Ne znaju s kim se kace, kad im uleti dva transportera u mostar, ostat ce samo zene, starci i nejacsamocelik je napisao/la:Taj bi se za pare se zvao Ante od sutra, al ove prijetnje što je dobio,neće na tome stati. Luda je "bugarija" , @marshal brat će stati na crtu prviveteran 1987 je napisao/la:Cekaj, ovaj igrac Celika je karakter izgleda, sta mislite dali bi otisao igrati za Zrinju kada bi ga pozvali i dali mu desetak hiljada mjesecno, ja mislim da nebi, odbio bi on to.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Realno, nakon juče je trebalo biti 0-3 za Sarajevo, moglo se igrati.
Trebao je savez tako prelomiti, da posluži ko primjer ostalim.
Kao da je prvi put pao snijeg, i da je presedan igrati po istom
A i savez retardirani, mogao je fino staviti u subotu utakmicu ako se znalo da će biti vremenskih nepogoda u nedjelju.
Kao da je prvi put pao snijeg, i da je presedan igrati po istom
A i savez retardirani, mogao je fino staviti u subotu utakmicu ako se znalo da će biti vremenskih nepogoda u nedjelju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kako ce biti 0:3 za Sarajevo ako je sudija donio odluku da se ne moze igrati!?Riziko je napisao/la:Realno, nakon juče je trebalo biti 0-3 za Sarajevo, moglo se igrati.
Kao da je prvi put pao snijeg, i da je presedan igrati po istom![]()
Volim te Bosno!!!
Ne vidim probelm odigravanja utakmice. Prije par godina, za noć palo metar snjega i savez dao ultimatum ako se ne očisti BP, 3-0 za Sarajevo. Akcija trajala od ujutro nekad do pola 12. Pripremili travnjak. Taj dan baš gore spomenuti Šišić golčinom sjebo pitare. Ovi "šminkerčići" skoro 24 sata kukaju. Svakako je zadnja liga evrope. Izađi brate pomariši se za čast u carsiji.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
zato sto utakmica nije bila organizovanaxavi26 je napisao/la:Kako ce biti 0:3 za Sarajevo ako je sudija donio odluku da se ne moze igrati!?Riziko je napisao/la:Realno, nakon juče je trebalo biti 0-3 za Sarajevo, moglo se igrati.
1. znalo se da ce snijeg pasti
2. niste imali lopata
3. niste imali lopte
4. visok napon trakama obiljezili gol
5. niste imali srrestvo za obiljezavanje linija
6. niste imali ljudstvo za ciscenje terena
itd itd
Mogao bih nabrajjati sve sto ste MORALI imati....
da je paalo pola metra snijega, pa hajde, razumno, ali onioh 3 cm snijega je smijesno , a klub se nije udostojio ni pokusati da napravi sulove da se igra utakmica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sudija je donio odluku jer nije bilo uslova. Nije bilo uslova jer ih domaćin nije obezbijedio.xavi26 je napisao/la:Kako ce biti 0:3 za Sarajevo ako je sudija donio odluku da se ne moze igrati!?Riziko je napisao/la:Realno, nakon juče je trebalo biti 0-3 za Sarajevo, moglo se igrati.
Iz želje da u turbe ubace što ih ova greška nije stajala bodova, i da dobro preispitaju organizaciju kluba i utakmice. Bahaćenje će učiniti samo da im se ovo i dalje ponavlja - a jednom će se naći neko u savezu ko će stisnuti muda.
PS. jel ovo pitari nisu dobro izmjerili ogradu ili su ih zajebali za koji metar tribine?
Pravda za flash-a!!!
majstore, protiv Boga i snijega se ne moze, a ti zivi u svome ubjeđenju da su se uslovi mogli stvoriti, a snijeg poceo padati sahat vremena prije pocetka utakmice!macak_ je napisao/la:Sudija je donio odluku jer nije bilo uslova. Nije bilo uslova jer ih domaćin nije obezbijedio.xavi26 je napisao/la:Kako ce biti 0:3 za Sarajevo ako je sudija donio odluku da se ne moze igrati!?Riziko je napisao/la:Realno, nakon juče je trebalo biti 0-3 za Sarajevo, moglo se igrati.
Iz želje da u turbe ubace što ih ova greška nije stajala bodova, i da dobro preispitaju organizaciju kluba i utakmice. Bahaćenje će učiniti samo da im se ovo i dalje ponavlja - a jednom će se naći neko u savezu ko će stisnuti muda.
PS. jel ovo pitari nisu dobro izmjerili ogradu ili su ih zajebali za koji metar tribine?
Volim te Bosno!!!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Mozes ti zapocinjati glupe provokacije,al svima je jasno da je ovo u najmanju ruku glupo. Ko da je citava liga Željo
EKONNP
xavi26 je napisao/la: majstore, protiv Boga i snijega se ne moze, a ti zivi u svome ubjeđenju da su se uslovi mogli stvoriti, a snijeg poceo padati sahat vremena prije pocetka utakmice!
Pa sam sebe pobijaš, snijeg počeo SAT VREMENA prije utakmice padati, 2 centa napadalo, u novembru mjesecu, kad ti 10 dana prije najavljuju da će pasti snijeg, ti NIJEDNOG uslova ne ispuniš da obezbijediš utakmicu, što po NFSBiH pravilniku moraš.
Ne znam šta pokušavate dokazati i šta glumite.
Evo i sad gledam ove snimke, padne jedna pahulja na svako dvije minute, teren opet nije očišćen kako treba. I ovo što su očistili, teren ispod je katastrofa. Komotno možeš posijat šta i čekaj proljeće.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sve je moguće kad je lopovski klub s Grbavice u pitanju..skripar96 je napisao/la:Kaze **** da ce i kup odgoditi za cetvrtak...e ovo stvarno nema smisla
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo taman ss objavio. Naši pristali na odgodu. Najgori smo sami sebi...joker90 je napisao/la:Sve je moguće kad je lopovski klub s Grbavice u pitanju..skripar96 je napisao/la:Kaze **** da ce i kup odgoditi za cetvrtak...e ovo stvarno nema smisla
EKONNP
Hvala gospodi iz Širokog.
Izasli ste braci u susret, imam neki osjecaj da se sve unaprijed zna, pa ovo noje problem biloskripar96 je napisao/la:Evo taman ss objavio. Naši pristali na odgodu. Najgori smo sami sebi...joker90 je napisao/la:Sve je moguće kad je lopovski klub s Grbavice u pitanju..skripar96 je napisao/la:Kaze **** da ce i kup odgoditi za cetvrtak...e ovo stvarno nema smisla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
I to je upravo ono što govorim otkad su izvučeni parovi četvrfinala kupa. Željo prolazi, Široki im vraća uslugu od prošle sezone, savez ih gura do samog kraja jer ybg poslije svega uloženog, moraju se nekako odužiti, i Željo uzima kup.Penaltiky je napisao/la: Izasli ste braci u susret, imam neki osjecaj da se sve unaprijed zna, pa ovo noje problem bilo
Tužibabo kretenu, zastava Sandzaka, i prva zastava Republike BiH su one koje zapravo i postoje, i u granicama onih teritorija čije i jesu. Ali dovoljno si retardiran da ne prepoznaš razliku između ovoga i tog tvog.
Debilu, mrš sa foruma, smeće fašističko!
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 27 nov 2017, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mislim da bi nam finale protiv ZeljA bilo najlakše jer su zakurac
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Tako je + dobijamo potpuno novi teren na proljece.wobly92 je napisao/la:I to je upravo ono što govorim otkad su izvučeni parovi četvrfinala kupa. Željo prolazi, Široki im vraća uslugu od prošle sezone, savez ih gura do samog kraja jer ybg poslije svega uloženog, moraju se nekako odužiti, i Željo uzima kup.Penaltiky je napisao/la: Izasli ste braci u susret, imam neki osjecaj da se sve unaprijed zna, pa ovo noje problem bilo
Vas cemo pomilovati ovu sezonu, Celik i Vitez ispadaju.
- Zeljeznicar -
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Momak sve sto je rekao je upravu. Prvo odgodite kup, pa ne znate organizovati derbi, pa sad opet neka odgoda kupa. Pa dokle vise.SemirSema je napisao/la:Izađi napolje i viči glasno "gazi balije", možda pomogneskripar96 je napisao/la:Kaze **** da ce i kup odgoditi za cetvrtak...e ovo stvarno nema smisla
Sad ćeš reći nije bilo moguće organizovati utakmicu juče. Kako nije? A kako je danas moguće, ne pada ništa, otopio se snijeg sam od sebe?
Sabrine mi moje!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mozete li jednu temu normalnu ostavit da se prica samo o nogometu ilitiga fudbalu ili moramo svugdje ubacit debilne rasprave
- invincible1921
- Kontakt:
Hoce li bit kakav stream za derbi taman nema sefa na poslu

=\_1921_/=
http://koprenosi.com/stream/?p=1851invincible1921 je napisao/la:Hoce li bit kakav stream za derbi taman nema sefa na poslu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.