OptimisticnoKK_Bosna je napisao/la:Bice russell barem 3,4 puta na all-staru, to je sigurno ako ga povrede zaobidju
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kada se normalno pise po temi i ja svoje objektivno misljenje iznosim, bez ikakvih emocija i pokusavam davati neke argumente... A da volim Russella, bas i ne... Da mi se svidja njegov stil igre, bas i ne... Upravo ce vrijeme pokazati, ko bi prije 15 godina pomislio da ce Parker biti jedan od najboljih PG generacije ili recimo da ce jedan Grant Hill "propasti" (u odnosu na ono sot je mogao postici, nije ni polovinu postigao)...NEZALAGANJE je napisao/la:@KKBosna Visoko misljenje imas o njemu i ja to postujem.Daleko je on od slabog igraca,a sve ostalo,vrijeme ce pokazati.
Doduse mozda po ovom novom sistemu nece biti zbog svog poganog karaktera, a igraci birajuClutch je napisao/la:OptimisticnoKK_Bosna je napisao/la:Bice russell barem 3,4 puta na all-staru, to je sigurno ako ga povrede zaobidju
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
MOSTAR, Bosnia-Herzegovina (4) ... 113,169
Bojan Bogdanović
Zoran Planinić
Mirza Teletović
Ivica Zubac
https://www.reddit.com/r/nba/comments/7 ... a_players/
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Uvijek smo bili sveti gradPuma je napisao/la:MOSTAR, Bosnia-Herzegovina (4) ... 113,169
Bojan Bogdanović
Zoran Planinić
Mirza Teletović
Ivica Zubac
https://www.reddit.com/r/nba/comments/7 ... a_players/
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Podsjeti me kako je dobra pjesma "It was a good day"BernardBarnjak je napisao/la:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
da bacim malo drkicu nakon ove bijede od maloprije
- BernardBarnjak
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Prajm Manu>Prajm Harden cisto zbog odbrane. Da je glavni igrac u D'Antonijevom sistemu i prajm Manu bi stavljao 25 10. Uostalom, i kad sam rekao za Hardena da ce imati blizu 30 10 sezonu kad su potpisali Pringlesa neki mi nisu vjerovali.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa bolji je Manu i sad od Brade a kamoli u prime-u
alemsa je napisao/la:Pa bolji je Manu i sad od Brade a kamoli u prime-u
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
alemsa je napisao/la:Pa bolji je Manu i sad od Brade a kamoli u prime-u

hajlajt Hardenove karijere.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Svaka cast, to znaci da je bolji.Kawhi je napisao/la:alemsa je napisao/la:Pa bolji je Manu i sad od Brade a kamoli u prime-u
hajlajt Hardenove karijere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.