A ovi sto se vode nekim teorijama kao Mersudina ce stati,predlazem da otvore neku agenciju za bacanje kasika.Bog te j.ebo frajer prvi strijelac lige neko pise treba spic ,cuj stat ce njega iza nove ,ono zna sanjo bezbeli
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa normalno da ce dovesti stopera,i sad ga je covjek trazio sa trenutnim rosterom pa mu nisu uspjeli nikog izganjat.Ja mislim da ce pustiti Novakovica i dovesti zamjenu njemu a da ce Mujakic sve vise uskakati i biti tu u izboru,rekao bih da mu i Husref vjeruje,vec lagano mu daje malo po malo sansu.
A ovi sto se vode nekim teorijama kao Mersudina ce stati,predlazem da otvore neku agenciju za bacanje kasika.Bog te j.ebo frajer prvi strijelac lige neko pise treba spic ,cuj stat ce njega iza nove ,ono zna sanjo bezbeli
Tacno mi dodje nekad da se obrisem sa foruma kad vidim s kim moram diskutovati.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 nov 2017, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da li će se Merso uspješno izboriti sa tamnim silama ambrozije i polena? Saznajte u nastavku sezone.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ljudi, nije niko prorok, samo neko racionalno posmatra statistiku. Ako Merso dvije godine uzastopno ne može meda na proljeće, realno je očekivat da će opet bit isto. Nadamo se da neće al nemojte da bude kao kao lani, da ga svi popljujemo, i njega i stručni štab što smo prošli pauzu bez uigravanja druge taktike s drugim napadačem.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jel se ko sjeca kad je Husref ono zadnji put dobio otkaz i kad je rekao da ce se vratiti da osvoji titulu sa Sarajevom, ja tu scenu nikad necu zaboraviti i bas mi to ulijeva povjerenje da ce dati sve od sebe da to i uradi. Zato ga treba pustiti da dovodi i otpusta koga hoce, ipak on je pokazao da zna i da moze uraditi obecano.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Trebamo zaganjati Milana Đurića na posudbu na proljeće. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mersudina na proljece prebacit na stopera i rijeseni svi problemi 
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad kada bude pauza prodat cemo ga u Japan za 100K€ i onda staviti Hadžića u spic koji ce dati 9 golova do kraja prvenstva uz 3 asistencije.fera je napisao/la:Mersudina na proljece prebacit na stopera i rijeseni svi problemi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
da hoce Komazec raskinut ugovor 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobro, eto postoji ta teorija i poštujem tvoje mišljenje. Mada, gledaj ovo. Nikada ne možeš garantovati po pitanju forme i općenito golova. Možda Ahmetoviću proljetos nije odgovarala igra, jer znaš i sam da je igra bila ogavna i samo nabijanje na Mersudina. Može tu biti još milion nekih faktora. Ali, ja lično mislim da ako ovako ekipa bude igrala, lijepo i atraktivno, da će Ahmetović nastaviti trpati i udaljiti se još više na listi strijelaca.skoroalen je napisao/la:Moramo bit poučeni prethodnim iskustvom. Ahmetović i kod nas i u Slobodi je zabijao samo zimus, na proljeće se izgubi. Bolje spriječiti nego liječiti, mi moramo bit spremni na to da će se Ahmetović ugasit na proljeće. Ako ne bude super, još bolje, ovakav Merso hladno ide do titule prvog strijelca lige. Ako stane, moramo imat alternativu. Po meni je imamo u Velkoskom i dvojici juniora al eto.AlfredNobel je napisao/la: I zanima me još nešto.. Jel to neka garancija da će Mersudin prestati zabijati na proljeće? Ako nije, onda je totalna glupost.
Opet ponavljam, Ordagić je po meni nepotreban. Dobar je igrač i sve to stoji, ali imaš već veliki izbor igrača u sredini, a i kvalitet. Jedino da neko ode i da se prekomanduje Adukor na stopera. Ali, ako mu se može napraviti dovoljno mjesta, bujrum. Također, stojim iza svojih riječi da imamo najbolji sredinu u ligi kompletnoj, a to će i vrijeme pokazati.
Sarić, Stanojević, Rahmanović, Herić, Radovac, Adukor, pa ako dodamo još i Saida, onda je to odlična veza.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Istina je to, al Merso u Slobodi je u jesen 2015. bio ubica, a na proljeće 2016. katastrofa. Isti trener, isti saigrači, ista igra. Kod nas je na jesen 2016. bio solidan, 6-7 golova zabio, ni u pola dobar kao sad al solidan. Proljeće ove godine nevidljiv, takođe sa Čalom i istim stilom igre kao i na jesen. Ne kažem da je to neki aksiom i da mora tako biti i ove godine al se dobro sjećam postova cijelu jesen prošle godine, kako će nam Ahmetovića stat na jesen, da su ljudi bukvalno u oktobru najavili da nemamo napad na proljeće i da ćemo tad najviše osjetit odlazak Benke.AlfredNobel je napisao/la:Dobro, eto postoji ta teorija i poštujem tvoje mišljenje. Mada, gledaj ovo. Nikada ne možeš garantovati po pitanju forme i općenito golova. Možda Ahmetoviću proljetos nije odgovarala igra, jer znaš i sam da je igra bila ogavna i samo nabijanje na Mersudina. Može tu biti još milion nekih faktora. Ali, ja lično mislim da ako ovako ekipa bude igrala, lijepo i atraktivno, da će Ahmetović nastaviti trpati i udaljiti se još više na listi strijelaca.skoroalen je napisao/la:Moramo bit poučeni prethodnim iskustvom. Ahmetović i kod nas i u Slobodi je zabijao samo zimus, na proljeće se izgubi. Bolje spriječiti nego liječiti, mi moramo bit spremni na to da će se Ahmetović ugasit na proljeće. Ako ne bude super, još bolje, ovakav Merso hladno ide do titule prvog strijelca lige. Ako stane, moramo imat alternativu. Po meni je imamo u Velkoskom i dvojici juniora al eto.AlfredNobel je napisao/la: I zanima me još nešto.. Jel to neka garancija da će Mersudin prestati zabijati na proljeće? Ako nije, onda je totalna glupost.
Opet ponavljam, Ordagić je po meni nepotreban. Dobar je igrač i sve to stoji, ali imaš već veliki izbor igrača u sredini, a i kvalitet. Jedino da neko ode i da se prekomanduje Adukor na stopera. Ali, ako mu se može napraviti dovoljno mjesta, bujrum. Također, stojim iza svojih riječi da imamo najbolji sredinu u ligi kompletnoj, a to će i vrijeme pokazati.
Sarić, Stanojević, Rahmanović, Herić, Radovac, Adukor, pa ako dodamo još i Saida, onda je to odlična veza.
Za vezni red se slažem apsolutno, imamo sjajne igrače. Al' ako se ukaže prilika ne bi bilo loše dovest Ordagića, barem da ga konkurencija ne pokupi. Uz razumnu platu, neće se osjetit ako bude flop, jer već imamo odličnu vezu. Nećemo tjerat nikog važnog, on može doći samo kao određeni apgrejd na ovo čime raspolažemo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoroalen Okej, poštujem. Ostaje nam da vidimo šta će biti, ali ja sam siguran da ako ovakva igra bude na proljeće, da neće biti problema, ali sačekajmo pa prosudimo. Također, ja bi u nekoj bliskoj budućnosti volio vidjeti povratak Komazeca. Strašan centarfor, koji bi nam tako legao..
Slažem se za Ordagu.
Slažem se za Ordagu.
Sigurno da ima mjesta za Ordagića, jedini koji je apsolutno nedodirljiv je Stanojević. Imamo kvalitetan kadar u vezi, ali Ordagić je u svakom slučaju opcija za prvih 11. Na čiju štetu, dalo bi se diskutovat. Slažem se da veznjaci nisu prioritet sad, al kad se ukaže prilika za kvalitetom poput Ordagića, to nikad ne može bit višak. Iako mislim da đaba polemišemo, on vjerovatno nije zainteresovan da ostaje u ovoj ligi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja bi prodo saida i namirio nesto para pa kupio nove korner zastavice 
Ordagic je itekako potreban.
Dovedes njega i izlijecis igrace od qurcobolje. Onda ce se morati boriti za svoju poziciju.
Jaka konkurencija, al mora biti i zdrava konkurencija.
U svakom slucaju, ako jma mogucnosti da se Ordagic dovede to treba i uraditi.
Dovedes njega i izlijecis igrace od qurcobolje. Onda ce se morati boriti za svoju poziciju.
Jaka konkurencija, al mora biti i zdrava konkurencija.
U svakom slucaju, ako jma mogucnosti da se Ordagic dovede to treba i uraditi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Brate ako nakon onakve dvije prosle sezone koje je on individualno imao nije uspio da se ispali sumnjam da ce nakon ovakve sad, da kazemo, osrednje da ode negdje daleko. Mislim da ni njemu nije u cilju da ode u neku azijsku divljinu na sezonu dvije, jer ni tu ne mozes neke aman zaman pare ugrabit. Ovako bi sigurno kod nas bio jedan od najplacenijih igraca, neka odigra sezonu dvije na vrhunskom nivou, osvoji koji trofej, pokaze se u europi i eto ga u nekom normalnom europskom klubu poput Duljevica. Dulja ce sad za sezonu u cvajti zaradit kao prosjecan premijerligas za zivotauNbx je napisao/la:Sigurno da ima mjesta za Ordagića, jedini koji je apsolutno nedodirljiv je Stanojević. Imamo kvalitetan kadar u vezi, ali Ordagić je u svakom slučaju opcija za prvih 11. Na čiju štetu, dalo bi se diskutovat. Slažem se da veznjaci nisu prioritet sad, al kad se ukaže prilika za kvalitetom poput Ordagića, to nikad ne može bit višak. Iako mislim da đaba polemišemo, on vjerovatno nije zainteresovan da ostaje u ovoj ligi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma iz ove lige samo ekipe iz vrha mogu dobro uvalit igrača. Ordagić igra za 10. ekipu lige, još igra prosječno, šta on konta? Sarajevo, Željo, Zrinja i Lištica uvijek mogu prodat igrača, posebno mi i kone. Sumnjam da Ordagić može daleko direktno iz Slobode.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo ima trenutno dvojicu igrača kojima ističe ugovor, a to su prvi golman Bojan Pavlović i mladi bek Advan Kadušić. Obojica bitni članovi bordo tima, odigrali su već trocifren broj mečeva za koševskog premijerligaša, ali njihov status je još uvijek nedefinisan. Dakle, u januaru će ili dobiti novi ugovor ili otići. Ostaje da se nađu u društvu svojih agenata i čelnika kluba, pa višesatnim razgovorom pronađu najidealnije rješenje. Kadušić (20) spada u red mladih igrača koji bi mogli da se zapute u neku inostranu ligu i da naprave korak više u karijeri, pa je pitanje koliko još želi da bude dio ovdašnjeg šampionata. Takvih igrača je zaista puno u Premijer ligi BiH. Obzirom na sve ono što je pokazao, da je mladi reprezentativac BiH i da ima potencijal, teško da neće imati mogućnost da bira na inostrane angažmane.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Gdje bi to on? Evo već para sezona se ponavlja da on neće ovdje da ostaje, da čeka vani itd. On iz Slobode može jedino do Hrvatske otići. Zato mu je najbolje da pređe kod nas ili u Zrinjski, jer još nikako ne mogu da skontam šta radi u mrtvoj Slobodi..uNbx je napisao/la:Sigurno da ima mjesta za Ordagića, jedini koji je apsolutno nedodirljiv je Stanojević. Imamo kvalitetan kadar u vezi, ali Ordagić je u svakom slučaju opcija za prvih 11. Na čiju štetu, dalo bi se diskutovat. Slažem se da veznjaci nisu prioritet sad, al kad se ukaže prilika za kvalitetom poput Ordagića, to nikad ne može bit višak. Iako mislim da đaba polemišemo, on vjerovatno nije zainteresovan da ostaje u ovoj ligi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogao bi u Tursku negdje a ostalo slabo, jos se cini da je poceo stagnirati u ovoj sezoni. Statisticki nije ni blizu kao proslih sezona, to sam vec negdje rekao mada kad je bila bolja Sloboda bio je i on bolji.
To je to, sad je okružen dosta slabijim igračima nego ranije. Kod nas bi imao s kim igrat, mada opet kažem, ja bih ga doveo samo da zeznemo konkurenciju. A inače ne bih remetio ovu koheziju u sredini koju imamo, još kad uzmemo u obzir koliko ga dozivamo... takvi se rijetko pokažu u pravom svjetlu.MortemHz je napisao/la:Mogao bi u Tursku negdje a ostalo slabo, jos se cini da je poceo stagnirati u ovoj sezoni. Statisticki nije ni blizu kao proslih sezona, to sam vec negdje rekao mada kad je bila bolja Sloboda bio je i on bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.