NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Druze ne pitamo se mi navijači tu ništa, imaju ljudi koji ce da ocjene dali je kapacitet za Zvijezde i taj tvoj sto ga spominjes nek dodje i nek se ponuditi, trener sabic i stručni saradnici ce da odluce dali je igrač za nas kroz probne utakmice.

Jedan igrac, tacnije stoper je blizu dogovora sa Zvijezdom.

Svecanost povodom 95-te godisnjice kluba?

Evo dva zanimljiva, mlada i talentovana fudbalera
Dejan Bosancic (19)
https://www.transfermarkt.de/dejan-bosa ... ler/520048
Bojan Markovic napadac skoro napunio 18
https://www.transfermarkt.de/bojan-mark ... ler/529012
Obojica zabili po 6 golova, igraju za Zeljeznicar iz Banja Luke u prvoj RS-a.

Dejan Bosancic (19)
https://www.transfermarkt.de/dejan-bosa ... ler/520048
Bojan Markovic napadac skoro napunio 18
https://www.transfermarkt.de/bojan-mark ... ler/529012
Obojica zabili po 6 golova, igraju za Zeljeznicar iz Banja Luke u prvoj RS-a.
Jel Sabic bio u strucnom stabu sa Husrefom na klupi Mladosti? Cini mi se da jest, mogao bi od Husrefa traziti na pozajmicu finih igraca. Tipa Herica i sl. Mislim da bi vam bili od koristi. Eto jedan prijedlog, bilo bi mi drago da udjete u PL. Pozz 

dajte nam guzu da vam islijecimo, ili jednog Bekica kojeg god, nedim hadzic itd...

- 
				crvenobijeli
- Kontakt:
Ahmetovica19FKS46 je napisao/la:Jel Sabic bio u strucnom stabu sa Husrefom na klupi Mladosti? Cini mi se da jest, mogao bi od Husrefa traziti na pozajmicu finih igraca. Tipa Herica i sl. Mislim da bi vam bili od koristi. Eto jedan prijedlog, bilo bi mi drago da udjete u PL. Pozz

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Pa evo recimo Lelic, Andjusic, Heric, Hadzic. Mislim da bi vam bili od velike koristi. Vi se vratite u drustvo najboljih, a svima dobro 

Tacno, ni to nije lose. Sjetite se samo prosle godine Glisica kad nam je dosao na posudbu momak je ginuo na terenu i na polusezoni zabio 10 komada da se izbori za mjesto u Radniku. Vjerujem da bi tako ginuli i ovi momci iz Sarajeva.19FKS46 je napisao/la:Pa evo recimo Lelic, Andjusic, Heric, Hadzic. Mislim da bi vam bili od velike koristi. Vi se vratite u drustvo najboljih, a svima dobro
Lelic i Andjusic su bili veoma dobri u Olimpiku, ako se sjecate. Heric isto mislim da moze puno dati. Hadzic je veliki potencijala, ali ga treba istrpiti. U Sarajevu je puno teze igrati, pritisak je veci i jaca konkurencija. Nemaju puno prilike da se dokazu,  a siguran sam da bi "grizli".

- 
				crvenobijeli
- Kontakt:
Evo ognjen djelmic napustio vojvodinu,ajde zdravko reagujj 

Nemojte se zanosit brate ognjen djelmic moze igrati bilo gdje u PL. nemamo mi para realno za njega treba biti skromniji 

- theboss_RD07
- Kontakt:
- 
				crvenobijeli
- Kontakt:
Sto ces davat kokotu,puricu delicu,daj brate njemu i eto ga makar polusezonu,mada mislim da sabic vec zna koja imena dolaze, i sta ako slobodu izbace iz takmicenja,zbog onih dugovanja uefe itd.dali ce uci na kraju vise 1 ekipa,ili ce ispast samo 1 iz premijer lige

Ko Wengertheboss_RD07 je napisao/la:A jbg, de Ensare dovedi nam Gorgona iz Rijeke, stos se stisno

Bitno je sabrati što više para, igrači se sami nude Zvijezdi jer to je jedina ekipa uz Velez u prvoj ligi koja je ime. Danas sam uspio zavrsio neku donaciju koja ce sutra biti na racunu, ali idemo dalje  Svi smo mi Zvijezda...
 Svi smo mi Zvijezda...

Svi smo mi Zvijezda...
 Svi smo mi Zvijezda...Re: NK Zvijezda Gradačac
Ne pretjeruj Spiska. Ne pocinje istorija od prije 7-8 godina. U ovoj ligi ima najmanje 4-5 ekipa koje su u rangu  Zvijezde  ako ne i bje po svojoj istoriji, rezultatima i svemu ostalom. Zato ne biti prepotentan. U ovojnligi imas 3-4 ekipe koje su igrale euro takmicenja. 
Liga je mozda i najjaca od svo postanka i ti onda provalis mi smo jedino ime uz Velez. Ne to raditi.

Liga je mozda i najjaca od svo postanka i ti onda provalis mi smo jedino ime uz Velez. Ne to raditi.
- ASD
- Kontakt:
Poslije Veleza po imenu u ovoj ligi ide Iskra, imaju nesto sto drugi nemaju, a to je sezona u prvoj ligi SFRJ, to im je vrijednije od titule u BiH premijer ligi, a kao drugoligas SFRJ su odlicno pozicionirani.
Zvijezda je klub sa historijom dugom preko 90 godina, i sa sezonama u Premijer ligi i republickoj ligi BiH, ali realno u ovoj ligi su po tradiciji neka sredina.

Zvijezda je klub sa historijom dugom preko 90 godina, i sa sezonama u Premijer ligi i republickoj ligi BiH, ali realno u ovoj ligi su po tradiciji neka sredina.
Pričamo o sadasnjosti iz kojeg kluba moze neko napraviti transfer u pl ili eto negdje vani jedino je to moguce iz Zvijezde i Velez-a trenutno vi pričajte šta hocete ali tako je.

- ASD
- Kontakt:
zvijezda ima najzdravije stanje u ekipi, to je privlacno igracima, kvalitetan igrac tu ima najmanje sansi da stagnira ili drugacije receno najvise sansi da ce se iz njeg izvuci maksimum pa tako osigurati sebi neki novi ugovor u finansijski jacoj sredini (ligi).

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.