UstanikSBII WroteColonSamo da najavim ljubiteljima ove temen da radim na tome da prevedem malo veći razgovor sa Wolfganom! Koji je neka vrsta novinarskog razovora gdje on direktno odgovara na veliki broj pitanja, kao što je mislio o Hitleru prije i poslje rata, kako doživljava samo tijek rata, holokaust, zločine, ali i stanje na našim prostorima taj razgovor je dosta opširan i nema veze sa ovom tematikom! To će biti kao kruna ovih dosadašnjih 10 priča kako bi se svi koji prate ovaj serijal kroz način razmišljanja glavnog lika dodatno mogli uživjeti u njegove doživljaje! Isto tako biće jedan moj vidi poklona svima za novogodišnje praznike a ujedno i moj rođenda nadam se da ću čitav taj razgovor obraditi kroz nekih 5/6 dana kako bi za vikend ugledao svjetlo dana!
ANTIFA ! WroteColonUstanikSBII WroteColonSamo da najavim ljubiteljima ove temen da radim na tome da prevedem malo veći razgovor sa Wolfganom! Koji je neka vrsta novinarskog razovora gdje on direktno odgovara na veliki broj pitanja, kao što je mislio o Hitleru prije i poslje rata, kako doživljava samo tijek rata, holokaust, zločine, ali i stanje na našim prostorima taj razgovor je dosta opširan i nema veze sa ovom tematikom! To će biti kao kruna ovih dosadašnjih 10 priča kako bi se svi koji prate ovaj serijal kroz način razmišljanja glavnog lika dodatno mogli uživjeti u njegove doživljaje! Isto tako biće jedan moj vidi poklona svima za novogodišnje praznike a ujedno i moj rođenda nadam se da ću čitav taj razgovor obraditi kroz nekih 5/6 dana kako bi za vikend ugledao svjetlo dana!
Nevezano za taj razgovor, koliko ima jos prica osim ovih 10?
UstanikSBII WroteColonUpravo zbog ovakiv komentara kojih je dosta bilo ali ovaj mi je posebno upečatljiv! Nastavljamo dalje! Pa ako se team i izbriše zbog onih kojima smeta ja ću sve one koje zanima ova tematika u PP uputiti na drugu adresu a smatram da to ovom forumu nije u interesu! Ako me i banuju logiraću se ponovo i obavjesti vas u PP ili preko drugih forimaša! Idemo do kraja pa šta bude! Maksimalno ću se potruditi da iskuliram .... ove pljuvače da ih tako blago nazovem! Hvala svima na PP podrške a autor ove poruke može se sam označiti ako želi od mene ima veliki naklon!![]()
![]()
![]()
![]()
chenta27 WroteColonBrokula WroteColonPa ko zabranjuje? Jel to admin duša prodana zabranjuje?
Ja mislim da je prica stvarno interesantna, ali isto tako mislim da Ustanik trazi neku posebnu paznju.
Pasha WroteColonVeć sam jednom rekao. Zbog ove teme ne bi trebao dobiti ban. Kao što ti se postovi na ovoj temi ne brišu.
Nemaš pravo da tražiš da ti se postovi ne brišu za ono što se procijeni da ne bi trebalo da bude na forumu. Ne znam šta je brisano, jer nisam brisao, ali teško da je eto tek tako obrisano. Na, karikiram, jer nemam tacnu evidenciju, 500 postova dnevno, obriše ih se u prosjeku 5-10. Znači 1-2%.
A što se tiče pp-a. Onaj ko te zatrpava, staviš ga na listu gnjavatora i riješio si problem. A na kraju krajeva i svaki pp se može prijaviti, pa ćemo vidjeti šta je i kako je.
Ganz einfach
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.