Tracy3McGrady je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Sve sam procitao na ovom forumu. [emoji38] [emoji38] Ubuduce kad mi neko od ovih "objektivnih" napise kakav komentar o mojoj subjektivnost,odje.bacu ga po kratkom postupku
.
GS sampioni svemira,sa najboljim igracem lige(Durant),najboljim 3.igracem lige(Curry),najboljim defanzivcem lige(Green) i suterom boljim i od Millera i Allena(Thomspon).Dakle,ocekujem od njih da ove sezone uzmu makar 80 utakmica.
Ups,vec su izgubili 3.Nece moci.

Zašto se bez veze pališ?
Često znaš odgovoriti kontra argumentima, ali svaki put kad vam se objasne ove stvari o uspjehu GSW vi ili odgovarate ironično ili nestanete skroz dok se ne smiri diskusija. Nikad niko da argumentima pobije činjenicu da je Steph glavni "krivac" za uspjeh ratnika i da je Durant tu samo da bi se lakše osvojilo. Spominju se mnogi kao bolji od Stepha, i neka ali zna se ko je Babuka i ko donosi prstenje.
Penny Hardaway #1
Znas zasto se ne slazemo?Evo argumentovano cu ti objasniti.Prvo,Steph je najznacajniji za igru GS i njihov sistem,bez dileme,kad je ofanziva u pitanju.Kad je u pitanju defanziva,oduzmi Greena i ta ekipa nema sanse da dodje do titule.Sta to govori?Govori da Steph nema jednak uticaj na oba kraja parketa.
Drugo,on donosi prstenje?Finale 2015. Iguodala usporio Jamesa,uzeo MVP i da nije bilo tog usporavanja,dzaba sva ofanziva Stepha na drugoj strani.Uostalom,ta MVP titula je dokaz toga,sto znaci da to nije samo moje misljenje.Finale 2016.izgubili,a 2017.KD izdominirao,a moje skromno misljenje je da nema sanse da bi uzeli titulu,da nije bilo njega.Vec su bili "procitana knjiga",ali je ovaj unio novu dimenziju.
Sta vidimo iz svega ovoga??Vidimo da je nezamjenjiv kotacic u njihovom sistemu,ali daleko od toga da moze "sam".E onda nakon svega ovog nabrojanog uporedi ga sa Kawhiem bez kojeg SA nece funkcionisati protiv najjacih ekipa u POu(ne pricam o RSu gdje SA svojim sistem moze i bez njega protiv 60% lige) ni ofanzivno ni defanzivno i reci mi da ima veci uticaj?