Ma ja ti vozim golfa dvojku tako da kod mene auto ne pali. Doduše, koju god sam u dvici provoz'o bih i materi i babi doveo odmah, kući vodio. Al' neće one, yebaji ga.MocMahale444 je napisao/la:Auto danas imas sutra ne, ako imas potrebnu filozofiju igru to vise znaci nego lova i auto. Samo se uzlazes s granicama kad nemas auta.skoroalen je napisao/la:Ako trzneš ključeve od benge na sto ne mora ni bit konverzacije.MocMahale444 je napisao/la:Kljucna rijec "castim"sta si ti njen dar iz banke? Castim malo trasu, postimo u to vrijeme svi. Pustis je da prica kad joj se osuse usta ona ce valjda zvati turu
**** te focak zbog njega sam dobio ban
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 19 nov 2017, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MocMahale444
Pitaj Virtu neka vam igru kaze on ima retrovizor skuplji nego necijih 5 auta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dok ga on dovuče ovdje iz CG ja u golfu dvije mogu povalit'.MocMahale444 je napisao/la:Pitaj Virtu neka vam igru kaze on ima retrovizor skuplji nego necijih 5 auta.
Je'an šest, 40 kW, lampa. Ho'š kupit? 8 stoja, registrovan do marta.Virtu4l je napisao/la:Jel' dizel?
To su oni legendarni što idu na jestivo uljeskoroalen je napisao/la:Je'an šest, 40 kW, lampa. Ho'š kupit? 8 stoja, registrovan do marta.Virtu4l je napisao/la:Jel' dizel?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Virto to ponisti kace mu se za retrovizorskoroalen je napisao/la:Dok ga on dovuče ovdje iz CG ja u golfu dvije mogu povalit'.MocMahale444 je napisao/la:Pitaj Virtu neka vam igru kaze on ima retrovizor skuplji nego necijih 5 auta.
Helco ti onu izgleda samo podmazes za drugog zagonDZiju ojha.
Ja ba. Ložu sipaš, ide k'o avion. Jes' da je eko norma <1 al' yebaji ga, u Zenici radi k'o filter, izbacuje pročišćen zrak napolje.Virtu4l je napisao/la:To su oni legendarni što idu na jestivo uljeskoroalen je napisao/la:Je'an šest, 40 kW, lampa. Ho'š kupit? 8 stoja, registrovan do marta.Virtu4l je napisao/la:Jel' dizel?![]()
skoroalen je napisao/la:u Zenici radi k'o filter, izbacuje pročišćen zrak napolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
dalabu siskoroalen je napisao/la:u Zenici radi k'o filter, izbacuje pročišćen zrak napolje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- TobeYarabi
- Kontakt:
sipa jestivo ulje u golfa, cijela mahala mirise na ustipke 
Et' ako neko hoće kupit Filteraša nek ponudi cifru, 8 joja početna. Da ste pitari bila bi i 5 stoja, al jbg. 
- MocMahale444
Dovučeš ga u nicaze, mlađarija se počne otimat da dudlaju auspuh. Šišamanija. A čist zrak udišu za njihove prilike. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MocMahale444
Da je Zeljovac to napisao 10 ih bi se stvorilo odma ali kad je pitar oprastaju mu
Izgradili su se kao real madrid.
KADA SU OSNOVANI MANIJACI?

Napast će ujutro dok pročitaju.MocMahale444 je napisao/la:Da je Zeljovac to napisao 10 ih bi se stvorilo odma ali kad je pitar oprastaju mu![]()
- MocMahale444
ošamućeni su sad, nisu dezurni kao tz. U bilo koja doba zovnes solinasa on se pojavi kao kasper.skoroalen je napisao/la:Napast će ujutro dok pročitaju.MocMahale444 je napisao/la:Da je Zeljovac to napisao 10 ih bi se stvorilo odma ali kad je pitar oprastaju mu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.