NEZALAGANJE je napisao/la:@Monolog Da,sad ima igrac ima pravo jednog driblinga prije kosa,a dodavacu se upisuje ass.
Znas li od kada je ovo?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
NEZALAGANJE je napisao/la:@Monolog Da,sad ima igrac ima pravo jednog driblinga prije kosa,a dodavacu se upisuje ass.
Nisam siguran,ali min.3-4 god je vec ovako.BernardBarnjak je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:@Monolog Da,sad ima igrac ima pravo jednog driblinga prije kosa,a dodavacu se upisuje ass.
Znas li od kada je ovo?
Ma meni je glupost da neko dribla,makar i jednom,a ti mu das ass.Pa valjda se ass tako i zove zato sto te neko "spojio" direktno s kosem.Monolog je napisao/la:Nisam nešto toliko gledao evoluciju pravila o asistencijama, pa ne mogu reći kad se tačno sve to "prilagodilo" (da ne kažem promijenilo), al' iskreno, neke asistencije ja ne bih ni u ludilu račun'o.NEZALAGANJE je napisao/la:@Monolog Da,sad ima igrac ima pravo jednog driblinga prije kosa,a dodavacu se upisuje ass.
Znaš i sam da se u Evropi prije nije računala asistencija ukoliko je koš uslijedio nakon pasa od parket.Pa to nema nigdje.
Sad smo i mi malo liberalniji, mada dosta stvari opet ne ubrajamo kao asistenciju za razliku od Amera. Al' to su neke druge priče.
Nisam provjeravao, al' mislim da sam nešto čuo da je od 2012. godine. Eh, ne znam je l' to baš za ovo što je spominjao Nezalaganje ili...?BernardBarnjak je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:@Monolog Da,sad ima igrac ima pravo jednog driblinga prije kosa,a dodavacu se upisuje ass.
Znas li od kada je ovo?
Je l' moguće (ispravi me ako griješim) da je prošle sezone u Euroligi bilo ovakvih asistencija.KK_Bosna je napisao/la:Al sad na evropskom prvenstvu su se asistencije pisale nakon dodavanja nakon kojeg su bacanja uslijedila.. Naravno ako izvodjac pogodi barem jedno
Bilo je, ali nisu bili cesti slucajevu... Ali na evropskom kad sam odgledao prve dvije tekme, masovno sam poceo igrati na klafionici asistencijeMonolog je napisao/la:Je l' moguće (ispravi me ako griješim) da je prošle sezone u Euroligi bilo ovakvih asistencija.KK_Bosna je napisao/la:Al sad na evropskom prvenstvu su se asistencije pisale nakon dodavanja nakon kojeg su bacanja uslijedila.. Naravno ako izvodjac pogodi barem jedno

Koliko je ova Area 21 bespotrebna.BernardBarnjak je napisao/la:Bonzi Wells![]()
![]()
+1Kawhi je napisao/la:Koliko je ova Area 21 bespotrebna.BernardBarnjak je napisao/la:Bonzi Wells![]()
![]()
Pa logicno kad je uzasno vodi. Ko riba na suhom.IlCapitano je napisao/la:Ili to ili zato što je KG tu
Bas ti bude neugodno dok gledas.miki_92 je napisao/la:+1Kawhi je napisao/la:Koliko je ova Area 21 bespotrebna.BernardBarnjak je napisao/la:Bonzi Wells![]()
![]()
cringe fest
Ugusim zvuk ama bas svaki put i sacekam da prodje. Mislio sam da ce ga ukinuti nakon prosle sezone, ali vidi cuda, jos mu sredise studio.Kawhi je napisao/la:Koliko je ova Area 21 bespotrebna.BernardBarnjak je napisao/la:Bonzi Wells![]()
![]()

Meanwhile D'Angelo Russell averaging 27.8ppg 4.6rpg 7.2apg 1.8spg in Brooklyn Nets. Wait for 3-5 years and he will become the James Harden ll of the league.
Uz svo postovanje,brojevi igraca u slaboj ekipi i to ekipi koja zabija 120,a prima 130p mi nikako ne mogu biti relevantni.Posebno na pocetku sezone.Ne igra lose,gledao sam ga,ali James Harden i te usporedbe su smijesne.Kobe Bryant je napisao/la:Meanwhile D'Angelo Russell averaging 27.8ppg 4.6rpg 7.2apg 1.8spg in Brooklyn Nets. Wait for 3-5 years and he will become the James Harden ll of the league.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.