FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Evo dajte im taj Vaš papir, neka ga izvade i traže obrazloženje. Skupština je javna, članovima se mora dati odgovor...vrlo jednostavno...Virtu4l je napisao/la:Šta mogu reći na ovo a da ne ispadnu smiješni? Pa zar bih se ja okrenuo protiv njih da nemam baš jak razlog? Ljudi nemaju pojma, bjesomučno su trošili teško zarađen novac, a nove prilive nisu obezbijedili, omladinski pogon uništili, vrijeme im je da idu.Zeljo92 je napisao/la:obojica puno pisu a nista konkretno ono ko da su u osnovnoj skoli pa pucaju suplju a nidje veze s vezom, meni je posebno interesantno sto lobotomija suti na ovo sve, nemoguce je da su slijepi ostali na onaj neandertalcov post gdje se vidi koliko para smo na igrace potrosili
E to je baš uvreda za inteligenciju, ona njegova prezentacija, i niko ama baš niko da ga upita 'šta to lupaš čovječe'?Neandertalac je napisao/la:Kakva skupstina, čast izuzetcima. Dođe Dejo i kaze doveo Zrinjski toliko igraca u četiri godine, toliko Sloboda a toliko mi. Zaradili smo na raskidima toliko.
Aplauz.
- Neandertalac
- Kontakt:
Što prozivas ljude, šta su ti oni skrivili? I kako ti ono u više navrata reče nisi insformisan, ne znaš nikoga, tek tu i tamo čuješ poneku info. Monci, Monci...Monci je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Kakva skupstina, čast izuzetcima. Dođe Dejo i kaze doveo Zrinjski toliko igraca u četiri godine, toliko Sloboda a toliko mi. Zaradili smo na raskidima toliko.
Aplauz.
Amar Osim, Kasim Imširević, Edin Hrapović, Ermin Čengić, Ermin Pešto, Bulent Bišćević, Dino Đurbuzović, Ramiz Dervišević...evo na prvu ovi sigurno nisu Misimovićevi poltroni, i voljeli bi mu vidjeti leđa i njegov odlazak. Baš me zanima ko će šta reći na slijedećoj skupštini...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa klikni u pretraživač, to je javna informacija sastav skupštine Želje. Ako sam pogriješio navođenjem nekog imena, ja se izvinjavam, i izbrisaću post. Samo sam htio reći da sastav skupštine nije jednostran. Za ove ljude znam, amožda ih ima još...
A klub pisao saopštenja protiv Čengića i Pešte, nakon Čengićevog maila,
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kakve to veze ima sa ovim što pišemo? Samo sam htio reći da skupština nije jednostrana. Ali ti opet desetu stvar pišeš...Virtu4l je napisao/la:A klub pisao saopštenja protiv Čengića i Pešte, nakon Čengićevog maila,
Jesta ovo Mutapa mi.Hocemo li uzet Viteza pa onda dolaze oni preko puta.
Čuj kakve veze ima, a ljudi već davno počeli da govore da je u klubu katastrofa i onda podnijeli ostavke 
E zar ovo ozbiljan klub može objaviti,
http://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higij ... ica/19401/
Zamisli da Man United objavi da su pronašli novi Arf za stolice na Old Traffordu
http://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higij ... ica/19401/
Zamisli da Man United objavi da su pronašli novi Arf za stolice na Old Traffordu
- Neandertalac
- Kontakt:
Meni je ovo beton.
."Kada sam došao na prezentaciju prije desetak dana vidio sam da Željezničar nije običan klub. Imao sam prezentaciju pred 14 ljudi, to znači da su stvarno ozbiljno pristupili novom projektu Željezničar i jako sretan i ponosan sam što mogu da budem dio ovoga. Ovaj projekat ne obuhvata samo prvu ekipu već i o omladinski pogon koji je mnogo bitan da klub funkcioniše na višem nivou po evropskim standardima. Moj cilj je titula, sve ostalo me ne zanima i tako ću se ponašati. Vjerujem da smo sposobni da vratimo titulu na Grbavicu. To nije samo cilj, to ćemo uraditi i s članskom karticom se priključujem velikoj porodici Željezničara i obećavam da ćemo vratiti titulu", izjavio je Kostić prisutnim novinarima
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Arena Sport 1Virtu4l je napisao/la:Hoće li sutra neko prenositi juniore?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Za njih bi trebalo da ima kvalitetan stream za mobitel.LjoZee je napisao/la:Arena Sport 1Virtu4l je napisao/la:Hoće li sutra neko prenositi juniore?
Ja ne znam šta Vi nas ubjeđujete kada se svi slažemo da je Kostić bio fula, da su igrači bili fula, da nemamo rezultata par godina, da ne funkcionišemo u "sportskom segmentu" (joj odvratnih riječi), dok je sa druge strane sa ovom upravom došla transparentnost, finansijska stabilnost, zakonsko poslovanje, unapređenje infrastrukture. JA mislim da se 99,9% Željinih navijača slaže sa ovim. I zašto se onda stalno vraćamo na istu priču? Možemo li početi gledati unaprijed? Fakat Vas ne kontam. Ako se stalno osvrćete nazad, i prema stvarima koje jesu pogešne, ali su iza nas, onda izvinite imate skrivene i loše namjere, koje nisu dobre za Želju.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv toga, dobra je opozicija, tjera poziciju da bude kvalitetnija i radi više...ali dajte pomaknite se naprijed malo zakucali ste u prošlosti, gledajte malo naprijed. Predložite nešto konstruktivno...ako znate, i imate...
Da se razumijemo, nemam ništa protiv toga, dobra je opozicija, tjera poziciju da bude kvalitetnija i radi više...ali dajte pomaknite se naprijed malo zakucali ste u prošlosti, gledajte malo naprijed. Predložite nešto konstruktivno...ako znate, i imate...
Pregazen 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Kako mi se sviđa tvoja inteligencija, nemereš bilivit...Virtu4l je napisao/la:
- Neandertalac
- Kontakt:
Ovo plavo ti nije tačno. Transparentnost je pocela kada je Amar ubacio Gredica u klub umjesto Žuje. I zakonsko poslovanje. I finansijska stabilnost. Rezultat tog rada su milioni vraćeni prije ove uprave i dogovor sa poreznom oko vracanja duga. I duga nema koliko se prikazuje jer se kamata otpisuje posto uredno placamo rate.Monci je napisao/la:Ja ne znam šta Vi nas ubjeđujete kada se svi slažemo da je Kostić bio fula, da su igrači bili fula, da nemamo rezultata par godina, da ne funkcionišemo u "sportskom segmentu" (joj odvratnih riječi), dok je sa druge strane sa ovom upravom došla transparentnost, finansijska stabilnost, zakonsko poslovanje, unapređenje infrastrukture. JA mislim da se 99,9% Željinih navijača slaže sa ovim. I zašto se onda stalno vraćamo na istu priču? Možemo li početi gledati unaprijed? Fakat Vas ne kontam. Ako se stalno osvrćete nazad, i prema stvarima koje jesu pogešne, ali su iza nas, onda izvinite imate skrivene i loše namjere, koje nisu dobre za Želju.
A ovo plavo upravo uprava i njihovi emisari na forumu rade. Konstantno se pljuju ljudi iz prošlosti, omalovazava se njihov rad, obezvrjednjuju uspjesi a samim tim i nanosi šteta klubu. Eh sada, da li uprava i emisari imaju loše namjere, ne znam, ne mogu to tvrditi ali nije pametno, to svakako.
I još bih se osvrnuo na pocetak posta. Mi smo sportski kolektiv i rezultat nam je sve. Realno ne bismo ni trebali pričati o ovim stvarima oko kluba i uprave ali valjda mora tako.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Hamagara, MukiBek i 46 gostiju.