FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva crna karma ba, normalno da smo ih trebali meziti kad su nesposobni amateri nevezano za derbi i mezit ćemo ih opet i svaki puta kad se osramote kao u nedjelju. Oni su pobjedom malo smirili sramotu i to je to.
Ko što neko napisa, ovaj derbi za 20 godina će biti pamćen kao teška smijurija u režiji manjeg sarajevskog kluba, rezultat je ostao u drugom planu.
Okrenuti se Borcu i Vitezu, uzeti obje, na zimu se pojačati i napasti svim snagama na proljeće.
Ko što neko napisa, ovaj derbi za 20 godina će biti pamćen kao teška smijurija u režiji manjeg sarajevskog kluba, rezultat je ostao u drugom planu.
Okrenuti se Borcu i Vitezu, uzeti obje, na zimu se pojačati i napasti svim snagama na proljeće.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Historicar
- Kontakt:
Maksimalno ozbiljno shvatiti Borac i Vitez.Ako pobjedimo obje utakmice, zaostatak pred proljetni dio će biti 4 - 6 bodova, ako bi široki i željo remizirali u nedjelju, bilo bi super.Doduše, hendikepirani smo protiv Borca, ali vjerujem da će Husref pronaci najbolja rješenja.Možda ovako :
Pavlović
Hodžić Novaković Mihojević Bekić
Hebibović Herić/Ivetić Adukor Husejinović
Rahmanović
Velkoski
Pavlović
Hodžić Novaković Mihojević Bekić
Hebibović Herić/Ivetić Adukor Husejinović
Rahmanović
Velkoski
-
kraljlavova
- Kontakt:
Samo mi nije jasno zašto aplauz našim igračima na kraju utakmice.ja mislim da to nisu zaslužili
- muhamedhulk
- Kontakt:
@skoro
Pa onda je do trenera sto ih nije spustio na zemlju. Insta i ostale drustvene mreze su public i svi (ukljucujuci Klub) mogu vidjeti objave, pa se na vrijeme trebalo reagovati.
Pa onda je do trenera sto ih nije spustio na zemlju. Insta i ostale drustvene mreze su public i svi (ukljucujuci Klub) mogu vidjeti objave, pa se na vrijeme trebalo reagovati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa realno, to je to. Spominjali smo kao adut Husrefa koji ima u nogama i klupi 30ak derbija, a njega je pojeo Adžem kojem se i manijaci smiju. Mora se reći da snosi dio krivice, barem na psihološkoj pripremi. Pa majku mu, barem danas imaš milion motivacionih klipova na YouTubeu. A ja godinu dana govorim da bih dao tri trenera za jednog dobrog psihologa.muhamedhulk je napisao/la:@skoro
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radi jucerassnje igre naravno da nisu zasluzili nista a kamoli aplauz. To je vise urađeno radi 9 pobjeda u zadnjih 10 meceva i radi sljedece dvije utakmice da se ne poremeti sve radi jednog loseg dana. Treba nam zajednistvo da se ovo privede lijepo kraju do pauze.kraljlavova je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto aplauz našim igračima na kraju utakmice.ja mislim da to nisu zaslužili
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Brao morta 
Ako uzmu 6b protiv Borca i Viteza ja im halalim ovaj poraz.
Ako uzmu 6b protiv Borca i Viteza ja im halalim ovaj poraz.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
jbt sto dramite, poraz ko poraz idemo dalje, sto se mene tice i naredna dva derbija nek izgubimo al nek prođemo na kraju kao prvi. Nismo se jucer snasli u onom blatu, vise mi djeluje da je ekipa lose psiholoski pripremljena. Nama su jedne sedmice zvijezde, druge otpad od igraca. Laganica ide sve to kako treba da ide 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Jok, to ti je kad se djevojka skine, a decku se ne dize. Nije da izvines da ne voli guzit, al mu se u tom momentu nesto ne da.rasavoje je napisao/la:Meni i dalje ni'e jasno sta je voljni momenat.![]()
Petlja?
Eh tako i mi, zadnjih par godina Vaso skida gace, a nama se nesto nece.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
pasica je napisao/la:Jok, to ti je kad se djevojka skine, a decku se ne dize. Nije da izvines da ne voli guzit, al mu se u tom momentu nesto ne da.rasavoje je napisao/la:Meni i dalje ni'e jasno sta je voljni momenat.![]()
Petlja?
Eh tako i mi, zadnjih par godina Vaso skida gace, a nama se nesto nece.
To ti je kad popijes Vijagru i Apaurin,j.ebe ti se a mrsko ti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Treba na ovaj poraz gledat kao i na druge , nema problema idemo dalje , ne treba stvarat pritisak , ima jos dosta da se igra , mnogi ce kiksat .
Ma yebem im ja mater onu prosjačko gurbetsku.. navikli papci igrat na svinjcu..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako je Husref tata ekipe onda je Mortem tata ovog foruma. Ljudi praksa je uvijek bila da kako god se derbi zavrsi, nikad ali nikad se ne zvizdi i psuje nasim igracima pred ocima levata sa anamo one strane. Ode se na trening i kaze se sta se ima. A po sve nasi nisu zasluzili zvizduke. I nije Adzem pojeo Husrefa, nego je Zakaric pojeo nasu odbranu. Husref je odmah rekao da tu skripi i hitno treba promjena.MortemHz je napisao/la:Radi jucerassnje igre naravno da nisu zasluzili nista a kamoli aplauz. To je vise urađeno radi 9 pobjeda u zadnjih 10 meceva i radi sljedece dvije utakmice da se ne poremeti sve radi jednog loseg dana. Treba nam zajednistvo da se ovo privede lijepo kraju do pauze.kraljlavova je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto aplauz našim igračima na kraju utakmice.ja mislim da to nisu zaslužili
Imali smo i mi finih sansi, ponisten gol zbog milimetarskog ofsajda, Krle fula prazan gol, penal nad hebibom, imao si pored gola i nepostojecu ofide zamku koju je Rahma fulio sa 5 metara ne znam kako, ali eto da je dao to bi bio cirkus.
Uvijek ce im se pljeskat kad je derbi u pitanju, a prigovara se iza paravana.

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Zbog cega bi zvizdali igracima... Borili su se, al jednostavno izlaskom iz. Igre Adukora i ulazak Saida mi smo bili u minusu od starta.
Pogotovo teren koji je bio katastrofa. Realno svi smo rekli da su gurbeti u prednosti ukoliko bude los teren i to je takp bilo.
Idemo dalje.. Ova ekipa ima kvalitet i moc da bude najbolja i bit ce aBd.
Navikli sno na poraze, al boli samo sto je od seljaka dosao.
Puna podrska igracima i treneru.
Da li su bili penali nad Hebibom i Saricem?
Bio sam na stadiobu, djelovalo mi je kao cist penal...
Pogotovo teren koji je bio katastrofa. Realno svi smo rekli da su gurbeti u prednosti ukoliko bude los teren i to je takp bilo.
Idemo dalje.. Ova ekipa ima kvalitet i moc da bude najbolja i bit ce aBd.
Navikli sno na poraze, al boli samo sto je od seljaka dosao.
Puna podrska igracima i treneru.
Da li su bili penali nad Hebibom i Saricem?
Bio sam na stadiobu, djelovalo mi je kao cist penal...
Trebo je Adukora odmah mjenjat, frajer je bio pogubljen. I milimetarski ofsajd je ofsajd, **** ga. Oni su i po onakom terenu vezali pasove, mi ga skoro pa sastavili nismo. Za ostalo napisano se slazem. Da se razumijemo, nisam protiv Husrefa.Laznjak je napisao/la:Ako je Husref tata ekipe onda je Mortem tata ovog foruma. Ljudi praksa je uvijek bila da kako god se derbi zavrsi, nikad ali nikad se ne zvizdi i psuje nasim igracima pred ocima levata sa anamo one strane. Ode se na trening i kaze se sta se ima. A po sve nasi nisu zasluzili zvizduke. I nije Adzem pojeo Husrefa, nego je Zakaric pojeo nasu odbranu. Husref je odmah rekao da tu skripi i hitno treba promjena.MortemHz je napisao/la:Radi jucerassnje igre naravno da nisu zasluzili nista a kamoli aplauz. To je vise urađeno radi 9 pobjeda u zadnjih 10 meceva i radi sljedece dvije utakmice da se ne poremeti sve radi jednog loseg dana. Treba nam zajednistvo da se ovo privede lijepo kraju do pauze.kraljlavova je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto aplauz našim igračima na kraju utakmice.ja mislim da to nisu zaslužili
Imali smo i mi finih sansi, ponisten gol zbog milimetarskog ofsajda, Krle fula prazan gol, penal nad hebibom, imao si pored gola i nepostojecu ofide zamku koju je Rahma fulio sa 5 metara ne znam kako, ali eto da je dao to bi bio cirkus.
Uvijek ce im se pljeskat kad je derbi u pitanju, a prigovara se iza paravana.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nad Hebibom je bio penal 100000%
A za Sarica nez sta bi rekao..
A za Sarica nez sta bi rekao..
Sidji do pionirske, toplije je, a i tvoji su tu.EdisMulalic je napisao/la:Na kobiljoj -6, zima, srce puca
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
E ovo je bilo ono klasicno zabijanje do rebarapasica je napisao/la:Sidji do pionirske, toplije je, a i tvoji su tu.EdisMulalic je napisao/la:Na kobiljoj -6, zima, srce puca
pasica je napisao/la:Sidji do pionirske, toplije je, a i tvoji su tu.EdisMulalic je napisao/la:Na kobiljoj -6, zima, srce puca
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: adoado, Helemnejse, rimljanin90 i 37 gostiju.