FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bas me zanimaju nekad neke stvari koje ne mogu sam desifrovati. Trener si koji je vodio juniore, koji je vidio koliko ko moze a ti onda pored svega, konkretno mislim na danasnju igru Hajdarevica, dovedes igraca drvena noga zvani Elsner da uzima platu zbog radi cega? To je samo jedan od bezbroj primjera.
- MocMahale444
E jbga ja ozbiljan a ti zezas, ne moze to tako. Kazem ti jaki su pitari Husref im ugradio turbo ljudi trce kao Joshida a misle kao roboti sve tacno rade. Meni su oni favoriti za titulu, da su kojim slucajem ostali u kupu rekao bi dupla ide na lOOvor.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jači su, mi smo autsajderi!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pitari su klasican primjer kako nije do igraca. Isti igraci od pocetka sezone dok nije dosao Musemic igrali za goli k... da izvnite. Navijaci proklinjali igrace, pisali kako su nesposobni, a poslije dolaska Musemica prica se okrenula. S istim tim igracima Sarajevo igra puno bolje a na terenu izgledaju bas dobro.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Elsner je obicno vracanje duga... Nepitaj kojeg, kome i zbog cega.halaliMi je napisao/la:Bas me zanimaju nekad neke stvari koje ne mogu sam desifrovati. Trener si koji je vodio juniore, koji je vidio koliko ko moze a ti onda pored svega, konkretno mislim na danasnju igru Hajdarevica, dovedes igraca drvena noga zvani Elsner da uzima platu zbog radi cega? To je samo jedan od bezbroj primjera.
- MocMahale444
Tako je mi smo realni. pitari izgledaju kao da hrane igrace posebnom hranom uz vitamine b2, b12, omega3, vitamin d i e uz dozu C vitamina.
Ono bod ko kuca i oni su favoriti u ovoj tekmi. Put da je neko favorit u derbiju i to su nazalost divovi. Tako nam pao grah.
Ono bod ko kuca i oni su favoriti u ovoj tekmi. Put da je neko favorit u derbiju i to su nazalost divovi. Tako nam pao grah.
- Neandertalac
- Kontakt:
Razvalit ćemo ih! Tri razlike za nas!
Citirajte me.
Citirajte me.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jesi to poceo sa taktikom nas "prepadnutih" ? [emoji38]MocMahale444 je napisao/la:Tako je mi smo realni. pitari izgledaju kao da hrane igrace posebnom hranom uz vitamine b2, b12, omega3, vitamin d i e uz dozu C vitamina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne moze stalno proci ta taktika druze, samo realnoLjoZee je napisao/la:Jesi to poceo sa taktikom nas "prepadnutih" ? [emoji38]MocMahale444 je napisao/la:Tako je mi smo realni. pitari izgledaju kao da hrane igrace posebnom hranom uz vitamine b2, b12, omega3, vitamin d i e uz dozu C vitamina.
FakatNeandertalac je napisao/la:Čim Braco@ nije analiziro, mi pobjedili. Ne spominji pitare nikako
Sreća pa sam bio tanak s vremenom ove hefte.
- MocMahale444
Mi se patimo s Vitezom, jedva bojac pade i bas nam rekose oni s lOOvora da ce nas sreca napustiti.
Priprema
Priprema
Sad se okrenuti ovom mecu [emoji2] 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Muhice, spremi paket kondoma, vjeruj mi. Zabicemo im gdje god su šuplji 
Pitari su prodane piqke!
Pitari su prodane piqke!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Nemoj tepanja ziv bio, nisam piCHka pitarskaNeandertalac je napisao/la:Muhice, spremi paket kondoma, vjeruj mi. Zabicemo im gdje god su šuplji
Pitari su prodane piqke!
Mozda si previse zauzet i nisi pratio dizanje divova na visi nivo, isplovili su ponovo. Nije da ih zezam al igraju poslije Sirokog najbolji fudbal.
Dosta raje misli da je bod ko kuca s 3 sprata.
Braco odlazi!braco je napisao/la:FakatNeandertalac je napisao/la:Čim Braco@ nije analiziro, mi pobjedili. Ne spominji pitare nikako![]()
Sreća pa sam bio tanak s vremenom ove hefte.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Irfo valjo sam ti kad smo bili u talu za tvog igrača slovenac neki Rok ili Cock Elsner tako nešto. Sad kad sam te isključio iz tala za ovog novog igrača što na zimu dolazi, odmah ofanzivu pokrećeš na mene pod maskom da su moje analize krive.
Ni milimetar se ne pomjeram!
Ni milimetar se ne pomjeram!
Kaze mi moderator jedan maloprije da je @Braco trazio nase IP adrese 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Neandertalac
- Kontakt:
To je za amatere, kada budu zaljubljeni u vas javite se. Imam pratioce, spavaju sa mojom slikama, valjda će uživati i dok ljubav budemo vodili.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.