NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Nope, ja sam napisao razlog zasto je Manu bolji i ti si onda uletio s provokacijama. Problem je sto nema boljeg provokatora od mene. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakav razlog? Gluposti mislis? Njih dvojica se uopste ne mogu ni poredit, jedan 2 put bio allstar, drugi ide na allstar kao u setnju, jedan nikad nije bio top 10 igrac lige, ni u prime-u, drugi ce vecinu karijere provest tu itd itd itd Gluposti obicne, Manu poredi sa Crawfordom, Gordonom i to kakav Brada.Kawhi je napisao/la:Nope, ja sam napisao razlog zasto je Manu bolji i ti si onda uletio s provokacijama. Problem je sto nema boljeg provokatora od mene.
Evo mozda i Gordnom bude allstar ove godine, sta bi tek bilo da ima svoju ekipu
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
hahahah
Pa Hardenov high Pick karijere je veci od svih trenutnih igrača Spursa ,kakav Manu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- TupacShakur
- Kontakt:
Najbolja all-around partija u modernije doba po vama?
Nije partija,ali Jamesovo finale kada je vodio u svakoj kategoriji u oba tima svakako
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
https://www.basketball-reference.com/bo ... 50SAS.htmlTupacShakur je napisao/la:Najbolja all-around partija u modernije doba po vama?
Timothy Theodore.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Evo teme idealne za svastaru. Raspalite 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Giannis 10 od 10 puta.
- IlCapitano
- Kontakt:
Zanimljivo da nijedan od te trojke nije Amerikanac.
Giannisa bi i ja uzeo.
Giannisa bi i ja uzeo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Simmonsu je stari AmerBIHfan je napisao/la:Zanimljivo da nijedan od te trojke nije Amerikanac.
Giannisa bi i ja uzeo.
Jedinog ovdje koji zna trojku dat
KP
KP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.