nije ti ovo Sajmon Hejn, ovo je Tuzla!tuzlak1987 je napisao/la:Hajmo danas da nas se okupi 300. Jel mozemo to??
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih samo zbog Sence dosao, on je sada medijska licnost kao Stanija i Soraja. Mozda bude kakav skandalChinaglia je napisao/la:nije ti ovo Sajmon Hejn, ovo je Tuzla!tuzlak1987 je napisao/la:Hajmo danas da nas se okupi 300. Jel mozemo to??

imamo mi svoje medijske licnosti iz Tuzle, Dalila, Maca, Irma, ne trebaju nam te iz komsiluka :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Ja bih samo zbog Sence dosao, on je sada medijska licnost kao Stanija i Soraja. Mozda bude kakav skandal :kafa:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Placenice iz Srbije, bolje se orijentisati na nase starleteChinaglia je napisao/la:imamo mi svoje medijske licnosti iz Tuzle, Dalila, Maca, Irma, ne trebaju nam te iz komsilukatuzlak1987 je napisao/la:Ja bih samo zbog Sence dosao, on je sada medijska licnost kao Stanija i Soraja. Mozda bude kakav skandal

tuzlak1987 je napisao/la:Placenice iz Srbije, bolje se orijentisati na nase starlete :kafa:

Ne bi kad bi me Senčo lično uveo na stadion u VIP ložu s njim, et.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zar imamo Vip lozewobly92 je napisao/la:Ne bi kad bi me Senčo lično uveo na stadion u VIP ložu s njim, et.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Daj Boze da danas pobjede..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Lijepo je cuti sta fina normalna raja misli o desavanjima u Slobodi, na fin kulturan nacin objasnili za razliku od ovih iz nekih Rasovaca i ostalih prodanih i napacenih, uriniranih pacenika.......
🔴⚫️
rece onaj koji bi Asmiru popusio samo da se vrati, onaj koji nema obraza, ni ponosa
Furdo što nisi na utakmiciChinaglia je napisao/la:rece onaj koji bi Asmiru popusio samo da se vrati, onaj koji nema obraza, ni ponosa
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Izvinjavam se na upadu......ne bih da branim Furdu...zar neko vise ide ono gledat....bez obzira na obzir mislim da je Furdo jedan fin djecak iz Rasovca....wobly92 je napisao/la:Furdo što nisi na utakmiciChinaglia je napisao/la:rece onaj koji bi Asmiru popusio samo da se vrati, onaj koji nema obraza, ni ponosa
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 18 nov 2017, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
meni je Tusanj 10 min hodawobly92 je napisao/la:Furdo što nisi na utakmiciChinaglia je napisao/la:rece onaj koji bi Asmiru popusio samo da se vrati, onaj koji nema obraza, ni ponosa
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To maliii ljubi te dajdza
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Prijetnje izgleda urodile plodom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Yeben ovaj mali iz Rasovca, sigurno im je on zaprijetio, bilo izgleda saketanja....Aerials je napisao/la:Prijetnje izgleda urodile plodom.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
pada Vitezzzzzzz 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Sta je sta je sisoljupciiiiii ta cee Vitezz. ...sampioni sampioni sampioni
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.