Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Roma
Basel/CSKA
Porto/Leipzig/Monaco
Real
Bayern
Juventus
Shaktar
Mogući protivnici ukoliko se ovjeri prvo mjesto u grupi.
Basel/CSKA
Porto/Leipzig/Monaco
Real
Bayern
Juventus
Shaktar
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Re: RE: Re: Liverpool FC
U 5 meceva bi bili favoriti realno. Ako zavrsimo drugi tu su PSG,Barca,Besiktas i jel to to ? Jbg svi englezi prvigaston je napisao/la:Roma
Basel/CSKA
Porto/Leipzig/Monaco
Real
Bayern
Juventus
Shaktar
Real, bayern ili juve garant neko od ta 3
You are someone else I am still right here
Ma samo Bayern. Mora neko Arsenal zamijeniti
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
I dalje nisam odusevljen Kloppovim radom, tako da @kecko zna.
I protiv Hudersfielda i Maribora samo solidne utakmice.
Mozda, samo mozda, kad se vrate Clyne, Lallana i Coutinho napravimo kakvu seriju, ali ponekad i Swansea ima seriju, tako da se ne zavaravamo.
I ovo malo podrske sto Klopp ima od mene je do zimskog prelaznog roka, ako tada ne kupi bar dva stopera propali smo, jer ce nas docekati 1/8 finala LP, naravno ako prodjemo iz grupe.
I protiv Hudersfielda i Maribora samo solidne utakmice.
Mozda, samo mozda, kad se vrate Clyne, Lallana i Coutinho napravimo kakvu seriju, ali ponekad i Swansea ima seriju, tako da se ne zavaravamo.
I ovo malo podrske sto Klopp ima od mene je do zimskog prelaznog roka, ako tada ne kupi bar dva stopera propali smo, jer ce nas docekati 1/8 finala LP, naravno ako prodjemo iz grupe.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Koliko sam razumio svi se oni vraćaju nakon reprezentativne pauze, plus Salah ne ide na okupljanje. To je veoma dobro, praktično sezona za nas počinje u novembru.
Kocka je bačena
Dobro je odjardjen ovaj dvomec protiv Janzea. Sinoc mozda i teze od ocekivanog, ali i fina pobjeda na kraju. Da se dao gol u prvih 10,15 minuta siguran sam da bi i razlika na kraju bila ko i prije dvije sedmice, ali kako rekoh pobjeda je pobjeda 
Mislim da je ovo dovoljan broj fulanih penala, i da ce se sljedeci sigurno realizovati

Mislim da je ovo dovoljan broj fulanih penala, i da ce se sljedeci sigurno realizovati

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ako se bude islo po stopere u januaru onda se nadat nekom laksem protivniku u 1/8f a ako budu zadovoljni Lovrenom i Klavanom onda nam je svejedno ko je protivnik ni Basela necemo moci izbacit.Van Dijk,De Vrij,Laporte bi mogli igrat i u LP a mozda Klopp iskopa nekog u Njemackoj
Stu se polahko vraca u formu treba ga vise forsirat sa Salahom dok se ne vrate povrijedjeni
Stu se polahko vraca u formu treba ga vise forsirat sa Salahom dok se ne vrate povrijedjeni
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Lovren izglasan za igraca mjeseca zbog prijetnji koje su mu upucene na drustvenoj mrezi. Eto,sad ce ovaj kozoj.eb jos ispasti zrtva 

Dobro je da ni Sturidge ni OX nisu pozvani na okupljanje reprezentacije Engleske.
Kocka je bačena
- kumkalesic
- Kontakt:
Sada si to kao siguran da prolazimo grupufera je napisao/la:Real, bayern ili juve garant neko od ta 3

Jel ovo ti nabroja protivnike koje izbacujemo do kraja

Joint_fc
Osmina-Leipzig
Cetvrt-Besiktas
Polufinale-United
Finale-Juve

Cetvrt-Besiktas
Polufinale-United
Finale-Juve

Maribor heat map protiv Liverpoola. Ovo je samo prvo poluvrijeme, ali ni drugo nije sigurno puno bolje. Autobus na kojem bi i Mourinho pozavidio
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Shot conversion rate this season...
Ronaldo 10%
Kane 14%
Messi 19%
Dybala 21%
*Mohamed Salah 26.9%*
Neymar 28%
.Liverpool have received a major boost with Sadio Mane returning to full training.
The Senegal winger took part in his first session at Melwood today since he damaged his hamstring on international duty last month.
Mane was initially expected to be sidelined for six weeks but he has recovered two weeks ahead of schedule - much to the delight of boss Jurgen Klopp .
The 25-year-old, who has missed the past five matches, won't be considered for Saturday's Premier League trip to West Ham as he needs to build up his fitness levels
Vraća se protiv Sotona nakon rep.pauze.
Gomez pozvan u seniorsku repku.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ja sam siguran da u nista nisam sigurankumkalesic je napisao/la:Sada si to kao siguran da prolazimo grupufera je napisao/la:Real, bayern ili juve garant neko od ta 3![]()
Jel ovo ti nabroja protivnike koje izbacujemo do kraja
Emre izgleda besplatno napušta klub na kraju sezone.
Čovjeku je tri puta provaljeno u stan, žena ga varala, suđenje s Mamićem, prijetnje. Čudi me da je još pri zdravoj pameti. Normalno da se to osjeti na njegovim igrama i navijacima svaka čast na potporiKecko je napisao/la:Lovren izglasan za igraca mjeseca zbog prijetnji koje su mu upucene na drustvenoj mrezi. Eto,sad ce ovaj kozoj.eb jos ispasti zrtva
audere est facere!
Zena ga vara a on šupak da ne bi dijelio pare u razvodu kao pređe preko toga eto kakav je covjek, najlakse je prihvatiti status žrtve. Ko ga je.be sam je ovo sve odabrao, i zenu i mamića. ja bi mu dao glas jedino za najgoreg igraca mjeseca al ok ovi liverpoolovi navijaci su davno iskocili iz šina hahahspursman je napisao/la:Čovjeku je tri puta provaljeno u stan, žena ga varala, suđenje s Mamićem, prijetnje. Čudi me da je još pri zdravoj pameti. Normalno da se to osjeti na njegovim igrama i navijacima svaka čast na potporiKecko je napisao/la:Lovren izglasan za igraca mjeseca zbog prijetnji koje su mu upucene na drustvenoj mrezi. Eto,sad ce ovaj kozoj.eb jos ispasti zrtva
Doslo je do toga da su odlucili nagraditi najgore u nadi da ce se razigrati to je bas kad ostanes bez opcija...naredni mjesec za lallanu glasati da dobije snagu da se sto prije oporavi..
Kakva ti je to ljudskost ?
Najmanje što se može uraditi je da se fraeru pruži podrška u teškim trenucima.
Stvarno je yebeno bitno bilo Salahu da opet dobije nagradu..Dejanu možda bar nešto znači.
Stvarno je yebeno bitno bilo Salahu da opet dobije nagradu..Dejanu možda bar nešto znači.
Pa eto pružen mu je vidjecemo kako će uzvratiti.gaston je napisao/la:Kakva ti je to ljudskost ?
Vidio sam maloprije i da je neke prijetnje primio ko zna u sta se sve on uvalio sta mu se sve desava trebao bi covjek sadaku neku podijeliti preci na islam i druziti sa salahom i ekipom to je sad elita u liverpoolu

Lovren mi nikad nije drag a nije mi ni zbog ovih sranja postso draži. Ne znam koliko su u klubu znali o njegovom stanju i koliko dugo ovo sve traje al jos jedan razlog zbog kojeg se moralo dovesti pojacanje u odbrani a ako nisu znali onda je krivica na lovrenu jer njemu treba pauza od fudbala bar meni tako izgleda a ovako sad mora igrati... treba se njegs rijesiti sto prije i dovesti po svsku cijenu bar 2 centralna beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.