Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
to mu je plus. Ne govori pola igraca.cole-ch je napisao/la:
ili je problem sto ne govori tecno bosanski?
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Bajević, Žuti ili Katanec..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
treba nama neko sa karakterom, sto bi Ćiro reko sinoc na tvu u emisiju kada ga je voditelj pitao sta mislite o tome sto se prica da neki nasi igraci pricaju njemacki u svlacionici a ne nas jezik a ćiro u svom stilu rece "ma **** bi im mater u svlacionici samo da je neko zino njemacki. Kako ti mozes pricati njemacki kad imamo svoj jezik pi?ka ti materina." I onda rece taman da je i dzeko bilo bi napolje. Takvi autoriteti trebaju. A ne ove levate od trenera sto ne smiju nikom nista reci. Jos od Cire niko nije imao autoritet u nasoj reprezentaciji sto se selektora tice.
A vahu ne spominjite on ne zeli to je sto puta reko. Za Bilica nema para sto posto. Katanec je vjerovatno bolji od ćurana ali evo gledam slovenija nikog veceg nije ni dobila, sad ne znam o cemu se prica tu. Ruku na srce nisam ih redovno pratio al dzabe sve ako nikakvog rezultata nema.
A vahu ne spominjite on ne zeli to je sto puta reko. Za Bilica nema para sto posto. Katanec je vjerovatno bolji od ćurana ali evo gledam slovenija nikog veceg nije ni dobila, sad ne znam o cemu se prica tu. Ruku na srce nisam ih redovno pratio al dzabe sve ako nikakvog rezultata nema.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Daj nam Robija

Robi je takav CAR. Imao sam tu cast i privilegiju da se slikam s njim i nakratko porazgovaram.PrinceofVeresija je napisao/la:Daj nam Robija![]()
Uz Zengu i Milojevića najvise pokazao kao trener u Zvezdi u poslednjih 15-ak god...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
hz1987 je napisao/la:
- Sandokan87
- Kontakt:
Hahahahahahahaahahahahahahahhaahahhaahhahz1987 je napisao/la:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Pa ti si iz grada soli a nas **** boli ahahahaahahahahahahha. Koga bi ti? Ja od vasih znam samo Sakiba MalkocevicaSlobodas je napisao/la:Ako bude Osim novi selektor prestajem pratiti reprezentaciju !!! Dosta nam je zeljinih nesposobnjakovica
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
HAHAHHAHAAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAhz1987 je napisao/la:
Najjaci Pape
- Sandokan87
- Kontakt:
Srecko Katanec nas preuzima 100 %. Dobar je trener, a ima i dobru priliku da dobre igrace poslozi fino i kroz ovu ligu nacija odmah ostvari ciljeve. A i Evropsko prvenstvo je na dohvat ruke ako balerine budu shvatale ozbiljno "male" reprezentacije i tu uzimali sigurne bodove a ne kao ova dva prethodna ciklusa...Ima vremena, godinu dana da vidi s cime raspolaze...
Licno bih volio da Robi bude novi selektor. Matjaz Kek je takodjer dobar izbor mada ima pune ruke posla s Rijekom (HNL, EL) i pitanje je koliko je zainteresovan za poziciju selektora. Katanec mi je sasvim ok i dosta realan kandidat. Iako sam Zeljovac, ne bih volio Amara za selektora. Neka selektor bude neko ko ima iskustvo s reprezentacijama ili koji je vodio neke klubove van nase fildzan lige. Barbareza niposto postaviti za selektora. Upravo kako su mnogi vec rekli; niko se ne smije uciti na reprezentaciju. Svi mi volimo Barbu, ali ako ga zaista zanima ta pozicija neka onda pocne voditi neke regionalne klubove po Njemackoj i postepeno sebi graditi trenersku karijeru. Kodro je neko za koga mislim da bi mogao pozitivno uticati na ove igrace i sigurno bi imao vise autoriteta od Susica i Mese zajedno, ali sam skeptik u vezi njegovih sposobnosti. Nisam bas siguran da li je on trener za vece domete.
Vahu, Antica, Magatha, Petkovica, Bajevica i sl. necu spominjati jer sam uvjeren da niko od njih nece preuzeti.
Vahu, Antica, Magatha, Petkovica, Bajevica i sl. necu spominjati jer sam uvjeren da niko od njih nece preuzeti.
Od ovih sto se spominju definitivno sam za Mehu Kodru!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MocMahale444
Na qrcu te nosim.MocMahale444 je napisao/la:Amar Osim
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Barbarez može bit selektor al prvo neke mladje reprezentacije ili u najboljem slučaju pomoćni trener na klupi novog selektora ko god to bude...
Ne možemo priuštit sebi scenario u narednim kvalama kao npr. Alan Shearer-a u Newcastleu ili Seedorfa u Milanu koliko god on bio legenda tima,i rizikujemo da zakujemo kovčeg ovaj generaciji zarad neiskustva u narednom ciklusu
Ne možemo priuštit sebi scenario u narednim kvalama kao npr. Alan Shearer-a u Newcastleu ili Seedorfa u Milanu koliko god on bio legenda tima,i rizikujemo da zakujemo kovčeg ovaj generaciji zarad neiskustva u narednom ciklusu
Ako je Kodro u opticaju onda on. Mada mislim da ce on tesko napustiti Svicarsku.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, invincible1921 i 32 gosta.