SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

arelinho
Kontakt:

Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga

Post Postao/la arelinho » 27 okt 2017, 12:02

Vainglorious je napisao/la:Topnik, kolega po fudbalskoj muci, ubi me ti ovaj matchup. Hem imam manje utakmica, hem su mi neki out, i jos nimalo ne pomaze sto tvoji ubise. Ovo ce ti biti najbolji week u sezoni.

Ima li ko sa bi sta trejdao?
Ja nisam topnik što se tiče fudbala već imam druge razlog zbog čega mi se zove ekipa tako. :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 okt 2017, 17:46

HordasIstok je napisao/la:

Jest da si favorit protiv mene u ovom okrsaju jbg meni se povrijedi tuner po ekipi smo dosta izjednaceni stim da imas ganisa koji pravi tu razliku danas ako ne iskoristim povoljan roster nasprem tebe gubim ovaj matcup nebi me ni cudilo da x zavrsimo mislio sam sinoc da ces me razvalit al eto u eagalu smo
Doduše, i mene su ona dvojica povrijeđenih izbacili iz takta (Jonas i D'Angelo). Al' dosta zanimljiv je dvomeč. Giannis je, kako stvari stoje, baš najbolji fantasy igrač ove godine i drago mi je da to ovi prije mene nisu primijetili. :mrgreen:

Danas imaš skoro pa meč loptu da me dokrajčiš. Nisam se odlijepio iako sam imao Griffonju i Giannisa. No, obojica imaju još po jedan meč ove sedmice, tako da... :mrgreen:

Opet, sa srećom leRu. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 27 okt 2017, 18:01

Monolog je napisao/la:

Jest da si favorit protiv mene u ovom okrsaju jbg meni se povrijedi tuner po ekipi smo dosta izjednaceni stim da imas ganisa koji pravi tu razliku danas ako ne iskoristim povoljan roster nasprem tebe gubim ovaj matcup nebi me ni cudilo da x zavrsimo mislio sam sinoc da ces me razvalit al eto u eagalu smo
Doduše, i mene su ona dvojica povrijeđenih izbacili iz takta (Jonas i D'Angelo). Al' dosta zanimljiv je dvomeč. Giannis je, kako stvari stoje, baš najbolji fantasy igrač ove godine i drago mi je da to ovi prije mene nisu primijetili. :mrgreen:

Danas imaš skoro pa meč loptu da me dokrajčiš. Nisam se odlijepio iako sam imao Griffonju i Giannisa. No, obojica imaju još po jedan meč ove sedmice, tako da... :mrgreen:

vidjet cemo veveras sta ce momci uraditi po pitanju toga :) mogli bi mi dog kakav trade vezano za ganisa :D

hvala kralju moj i tebi sretno

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 27 okt 2017, 18:06

Monolog je napisao/la:

Ma ove godine je trebalo ugrabiti Giannisa,i igrace koji se bore za ugovor. Blake vam vjerovatno nisko isao kao i kod nas,a kako izgleda imat ce bolesnu sezonu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 27 okt 2017, 18:34

Monolog je napisao/la:

Meni je kao prvom na draftu bila dilema Grk ili LBJ. Na kraju sam se odlučio za LBJ koji isto pruža strašne partije i mislim da će tako biti kroz čitavu sezonu dok Grk ne vjerujem da može čitavu sezonu. :mrgreen: :)

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 27 okt 2017, 23:47

Raja, koliko treba da prođe da bi friško dodan Free Agent bio vidljiv u timu (paytonovo stanje napokon nazvano pravim imenom). Jel moguce da FA veceras zaigra, jer ga ne vidim u timu?

Jbg Arelinho, ocito prvi dojam vara :)

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 27 okt 2017, 23:52

Igrace koje do 9 sati ujutru uzmeš, možeš koristiti isti dan, sve što poslije 9 uzmeš, tek slijedeci dan. Ali ova granica od 9 sati se pomjera, jer amerikanci ne pomjeraju sat kad i mi.

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 28 okt 2017, 00:37

dino-92 je napisao/la:Igrace koje do 9 sati ujutru uzmeš, možeš koristiti isti dan, sve što poslije 9 uzmeš, tek slijedeci dan. Ali ova granica od 9 sati se pomjera, jer amerikanci ne pomjeraju sat kad i mi.
Hvala ti drug.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 okt 2017, 17:31

LBJ moze bit ispred Antetokounmpa po renkingu jedino kad bi ovaj propustio mjesec i više zbog ozljede.U nijednom drugom slučaju.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 okt 2017, 09:38

Eto ga danas zadnji dan matchupa izmedju mene i monologa sacuvao sam prednost tj neizvijesnost veceras odlucujucih 5 vs 5 pa cemo vidjet sta kako dalje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 okt 2017, 11:05

Rule_hz je napisao/la:Eto ga danas zadnji dan matchupa izmedju mene i monologa sacuvao sam prednost tj neizvijesnost veceras odlucujucih 5 vs 5 pa cemo vidjet sta kako dalje
Ma ovo je poraz nad porazima. Prvi centar nije odigrao utakmice, najbolji šuter trojki propustio meč, drugi najbolji također, evo sad i Carroll pod upitnikom. Ono, baš oni koji donose prevagu u fantasyju, dakle igrači 4. i 5. runde su ispuhali i to je ono što će ti donijeti pobjedu. Ne vjerujem da te mogu stići i u jednoj od ovih kategorija, tako da - unaprijed čestitke za odlično odrađenu sedmicu (mada sam mijenjao kad god se to moglo).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 okt 2017, 14:18

Ma nije nesto ni pretjerano odlijepljeno izuzev ft-a i trojki ovo ostalo je sve u iegalu nista posebno sa sigurnoscu mogu bas podivljat veceras a neki podbacit a sto se mene tice i rostera najvise imam dropova i inova kad je FA u pitanju ima pozicija gdje sam tanak pravo u svakom slucaju sretno nam nek pobjedi bolji
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 okt 2017, 22:44

Dobar ovaj sabonis 5/5 11 pts 7 skok 1 st 1 blok 2 asis poluvrijeme
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 okt 2017, 12:29

Rule me ubio.
Svaka čast. Nema, kod mene su, izuzev dvije glavne opcije, skoro svi pobacili. Naravno, tu su i povrede igrača koji bi baš dobro došli u kategorijama gdje smo bili blizu (trice, šut iz igre, skokovi).
Idemo dalje. Blokade će i dalje predstavljat veliki problem.
Ove sedmice imam tri igrača manje i to pod uslovom da Jonas i Redick zaigraju. :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 okt 2017, 12:37

Hvala lave moj bilo je guravo do zadnjeg dana al eto podivljase sinoc svi a u cetvrtak je bio dan je je trebalo u obratnom scenariju da bude gdje sam 2 igraca imao nasprem tebe falio ti je redik i jonas 100% mene izvadise ove sto sam iz fa uzeo sabonis ,jeferson i justin holdey sretno ti bilo imas beton ekipu

Ps ima li gdje kompletna statistika lige u ove 2 hefte na uvid procenti skokovi idt
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 okt 2017, 12:46

Rule_hz je napisao/la:Hvala lave moj bilo je guravo do zadnjeg dana al eto podivljase sinoc svi a u cetvrtak je bio dan je je trebalo u obratnom scenariju da bude gdje sam 2 igraca imao nasprem tebe falio ti je redik i jonas 100% mene izvadise ove sto sam iz fa uzeo sabonis ,jeferson i justin holdey sretno ti bilo imas beton ekipu

Ps ima li gdje kompletna statistika lige u ove 2 hefte na uvid procenti skokovi idt
Ideš league pa team stats.

Na toj statistici se dobro držim. Ove sedmice sam vodio sve vrijeme i to sa dobrom razliko kada na kraju uzeo 5-4. :)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 okt 2017, 12:51

Nemam opciju tu na ovoj aplikaciji
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 okt 2017, 12:53

Rule_hz je napisao/la:Nemam opciju tu na ovoj aplikaciji
Ovo sam rekao za pc preko browsera, a preko aplikacije ne znam kako se može vidjeti. :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 okt 2017, 12:56

Poslao sam neke upite za trade pa ako prođe prođe. Ako imate i vi neke ideje slobodno pošaljite upit za trade pa ćemo nešto dogovarati. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 okt 2017, 15:27

arelinho je napisao/la:
I ja sam poslao nekoliko ponuda. Mislim da sam čak i tebi jednu poslao. Gledao sam da ne budemo prokleti, ni ti, a vala ni ja. :mrgreen:

Poslah i trade u kome ja dobijam u manje kategorija, al' isti je kulturno odbijen. :mrgreen: Znači, od danas je na snazi zabrana tradeanja, tako da će svi moji igrači koje sam birao biti u mom timu do kraja regularnog dijela ili će biti otpušteni te se nalaziti na listi slobodnih agenata. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []