saše Vugdalića? Kakva dominacija sad u studiju na odjavi utakmice!!

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Idemo favoriti u septembru mjesecu nakon dva kola 
kaze vugdalic, za napaceni narod na kraju prenosa
Pa jeb.em ti mater napacenu vise
Pa jeb.em ti mater napacenu vise
Basel istakao kandidaturu za osvajanje LPjelle je napisao/la:Idemo favoriti u septembru mjesecu nakon dva kola
sta je sad uradio?BoixosNois1899 je napisao/la:Off:
Pa da li postoji veća legenda od Saše Vugdalića? Kakva dominacija sad u studiju na odjavi utakmice!!![]()
Krecu prognoze i ide jedna sokantna, Juve ne osvaja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zašto Belmina prizivate?Pogba je napisao/la:Krecu prognoze i ide jedna sokantna, Juve ne osvaja.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: RE: Re: Champions League 2017/18
Ovom prilikom se nadamo da se nece javiti.Kawhi je napisao/la:Zašto Belmina prizivate?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: Champions League 2017/18
U studiju na kraju prijenosa održao motivacioni govor pred tekmu sa Belgijom u oktobru.Quinlan je napisao/la:sta je sad uradio?BoixosNois1899 je napisao/la:Off:
Pa da li postoji veća legenda od Saše Vugdalića? Kakva dominacija sad u studiju na odjavi utakmice!!![]()
![]()
Uglavnom spominjao je "napaćeni narod", "ja vjerujem", "gospoda iz saveza" i tako to.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
mater mu napacenu
Bit ce zanimljiva LP definitivino: Barca, Rejal, Chelsea, Atletico, PSG, City, United, Juve sve ekipe bas jake...moglo bi ludilo od tekmi biti u 1/4 finalu
Bayern me stvarno razocarao, mislio sam da ce ako nista ustopati parizane...ali cim sam vidio postavu nisam nista drugo ni ocekivao. Igrati bez krila danas u nogometu je nelogicno i sramotno.
Ali dobijes koliko si ulozio...pa nek sad prde kako su najveci klub jer najmanje trose medju ovim top ekipama
Aposlutno nikog potrebnog nisu doveli, krila im imaju zajedno 70 godina. Nedopustivo za takvog velikana.
Bayern me stvarno razocarao, mislio sam da ce ako nista ustopati parizane...ali cim sam vidio postavu nisam nista drugo ni ocekivao. Igrati bez krila danas u nogometu je nelogicno i sramotno.
Ali dobijes koliko si ulozio...pa nek sad prde kako su najveci klub jer najmanje trose medju ovim top ekipama
Aposlutno nikog potrebnog nisu doveli, krila im imaju zajedno 70 godina. Nedopustivo za takvog velikana.
27.10.2020
Juve osvaja. 
Hejteri na aparatima.
Hejteri na aparatima.
Opet Rejal 
Gdje mi je Feld, jesil vidio kako se Junfran i Felipe muče jer protivniku ne mogu tacklovat i napadat krila jer ih ovi i nemaju
Gdje mi je Feld, jesil vidio kako se Junfran i Felipe muče jer protivniku ne mogu tacklovat i napadat krila jer ih ovi i nemaju
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pusti čovjeka da navija za koga on hoćerio_Ferdy88 je napisao/la:Ti Chelsea hvališ i kad treba i kad ne treba, nije ovo prvi put, slobodno priznaj da si bandwagoner
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bayern
Bundesliga

Znam da nije tema ali kad kralj Saša reče noćas dok je govorio ko u Bayernu sjedi na klupi i što ne igra npr Hummels u prvih 11, i odjednom kaže neću da razbijam glavu ili da se nerviram, koliku Ancelotti platu prima a koliku ja. Nešto u tom fazonu 
Ovo bi mogla biti najjača sezona lige prvaka u istoriji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma lik nije ni za prenosa koride,kamoli utakmica LP.
Ne mozes biti tolika neznalica,ne mozes valjati takve gluposti,ne mozes svako malo prosipat narodne "umotvorine",ne mozes pozdravljat neke jarane u toku prenosa,ne mozes biti toliko neupucen,ne mozes ne znat izgovorit ime 50% fudbalera na terenu...oh wait...mozes.
Najgore je kad ovako uzmu najbolju utakmicu radit,**** katastrofa.
Sto se tice utakmica,iznenadio sam se koliko je mocni bayo pao kurcu za usi.
Ne gledam bundesligu,al sam upratio da su losi,ali da su ovoliko losi...ccc.
Psg djeluje mocno ali tek treba da ih vidimo,brazilci u odbrani meni nikad nisu uljevali povjerenje.
Ok je kad imas brazilca za beka,ali 3/4 odbrane...
Propuh.
Ne mozes biti tolika neznalica,ne mozes valjati takve gluposti,ne mozes svako malo prosipat narodne "umotvorine",ne mozes pozdravljat neke jarane u toku prenosa,ne mozes biti toliko neupucen,ne mozes ne znat izgovorit ime 50% fudbalera na terenu...oh wait...mozes.
Najgore je kad ovako uzmu najbolju utakmicu radit,**** katastrofa.
Sto se tice utakmica,iznenadio sam se koliko je mocni bayo pao kurcu za usi.
Ne gledam bundesligu,al sam upratio da su losi,ali da su ovoliko losi...ccc.
Psg djeluje mocno ali tek treba da ih vidimo,brazilci u odbrani meni nikad nisu uljevali povjerenje.
Ok je kad imas brazilca za beka,ali 3/4 odbrane...
Propuh.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Po meni , najzanimljiviji meč knock-out faze bi bio Reall - PSG 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.